Outfit | Something old, something new and something blue

Afgelopen donderdag sprak ik weer eens af met Sarah. We besloten om een outfit te schieten en een heerlijk gebakje en warme chocoaldemelk (met slagroom!) te nemen. Na een zeer vullende brownie met veel vanillesaus en slagroom was ik bommetje vol, maar het was ontzettend gezellig! In deze outfitpost laat ik je wat nieuwe items zien, waarmee ik de lente al kan voelen.

Outfit Handmade knitted cardigan

De eyecatcher van deze outfit is toch wel mijn blauwe vest. Ik had hem al zo lang op het oog, maar nu kon ik hem eindelijk aan mijn garderobe toevoegen. Het is niet bepaald een vest die je onder een jas kunt dragen omdat hij zo dik is en daarom vind ik dit echt een vest voor de lente. Je draagt hem gewoon als een soort jasje over je kleding heen!

Hij is heerlijk voor de wat koudere zomeravonden en hij past gewoon overal bij. Ik krijg er zelf zo’n lekker hippie-gevoel (Ibiza!) van. De stof is heerlijk zacht, voelt warm aan en zit gewoon heel comfy!

Flared pants

Dit is hem dan; mijn allereerste flared pants van dit jaar! Ik kon maar geen mooi model vinden die mijn figuur flatteerde, maar gelukkig vond ik hem dan toch. Hij is gemaakt van een mooie, gladde ‘pantalon-stof’ en daardoor valt hij heel soepeltjes zonder dat hij tekent. Leuk om te dragen met een luchtig t-shirtje of mijn nieuwe warme sweater.

Het is een highwaisted model met elastiek in de taille, waardoor hij mooi strak om mijn lichaam zit. Omdat ik niet de allergrootste ben, is het wel wat lastig met de lengte. Hij zit nu perfect als ik een paar hakken eronder draag, maar met platte schoenen is hij toch echt te lang. Misschien moet ik hem toch maar inkorten!

Avocado it is!

Ik ben dol op avocado’s, dus toen ik dit t-shirt zag, was ik gelijk om. Het shirt is gemaakt van een lekkere, zachte stof en heeft er een kleine, schattige avocado op zitten. Hoe leuk! Het maakt het shirt net wat speelser, zonder dat het teveel aanwezig is.

Je kunt hem overal mee combineren, van leuke denim shorts tot aan gebloemde rokjes. Ik denk dat hij overal bij past! De twee kettinkjes die ik draag zijn goudkleurig en draag ik ook dagelijks. Ik vind dat zo leuk staan!

Sandro Paris bag

Een accessoire die ik nog niet eerder op mijn blog gedeeld heb, is deze tas van Sandro. Ik ben er dol op! Afgelopen winter kocht ik hem in de uitverkoop en dit is tot nu toe één van mijn beste aankopen geweest.

Want weet je, ik draag hem haast iedere dag! Hij heeft gewoon de perfecte maat om net de spullen in kwijt te kunnen die belangrijk zijn om met me mee te dragen. Mijn portemonnee, autopapieren, een klein make-uptasje, telefoon en een pakje zakdoeken passen er allemaal in. Daarnaast ben ik gewoon weg van de mooie, burgundy kleur!

Details

Avocado t-shirt – My Jewellery ♥ Handmade knitted cardigan – My Jewellery ♥ Flared pants – Costes ♥ Tas – Sandro Paris ♥ Maan ketting – Luz accessoires via Sacha Shoes ♥ Vintage ‘druppel’ ketting – My Jewellery ♥ Schoenen – Sacha Shoes ♥ Horloge – Cluse ♥ Ring – Lucardi.

Wat vind jij van zo’n oversized gebreid vest? Yay or nay?

 

Liefs Liset

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

16 Reacties

 1. 25 maart 2018 / 09:55

  Wauw, dat vest vind ik echt geweldig! Wat moet dat heerlijk zitten en de bolletjes op de mouwen zijn ook echt heel leuk. Ook de flared jeans staat je prachtig! Mooie outfit zo en prachtige foto’s ook! Echt een leuk idee om in een parkeergarage te shooten 🙂
  Romy heeft geplaatst: Wat nu als je alle tijd van de wereld zou hebben?My Profile

 2. 25 maart 2018 / 18:29

  wat een onwijs leuke outfit dat blauw is helemaal geweldig. wel een goed idee in een garage shooten wat een prachtig licht

 3. 25 maart 2018 / 18:39

  Wat een gave vest! Een hele mooie kleur en lekker oudbollig

 4. 26 maart 2018 / 08:51

  Ik vind het vest echt heel leuk. Goeie vervanger voor een tussenjas.

 5. Jeanelle
  26 maart 2018 / 12:02

  Mooie outfit! En wat een geweldige broek!

 6. 28 maart 2018 / 11:25

  Wat een onwijs toffe locatie om te shooten! En je tas, wauw, liefde op het eerste gezicht! ♥️

 7. 29 maart 2018 / 11:42

  Prachtig vest!
  Ik vind je avocado t-shirt ook heel leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.