Outfit | Pink & cosy winter outfit

Nu het toch echt een stukje kouder aan het worden is, ben ik langzaamaan wat winterse kledingstukken aan het inslaan. Het is zo koud in huis aan het worden, dat een dik gebreid vest echt niet mag ontbreken. Zei je slonzig? Welnee, joh! Zolang je hem maar vrouwelijk combineert, dan komt het helemaal goed. Kijk mee naar mijn winterse outfit met een feminine touch!

Costes

Het dikke, poederroze vest is mijn nieuwste aankoop. En eigenlijk ook het t-shirt en het rokje. Oeps! Alledrie zijn ze afkomstig van de Costes, een winkel waar ik gewoonweg niet bij vandaan te slaan ben. In plaats van dat ze mij sponsoren, sponsor ik hun gewoon!

De collectie is namelijk zo leuk dit seizoen, dat ik stiekem wel de hele winkel wil leeg kopen. Maar ja, dat mag ‘nie’ hè? Het rokje heeft een hoge taille, wat hem extra bijzonder maakt. Het t-shirt van de Foo Fighters is echt helemaal mijn ding. Leuke print en leuke band. Punt.

New shoes

Mijn schoenen zijn trouwens ook nieuw en zijn zeker bijzonder te noemen! De enkellaarsjes zijn van Steve Madden en zijn van zwartkleurig fluweel gemaakt. Een beetje van die velvet schoenen. Maar wat het extra leuk maakt, is dat er op de enkellaarsjes allemaal kleine ‘bugs’ (insecten) zitten.  I like it! Zelf heb ik ook nog een paar biker boots, zodat je zo’n outfit ook lekker stoer kunt dragen.

Hoewel een rokje misschien niet altijd even warm is in de winter, kun je hem prima combineren met een wat dikkere panty en een wollen vest. Gegarandeerd dat je het dan heerlijk warm hebt! Ik doe dat vest gewoon nooit meer uit. Ik kom er wel uit als er weer ergens een zonnetje gaat schijnen. Toedels!

Poederroze, gebreide vest – Costes

T-shirt Foo Fighters – Costes

Grijs rokje  – Costes

Horloge – Cluse

Armband – Michael Kors

Schoenen – Sacha schoenen*

 

Wat is jouw favoriete winteroutfit die je warm houdt en zodat je er toch ook leuk uitziet?

Liefs Liset

 

*Dit artikel is ter beschikking gesteld door een merk of bedrijf.

23 Reacties

 1. 17 november 2017 / 07:48

  Oh wat een heerlijk vest, echt super lekker cosy inderdaad! Leuk gecombineerd ook. Een rokje in de winter kan prima, zolang je inderdaad maar een dikke panty/maillot aan trekt!
  Loes heeft geplaatst: Tag – Unsuccessful AdultingMy Profile

 2. 17 november 2017 / 18:27

  Ik vind die gillet en je schoenen echt prachtig (Steve Madden whaat ?!).
  Zelf hou ik van knitwear, lekker warme, wollen truien. En laarsjes met of zonder hak.

 3. 18 november 2017 / 18:30

  Heerlijk outfitje! Geweldige schoenen ook, houd ervan. Fijn weekend nog!

 4. 19 november 2017 / 14:16

  Dat gebreide vest is echt heel erg mooi. Leuk ook die laarsjes erbij

 5. 20 november 2017 / 08:00

  Ik vind je enkel laarsjes echt prachtig, zo’n unieke boots zoek ik nog voor in mjin kast!

 6. 20 november 2017 / 12:02

  Dat vest ziet er heerlijk uit. Ik hou ook zo van die kleur!

 7. 24 november 2017 / 12:46

  Leuke outfit! Vind Costes ook echt on point met hun collecties, wil alles wel hebben haha. Je laarsjes hebben echt een bijzondere print, vind het echt iets toevoegen aan je look!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.