Outfit | Summer sunset

Gisteren was echt zo’n dag dat je weer heerlijk van het warme weer kon genieten. Geen regen, maar een ouderwets zomerzonnetje! Ik deed niet zoveel bijzonders, maar ik heb samen met de kinderen gewoon een relaxdagje gehouden. Jade ging ‘s middags naar een vriendinnetje te logeren en in de avond ging ik nog even wat outfitfoto’s schieten. Het resultaat zie je in dit artikel!

Liefde voor Tommy Hilfiger

Foto’s schieten voor een outfit beginnen me steeds meer eigen te worden. Ik had het zolang niet meer gedaan, maar sinds april dit jaar post ik met enige regelmaat weer outfitjes en ik vind dat zo enorm leuk!

Hierboven draag ik mijn nieuwe Tommy Hilfiger t-shirt, eentje die gewoon helemaal voor mij is gemaakt. Ik hou van simpele t-shirts, maar wel van een mooie kwaliteit gemaakt en met een leuk detail. Tommy Hilfiger trekt mij steeds meer en nu er in Drachten ook nog een leuke winkel is die de nieuwe collecte verkoopt, ben ik om!

De blauwe tuinrok

De tuniek (hoe noem je eigenlijk zoiets?) is donkerblauw van kleur en is eigen een soort ‘tuinrok’, haha. Snap je hem nog? Om het wat stoerder te dragen koos ik ervoor om een bandje los te laten. Zo komt je t-shirt beter tot zijn recht en valt het net even wat nonchalanter.

Deze outfit vind ik zelf perfect voor naar een etentje, een zakelijke meeting (waar je je eigen stijl nog mag laten zien) of als je een date hebt.

Zonsondergang

En mag ik even mijn complimenten geven aan de avondzon? Hij ging zo mooi onder en dat geeft echt een geweldig effect op de foto’s. Ik weet nu dus wat mijn favoriete tijdstip is om foto’s te schieten!

De sandalen die ik draag zijn van die leuke peep-toe heels. Ik had ze al een tijdje op het oog, maar ik kwam nooit het perfecte paar tegen. Maar boy, wat hou ik hier van! Ze zijn van echt leer, hebben een stevige hak (wel lekker hoog) en staan super stoer. Lekker edgy!

T-shirt – Tommy Hilfiger

Tuinrok/tuniek – C&A

Horloge – Cluse watches

Ketting – Sacha

Tas – Zara

* Sandalen – Sacha

Wat voor tops en t-shirts draag jij graag in de zomer? 

 

Liefs Liset

 

*Dit artikel is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

24 Reacties

  • Liset
   Auteur
   2 augustus 2017 / 08:46

   Haha, gelukkig wist je wat ik bedoelde ;). Dankjewel! Mijn vriend heeft de foto’s gemaakt. Dit krijg ik zelf niet voor elkaar met de zelfontspanner. Ik stel alles van te voren in (doe even een proefshoot met mijn vriend als ‘model’) en daarna ga ik zelf voor de camera staan :).

 1. 2 augustus 2017 / 12:45

  Het staat je super goed, you rock this outfit! Deze tuinrok zou alleen niet iets zijn wat ik snel zou dragen. Misschien in spijker? Een echte tuinbroek vind ik wel weer super cool. Het is in iedergeval een mooie combo geworden!
  Mariëlle | Me-licious heeft geplaatst: I HEART MAKEUP BLUSHING HEARTMy Profile

 2. 2 augustus 2017 / 16:10

  Ik heb een soortgelijke kokerrok, maar dan in het lang. Het staat je goed! Nadat ik ben afgevallen, zal ik je advies opvolgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.