Outfit | Mijn nieuwe Steve Madden Carrson velvet blue heels

Hebben jullie ook zo van het weer genoten? Gisteren was echt een topdag! Nadat ik wat dingetjes voor mijn blog had gedaan, was het tijd om lekker naar buiten te gaan. Natuurlijk ging ik niet zonder camera op pad en kon ik gelijk wat outfitfoto’s schieten. Mijn nieuwe Steve Madden sandalen heb ik net nieuw en laat ik je zien hoe ik ze combineer!

Gisteren was echt de allereerste dag dat het voelde alsof de zomer in aantocht is. Je ruikt het en voelt het door je hele lichaam! Mijn kids hebben lekker in het zonnetje gespeeld en kwamen alleen om te eten en te drinken eventjes naar binnen.

Het geluk is dat we in een natuurrijke omgeving wonen en er voor kinderen veel ruimte is om te spelen. We liepen daarom even naar een bospaadje waar Jade en Winne een kampvuurtje nabootsten met wat takken (hoe schattig). Zo kon Martijn mijn outfit op de foto kieken!

    

Nu de lente echt is begonnen, draag ik veel liever lichte kleuren en dan met name pastelblauw. Wat is dat een prachtige kleur! Je ziet de kleur terug in mijn t-shirt, maar ook in de velvet blue heels van Steve Madden. Ik vind dit de perfecte hakken voor in de lente door die frisse kleur.

Hoewel ze vrij hoog zijn, lopen ze prima. Je moet er natuurlijk niet een dagje mee gaan shoppen (kies dan liever voor een paar leuke loafers), maar voor een date, gezellige feestjes en zakelijke meetings zijn ze ideaal.

Ik ben heel erg blij met mijn nieuwe sandalen van Steve Madden. Het model heet Carrson en is ook nog te koop in het zwart en pastelroze. Ook leuk! Wel vallen ze vrij klein, ik raad je aan om een maatje groter te nemen dan je normaal draagt.

Ik bestelde ze bij Sacha en daar kosten ze €99,99. Gelukkig zijn ze van echt leer, waardoor ze ook mooi blijven als je ze goed verzorgt.

T-shirt H&M – Jeans H&M – Heels Steve Madden * – Tasje Furla – Ringen Lucardi – Horloge Daniel Wellington * Ketting Ebay- Armband Michael Kors.

Wat vind jij van mijn outfit? Draag jij nu ook meer lichte kleuren met dit mooie weer?

Liefs Liset

*Beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

18 Reacties

 1. 10 april 2017 / 08:04

  Ohhhhhhhhhh! Die kleur is echt zo onuitstaanbaar prachtig, WAUW! En wat combineer je ze ook leuk, lekker stoer! Malou x

 2. 10 april 2017 / 14:32

  Wat een ontzettend toffe schoenen en wat heb je ze ook leuk gecombineerd! Ik zou dit ook zo zelf dragen 😀

 3. 10 april 2017 / 21:37

  Wat een gave schoenen zeg! De outfit in z’n geheel is ook erg mooi.

 4. 11 april 2017 / 13:51

  Leuke outfit zo met de shoes! de kleur van je schoenen vind ik ook echt mooi, super voor de lente en zomer. Gaaf schoentje

 5. 11 april 2017 / 22:10

  Liset wat ben je toch ontzettend knap! Ik vind het zo cool dat je er zo hip bij loopt als moeder. Niks pit kort kapsel of bril, gewoon vette blauwe hakken en een destroyed jeans. Echt heel tof, deze outfit zou ik zo aantrekken <3
  Claire heeft geplaatst: Vegan eetdagboek #1 van de Vegan ChallengeMy Profile

 6. 20 april 2017 / 12:24

  Ik vind ze prachtig! Je Furla trouwens ook! Ik zag deze sandalen ook met een lagere hak, ben nog een beetje in twijfel of ik ze zal gaan bestellen. Maar als ik jouw outfit zie denk ik dat ik er maar voor ga.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.