Personal | Ik sta in het Beautyboek 2016 van Cosmogirl!

cosmogirl-beautyboek-ik-sta-in-de-cosmogirl-beautydagboek-4

Gemaild worden door de redactie van Cosmogirl! is niet iets wat mij dagelijks overkomt, maar vorige maand zat er dan toch echt een berichtje van dit blad in mijn inbox. Say whut? Ik werd gevraagd om mijn beautyrituelen en -geheimen te onthullen en zo belandde ik samen met acht andere inspirerende beauty influencers in het jaarlijkse Beautyboek van Cosmogirl! Kijk je mee naar mijn eerste publicatie in een blad?

cosmogirl-beautyboek-ik-sta-in-de-cosmogirl-beautydagboek-1

cosmogirl-beautyboek-ik-sta-in-de-cosmogirl-beautydagboek-2

Het Beautyboek zit deze maand bij de Cosmogirl! in een pakket. Ik kon hem zelf niet los vinden en kocht hem daarom samen voor €6,99. Los kost de Cosmogirl! €3,99 en het Beautyboek is €5,99. Ik hoop nog een los exemplaar te kunnen kopen (voor het nageslacht offcourse), maar ik weet niet of dat dus mogelijk is.
cosmogirl-beautyboek-ik-sta-in-de-cosmogirl-beautydagboek-3

Op de voorkant word het item al genoemd. Spannend! Ik ging snel doorbladeren en kwam toen aan bij ‘mijn gedeelte’.

cosmogirl-beautyboek-ik-sta-in-de-cosmogirl-beautydagboek-6

Het artikel begint groot met de favoriete Beauty Influencers van Cosmogirl! Ontzettend leuk.
cosmogirl-beautyboek-ik-sta-in-de-cosmogirl-beautydagboek-4

En daar sta ik dan! Tussen Anna Nooshin (grote inspiratie voor mij, wat een prachtig mens) en Jiami die vooral bekend is van haar YouTubekanaal. Ik vind het een heel leuk stuk geworden met mijn favoriete producten en die ik dagelijks gebruik.  cosmogirl-beautyboek-ik-sta-in-de-cosmogirl-beautydagboek-5 cosmogirl-beautyboek-ik-sta-in-de-cosmogirl-beautydagboek-7

En hier kun je het artikel in zijn geheel lezen. Ik moet eerlijk zeggen dat ik best wel een beetje trots ben. Dat mag wel toch?!  Ik vind het ontzettend leuk om mezelf eens in een blad terug te zien en het is een heel mooi item geworden. Het enige wat ik jammer vind is dat mijn voornaam verkeerd is geschreven, maar ja, een kniesoor die daar op let. Ik sta er gewoon in!cosmogirl-beautyboek-ik-sta-in-de-cosmogirl-beautydagboek-8

Er staan nog andere beauty influencers in zoals Serena Verbon, Cynthia Schultz, Aranka Haverkamp en Debbie Zwiers. Het Beautyboek is de maand november en december samen te koop met de Cosmogirl! voor €6,99. Het boek is verder ook verrassend leuk, met heel veel mooie tips en tricks over beauty. Een inspiratieboek voor echte beautyliefhebbers!

Ik moest dit gewoon even met jullie delen omdat Beautydagboek een afspiegeling is van mijn passie, interesses en persoonlijke leven. Het is een bijzonder momentje omdat het mijn eerste keer in een blad is en ben daar even heel enthousiast over, haha.

Wil je me ook volgen op Instagram, dat kan! Hier deel ik alles wat met beauty te maken heeft, kleine reviews die niet op mijn blog verschijnen, maar ook de persevents waar ik heen ga. Je kunt me vinden onder de naam Beautydagboek.

Een fijne zondag gewenst!

handwritten-liefs-liset

16 Reacties

 1. femkedj
  20 november 2016 / 11:18

  Hier mag je zeker trots op zijn hoor! Wat een leuk stukje is het geworden zeg, mooie producten gebruik je toch ook. Jammer dat je voornaam fout is geschreven maar toch een super leuk stuk!

 2. 20 november 2016 / 12:24

  Wat leuk Liset! En verdiend natuurlijk. Knapperd!

 3. 20 november 2016 / 13:42

  Superleuk voor je! Natuurlijk iets om trots op te zijn, je staat tussen een stel
  hele bijzondere, succesvolle dames! En daar ben jij er ook één van. Een collectors item deze CG!

 4. 20 november 2016 / 14:51

  Wow, wat ontzettend gaaf! Mag je heel erg trots op zijn!

 5. 20 november 2016 / 19:24

  Ontzettend gaaf meis, daar mag je zeker trots op zijn!

 6. lois71
  20 november 2016 / 22:28

  Wat een leuk artikel, kun je zeker trots op zijn.

 7. 21 november 2016 / 09:07

  Wauw, zo ontzettend gaaf dat je in het beautyboek staat Liset <3 Een pagina om in te lijsten! Heel mooi stukje ook geworden, daar kan je trots op zijn!

 8. 21 november 2016 / 10:53

  Wauw wat ontzettend gaaf dat je in de Cosmogirl staat!! Echt super tof lijkt me dat!

 9. 21 november 2016 / 16:33

  wauw wat gaaf! dat is toch wel iets waar iedere blogger van droomt! Heel leuk stukje! You go Girl!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.