Outfit | Paez espadrilles

Deze week belooft het tropisch warm te worden, echt heerlijk! Toch is het soms moeilijk om een goede balans te vinden tussen luchtige kleding en er representatief uit te blijven zien voor op je werk. Toen ik deze Paez espadrilles kreeg, was het dan voor mij ook een leuke uitdaging om hier een zomerse, maar wel geschikte outfit voor naar je werk mee te creëren!

Zakelijk gecombineerd met zachte kleuren

Door het gebruik van wat meer basic kleuren zoals grijs en donkerblauw, blijft je uitstraling zakelijk. Heel fijn als je klanten te woord moet staan of een meeting hebt. Toch hoeft het echt niet allemaal somber te zijn! Als je je outfit met lichtere accessoires combineert zoals een pastelroze tas en een mintgroen horloge, wordt het net even wat speelser.

Sieraden geven een luxe touch

Een goed horloge, een mooie tas en een paar sieraden geven je outfit luxe. Ik vind dat zo belangrijk! Je kunt best basic items dragen en ze een chique touch geven door sieraden te gebruiken van echte materialen zoals goud en zilver.

Vergeet ook vooral niet om je schoenen lekker comfortabel te houden! Mijn espadrilles zijn van Paez die een heerlijk zacht voetbed hebben. Ze stralen zomer uit, maar het geheel wordt niet slonzig doordat je voor wat nettere kleding hebt gekozen. Ik vind dat altijd zo leuk! Lekker mixen en matchen met stijlen. Dat zorgt ervoor dat het niet al te saai gaat worden. Daar hou ik helemaal niet van!

Outfit details

Zonnebril – Ray-ban 2447 Havana

T-shirt – H&M

Rok – Mango

Espadrilles – Paez (o.a. hier te koop)

Horloge – Cluse

Armbanden – H&M, Ringen – Lucardi

Ketting – Swarovski

Tas – Furla (Metropolis small satchel)

 

Wat voor kleding draag jij in de zomer naar je werk? Vind je het lastig om je respresentatief te kleden?

 

Liefs Liset

 

De Paez espadrilles heb ik ontvangen voor dit artikel.

22 Reacties

 1. 17 juli 2017 / 11:48

  Vind de outfit je echt prachtig staan en ook zeker goed geschikt voor naar het werk. Ik vind het kleden in de zomer naar het werk altijd lastig. Ik zit eigenlijk altijd op kantoor en kleed me daarom vaak iets warmer zodat ik nette panty en jurkje aan heb.
  Daniëlle Springer heeft geplaatst: Essence Assortiment Update Herfst/Winter 2017My Profile

 2. 17 juli 2017 / 14:18

  Ik loop het liefst op blote voeten of slippers, maar ja daar kun je natuurlijk net echt goed de deur mee uit. Fijn dat er dan ook leuke platte schoenen te krijgen zijn. Ik vind het leuke frisse kleuren!

 3. 17 juli 2017 / 14:39

  Leuke outfit! Ik draag zo vaak gewoon hakjes op het werk maar dat is niet altijd even comfortabel. Ik hou de espadrilles zeker in mijn achterhoofd!
  Linde heeft geplaatst: Woeps, Gentse feesten pauzeMy Profile

 4. 17 juli 2017 / 16:40

  De espadrilles zijn zo onwijs leuk! Ik vind je tasje trouwens ook heel erg mooi, wat een super leuk kleurtje heeft hij zeg. Erg toffe outfit!
  Nicole heeft geplaatst: My Signature Makeup LookMy Profile

 5. 17 juli 2017 / 20:09

  Wat zie je er goed uit zeg! Ik werkte tot voor kort bij een bank en moest dan altijd netjes gekleed gaan. Als het erg warm was droeg ik meestal een zwart jurkje, rok (tot op de knie haha) en dan een paar pumps. Ik heb ook zulke espadrilles en die draag ik inderdaad ook graag, loopt zo fijn!
  Natascha heeft geplaatst: Fashion hotspot | De Blauwe Hand 1652 in DeventerMy Profile

 6. 18 juli 2017 / 23:43

  Jaaa, love het weer deze week! ?? Mooie outfit! Ik hoef voor mijn werk (bijbaantjes) niet lang na te denken wat ik aan doe. Bij de ene baan draag ik een shirt van het bedrijf, en voor de ander draag ik sportkleding. Haha!
  Lisanne heeft geplaatst: One week leftMy Profile

 7. 19 juli 2017 / 15:49

  Leuke outfit en die espadrilles vrolijken alles op 🙂

 8. Jeanelle
  21 juli 2017 / 10:41

  Wat een mooie zomerse outfit! Echter draag ik het hele jaar door naar mijn werk een uniform…best wel warm soms.

 9. 22 juli 2017 / 16:48

  Staat je echt super, en die tas maakt het echt helemaal af, wat een eyecatcher! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.