Outfit | Mijn nieuwe platform sandalen van Sacha shoes

Sacha shoes

De meivakantie is hier inmiddels voorbij, maar nog steeds heb ik een soort vakantiegevoel. Het weer is echt heerlijk te noemen en ik krijg daar zoveel energie van! Mijn winterkleren zijn inmiddels verruilt voor zomerkleding en voeg daar ook ieder jaar weer wat nieuwe items aan toe zoals deze nieuwe, rode platformsandalen van Sacha shoes!

Sacha shoes

Sacha shoes outfit

Sacha shoes rode platform sandalen

Rode accenten

Dit jaar zie ik echt een trend voorbij komen; subtiele, rode accenten die aan een outfit toegevoegd worden. Felrood draag ik in kledingstukken niet zo gauw, maar om deze kleur aan mijn voeten te dragen, vind ik geen probleem. Daarom koos ik ook voor rode sandalen en lekker dikke platform zolen. Met mijn 1.63m is dat natuurlijk super handig en door het gebruik van touw krijg ik echt dat strandgevoel!

Sacha shoes outfit

Sacha shoes rode platform sandalen

Sacha shoes outfit

Een tijdje terug kocht ik ook dit gele oversizede t-shirt van Champion. Ik vind hem zo ontzettend leuk! De laatste tijd ben ik helemaal gek op geel en ben ik steeds op zoek naar die mooie okergele kleur.

De gestreepte culotte kocht ik vorig jaar bij H&M en ik blijf hem leuk vinden. Hij is luchtig, heeft een leuke print en zit gewoon heerlijk. Het is echt zo’n broek die ik graag draag op het moment dat ik even geen zin heb om een shortje of rokje te dragen. Echt een favoriet van mij!

Details

T-shirt – Champion ♥ Culotte – H&M ♥ * Sandalen – Sacha shoes ♥ * Horloge – Cluse ♥ * Ketting – My Jewellery.

Wat voor schoenen draag jij graag in de zomer? 

Liefs Liset

* Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

19 Reacties

 1. 17 mei 2018 / 10:56

  Super gave schoenen, alleen als e kleur, maar ook de vorm, toch een beetje een hakje. Leuk gecombineerd ook!

 2. 17 mei 2018 / 11:44

  Leuke outfit! Ik vind de schoenen echt heel leuk om bij een ander te zien. Zelf draag ik in de zomer eigenlijk gewoon sneakers als ik ergens heen moet en thuis lekker simpel slippers

 3. 17 mei 2018 / 13:24

  Super outfitje! 😀 De schoenen zijn echt heel leuk 🙂 Ik ben al 1.83cm dus voor mij zijn ze iets te hoog 😀

 4. 18 mei 2018 / 08:08

  Wat staan ze super leuk! Je broek vind ik ook erg mooi trouwens 🙂

 5. 18 mei 2018 / 12:23

  Heel toffe en zomerse look! ik vooral fan van de broek en de kleur van je plateau’s

 6. 18 mei 2018 / 13:20

  Ik weet dat het om je schoenen gaat, maar je broek vind ik leuker. Die wil ik ook! 😉

 7. 22 mei 2018 / 21:48

  Ik ben helemaal verliefd geworden op schoenen met zulke ‘geknoopte’ eyecatchers. In het rood zijn ze ook gaaf zeg deze sandalen, ze staan je heel erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.