Paco Rabanne Olympéa Intense eau de parfum

Olympéa van Paco Rabanne is terug en hoe! Sensueel, onweerstaanbaar en heerlijke intens. Dat is de nieuwe geur Olympéa Intense. Een geur die voor mij nog totaal onbekend was, maar na hem uitgebreid getest te hebben, laat ik je kennis maken met deze eau de parfum!

Paco Rabanne Olympéa Intense eau de parfum

Misschien ben je al bekend met de geur Olympéa van Paco Rabanne. Dit is de voorloper van de nieuwe Olympéa Intense. Een eau de parfum die intenser en nog sensueler is. Nu ken ik de eerste geur niet, maar deze twee geur ga ik je natuurlijk zo goed mogelijk beschrijven!

Hoe wordt Olympéa Intense omschreven?

“Flashback.Olympéa heeft de gedurfde dualiteit van een transparante bloemenfrisheid en de sensualiteit van een ‘zilt vanille-akkoord’, samengebonden in kasjmierhout. Een geur van Loc Dong in samenwerking met Anne Flipo en Dominique Ropion.

Een sensueel oriëntaals in een magnetisch duel. Sinaasappelbloesem met de kruidige toon van witte peper. Ziltig amber vanille voor een krachtige verslaving. Olympéa op haar hoogtepunt.”

Wat vind ik er van?

De geur is wat mij betreft een hele zwoele geur voor in de avond. Of misschien zelfs eerder geschikt voor de winter! Hij bevat duidelijk kruidige geurnoten en maakt deze af met een hintje vanille.

Hij is luxe, een tikkeltje zwaar en heel krachtig. De eau de parfum is ook zeer zuinig in gebruik; één spuitje op je huid is voldoende om je de hele dag in deze heerlijke geur te hullen.

Prijs & verkrijgbaarheid

De Paco Rabanne Olympea Intense is te verkrijgen bij o.a. ICI PARIS XL, Douglas en de Bijenkorf.

♥ Paco Rabanne Olympea Intense Eau de Parfum 30 ml – € 62,20 ♥ 50 ml – € 89,05 ♥ 80ml – € 114,55.

Zou deze geur bij jou passen? Wat is nu jouw favoriete parfum?

Liefs Liset

Dit artikel bevat een product dat ter beschikking is gesteld door een merk of bedrijf.

27 Reacties

 1. 21 juni 2017 / 08:16

  Oh, ik ben echt nieuwsgierig geworden! Lijkt me echt een heerlijke geur! 🙂 Heb echt zin om weer een nieuwe parfum te kopen hihi.

  Love,
  Dascha

 2. 21 juni 2017 / 09:15

  Ik ben meestal wat van de lichtere geuren, maar zo nu en dan (en idd in de winter) gebruik ik wel eens een zwaardere parfum. Het feit dat deze een bloemenfrisheid heeft, maakt mij wel nieuwsgierig of deze ook bij mij past. Binnenkort maar eens testen
  TessaC heeft geplaatst: Reactie op Limoncello basilicum ijsjes door SanneMy Profile

 3. 21 juni 2017 / 10:25

  Wauwie, wat een prachtig flacon en wat een mooie foto’s heb je ervan gemaakt! Ben erg benieuwd geworden naar de geur!
  Daphne heeft geplaatst: Zomerse armcandyMy Profile

 4. 21 juni 2017 / 11:19

  Als er kruidige geurnoten inzitten is die misschien inderdaad beter voor in de winter. Tijdens de kerstperiode op de feestjes of misschien eerder als kerstcadeau 😉 Dit lijkt me wel een geur die ik zou dragen, volgende keer eens proberen in de parfumerie.
  cindy heeft geplaatst: De zonnebrandcrème battle: Nivea vs Mustela vs NaïfMy Profile

 5. 21 juni 2017 / 12:38

  Hier zit zeker een liefhebber van de Paco Robano parfums. De ultra violet is heel lang mijn lievelingsparfum geweest. Ik ga binnenkort maar eens ruiken bij de parfumerie. Momenteel ben ik fan van een parfum van Rituals. Fijne uitleg over de geurnoten, hierdoor heb ik zeker al een idee van de geur.
  Bianca Schrijft heeft geplaatst: 5 redenen waarom ik wederom voor Barut Lara kies.My Profile

 6. 21 juni 2017 / 13:55

  Ik ken de naam van de geur wel, heb hem vaak gezien, maar nog nooit geroken. Als ik de omschrijving zo lees is het meer een geurtje voor mijn moeder dan voor mij, ik ben zelf iets meer van zoete, fruitige of bloemige geurtjes.
  Emma heeft geplaatst: Wearing much makeup with hot weater, no go!My Profile

 7. 21 juni 2017 / 14:12

  Alleen al de verpakking van de geur is zo mooi! Ik heb geen ervaring met deze geur maar ik ben wel erg nieuwsgierig geworden door je recensie.

 8. 21 juni 2017 / 16:43

  Niet helemaal mijn geur denk ik. Ik heb met wat frisse geuren nodig. Wel fijn om te weten dit.

 9. 21 juni 2017 / 17:47

  Ik ben wel benieuwd al denk ik niet dat deze iets voor mij is! Wat een mooie foto’s heb je gemaakt!

 10. 22 juni 2017 / 12:49

  Grappig, ik kende Paco Rabanne alleen als mannengeurtje… XD Maar nu ik weet dat er ook een vrouwenluchtje is zal ik de volgende keer eens kijken!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.