Outfit | Maxi dress & Acne Studios Jensen boots

Vandaag heb ik een nieuwe outfit voor je! Ik draag mijn net gekochte maxi dress en mijn favoriete, leren boots van het moment. Helaas had ik geen fotograaf tot mijn beschikking, dus ik ben lekker aan de slag gegaan met mijn statief en zelfontspanner (spot jij mijn paarse afstandsbediening?). Ik ben zo blij met mijn items, dat ik ze graag met je wil delen in een outfit!

H&M maxi dress

Laat ik maar gelijk beginnen met mijn nieuwe jurk! Ik zag dat iemand deze prachtige maxi dress bij een PR-event droeg en ik was gelijk verkocht. Vanaf toen begon mijn zoektocht, want van welk merk zou hij zijn? Uiteindelijk kwam ik hem tegen bij H&M en moest ik hem mee nemen!

Hij is erg leuk met sneakers eronder (lekker sportief en geeft een contrasterend effect), maar je kunt hem ook dragen met een paar leren boots zoals ik ze hier draag. In de taille zit elastiek zodat hij een mooie taille gecreëerd, maar er zit ook een riempje omheen.

Normaal heb ik een maat S voor jurken (mijn booty heeft toch net wat meer ruimte nodig), maar bij dit exemplaar zat een XS mooier. Vooral de top zit dan wat meer aansluitend, bij een maat S zat het nogal lubberig.

Op Acne Studios Jensen boots geinspireerd

En dan mijn favoriete boots van het moment! Ik had je even te pakken, want bovenstaande schoenen zijn niet van Acne Studios, maar van een veel budgetvriendelijker merk genaamd Pavement. Ze zijn haast een exacte kopie van de originele zonder dat het ‘nepperds’ worden. Ze zijn duidelijk geïnspireerd op de Acne Studios Jensen boots, maar zijn kwalitatief hoogwaardig door het gebruik van leer en een perfecte pasvorm.

Het type dat ik kocht heet Karen en zijn nog te koop bij Zalando zag ik. De webshop Aboutyou heeft ze ook en zijn nu heel erg afgeprijsd! Ik draag hier trouwens een maat 38 en zo valt hij ook.

Dus zit je ook al jaren te dubben of je de originele van Acne Studios wilt hebben, dan kan ik je deze laarsjes echt aanraden. Ik draag ze graag!

Outfit details

Jurk – H&M

Maan kettinkje – Luz accessoires *

Druppel kettinkje – My Jewellery *

Horloge – Cluse *

Ringen – Lucardi

Boots – Pavement (type Karen)

Zou jij een lange bloemenjurk dragen? 

Liefs Liset

* Ontvangen van een merk of bedrijf

18 Reacties

 1. 15 april 2018 / 11:38

  Oh wonderful !!!!! :)))) I love these Maxidresses and all the flower power :)))….so nice :)) Thank you for sharing thi inspiering post! Have a nice sunday and best wishes from Wanderreise Nordzypern ! Yours, Anja ;)<3

 2. 15 april 2018 / 18:14

  Zeer mooi jurkje! Staat je ook heel mooi. Perfect voor deze dagen!

 3. 18 april 2018 / 19:28

  Ha, wat ongelooflijk leuk om deze jurk bij jou te zien! Ik heb precies dezelfde en het is inmiddels voor mij een heel bijzondere! Dit was namelijk de jurk die ik droeg toen ik ten huwelijk werd gevraagd;-)
  bychristiana heeft geplaatst: Review The body shop FacemistMy Profile

 4. Yvonne
  21 april 2018 / 08:19

  Staat je hel mooi die jurk! Maar volgens mij is dat een midi-dress ipv maxi-dress (Maxi-dresses vallen tot op de enkels/grond). En bij mij zou deze zelfs nog korter vallen aangezien ik veel langer ben dan jij 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.