Outfit | Some blue and some new

Superga Cotropew flatform

Begin je dag met een lach! Een goed voornemen toch? Ook al is de maandagmorgen nog zo grauw, met een glimlach maak je in ieder geval blije hormonen aan! En ik heb ook alle reden om blij te zijn, want vorige week kwam mijn nieuwe zomerjurk binnen. Ik kon echt niet slagen in het vinden van een mooie jurk, maar ik heb hem hoor. En in deze outfit draag ik er gelijk ook maar mijn nieuwe Superga Cotropew flatform sneakers bij!

Superga Cotropew flatform

Superga Cotropew flatform

Leon & Harper Requiem dots dress sky

Leon & Harper

Mag ik even superblij met mijn jurk zijn? Ik ben in tijden niet zo enthousiast geweest over een jurk! Ik vind voor de zomer een bohémian look heel erg leuk en het draagt gewoon ook heerlijk luchtig. Sinds kort heb ik het merk Leon & Harper ontdekt en wauw, ik kan er niet over uit hoe erg dit kledingmerk bij me past. Mooie blouses en jurken met bijzondere details en prints, die een beetje in de stijl van Rouje (Jeanne Damas) en Romy Boomsma zijn. Op dit moment zijn dit echt twee stijliconen waaruit ik inspiratie haal.

Superga Cotropew flatform

Een paar centimeters erbij voor deze kleine dame mag wel toch? Dit soort sneakers zie ik steeds meer voorbij komen en passen natuurlijk helemaal in de ‘rieten’ trend van nu. Ze geven je outfit een instant zomers gevoel en kunnen daarom bij elk leuk setje gedragen worden. Een jeans of een rok, het staat altijd goed.

Leon & Harper Requiem dots dress skyLeon & Harper Requiem dots dress sky

Rieten tas

Om maar even in de ‘rieten’ trend te blijven, draag ik bij deze outfit graag mijn Pepe Jeans tas. Hij is groot genoeg om je dagelijkse spulletjes in mee te nemen, maar ook om er nog een flesje water, eten en een boek in te stoppen. Ideaal voor als ik met Jade en Winne naar de kinderboerderij ga of als ik de stad in duik en een ‘overlevingspakket’ bij me moet hebben, haha. De blauwe bolletjes erop maken het extra leuk!

Jurk – Leon & Harper

* Ketting – My Jewellery

* Schoenen – Superga Cotropew flatform

* Horloge – Daniel Wellington

Armband – Michael Kors

Rieten tas – Pepe Jeans

 

Wat vind jij van de trend met rieten details? Hou je er van of is het niet jouw smaak? 

Liefs Liset

* Deze artikelen heb ik ontvangen van een merk of bedrijf.

14 Reacties

  • Liset
   Auteur
   25 juni 2018 / 22:15

   Dankjewel Romy! Hij zit heerlijk inderdaad en ik voel me er heel fijn in, ook belangrijk :).

 1. 25 juni 2018 / 16:45

  Ik kan het riet details wel waarderen! Mooie foto’s!
  Mijn handtas is ook een heel overlevingspakket, typisch meiden zeker? 😉
  Liefs, Coco
  Coco heeft geplaatst: FlauwvallenMy Profile

  • Liset
   Auteur
   25 juni 2018 / 22:12

   Dankjewel voor je complimentjes! Haha, ja wij vrouwen sjouwen van alles mee ‘voor het geval dat’ ;).

  • Liset
   Auteur
   25 juni 2018 / 22:12

   Dankje! Ik heb er momenteel ook een zwak voor ;).

  • Liset
   Auteur
   25 juni 2018 / 22:11

   Ah dankje! Haha, ja ik weet welke gele je bedoelt :). Helaas heb ik hem al een tijdje niet kunnen dragen door de zachte temperaturen (lange mouwen zijn nu echt veel te warm), maar het is ook één van mijn favoriete jurken!

 2. 26 juni 2018 / 15:03

  Ik ben verliefd op je Superga schoenen <3 Die jurk is inderdaad ook echt geweldig! Wat fijn dat je iets hebt kunnen vinden wat je echt leuk vind en wat bij je past. Ik ben al een tijdje opzoek naar het perfecte zomer jurkje, maar het wil maar niet echt lukken. Ga eens bij dit merk kijken 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.