Personal | Terug van weg geweest en doelen voor dit jaar!

Clinique ID event

Hallo daar! Ken je me nog? Afgelopen december kwam mijn laatste artikel online en dat is nu zo’n 6 weken terug. Lang geleden! Toch was deze break even nodig en ik zal je vertellen waarom. Gelukkig deed ik tussendoor wel heel veel leuke dingen (zoals een publicatie in een bekend vrouwentijdschrift), dus dat ga ik natuurlijk ook met je delen. Lees maar mee!

Even rust nemen van alles

De decembermaand is voor iedereen druk, want alles moet dan meestal afgerond worden om het nieuwe jaar in te gaan. Zowel in je werk als privé is het echt de meest drukke maand die er is. Laat staan dat je kinderen ook nog allemaal (leuke!) vieringen en feestjes hebben en natuurlijk zijn er ook de familieverplichtingen. Niet dat het allemaal een straf is, maar het is wel een periode dat ik de rust en tijd voor het gezin mis. Ik heb daarom de kerstvakantie bewust genoten en niet gedacht aan de artikelen die online moesten komen. Tel daarop bij dat mijn vriend dit jaar voor het eerst de volle twee weken vrij was in de kerstvakantie, dus het was extra genieten met ons gezin. En ik ben blij dat ik het gedaan heb!

Daarna begon de frisse start in januari en heb ik bewust rust gehouden. Ik las eens een tijdschrift of een boek, nam de rust voor mijn lichaam i.v.m. mijn endometriose en focuste me op het gezin zodat ik genoeg energie voor de kinderen overhad. Maar nu wil ik weer beginnen en ga ik weer lekker van start!

Publicatie in bekend vrouwentijdschrift

Want hoewel ik rust nam, waren er ook heel veel leuke dingen die zich afspeelden in mijn leven! Zo werd ik in december gevraagd om voor een bekend vrouwenblad samen met een redactrice een artikel te schrijven. Hij is gisteren uitgekomen en ligt nu in de winkels! Ik schrijf er morgen een uitgebreid artikel over, maar als je heel nieuwsgierig bent, kun je alvast een voorproefje krijgen van het artikel op mijn InstaStories!

Daarnaast ging ik naar een paar leuke events, van onder andere Clinique en Inika. Hierover ga ik je nog veel meer vertellen en zal ik in een review aan je laten zien. Het zijn beide prachtige merken die bewust met je huid omgaan en zeer geschikt zijn voor de gevoelige huid.

Doelen: Professioneel fotograaf en tekstschrijver voor bladen

Dit jaar wil ik het één en ander gaan ontdekken. Ik heb de afgelopen tijd zoveel nagedacht over wat ik wil in mijn leven en waar ik blij van word. Nu schrijf ik al wel teksten voor bedrijven en webshops, maar dit jaar wil ik me bewust richten op magazines en tijdschriften. Ik wil content creëren voor bladen en mij als tekstschrijver verbinden aan een blad. Het is altijd al mijn droom geweest om voor een tijdschrift te werken en daar ga ik mijn best voor doen!

Daarnaast ben ik ook al jaren bezig met fotografie voor mijn blog, maar ook dit wil ik naar een hoger niveau tillen. Ik ga dit jaar als fotograaf mijn business starten en wil me vooral richten op baby-, zwangerschaps- en familie/gezinsfotograaf. Heel wat anders dan productfotografie, maar volgens mij superleuk!

Fijn om deze update met jullie te kunnen delen en ik ben heel benieuwd naar jouw plannen voor dit jaar!

Liefs Liset

6 Reacties

 1. 6 februari 2019 / 18:08

  Ah daar ben je weer! Ik was al aan het kijken op social media of ik misschien had gemist of dat er wat aan de hand was. Gelukkig niet dus en geef je groot gelijk 🙂
  Mariska heeft geplaatst: Maria Nila Curlicue CreamMy Profile

 2. 7 februari 2019 / 09:14

  Wat heb je een mooie doelen! Ik ben echt benieuwd of je alles gaat doen waar je van droomt!

 3. Lindsy
  9 februari 2019 / 07:21

  Ik snao dat je een break neemt. Gelijk heb je en je eeet zelf wanneer je dat nodig hebt.
  Ik snap alleen niet dat je dat niet aangeeft.
  Hoort wel een beetje vind ik.

 4. Jeanelle
  15 februari 2019 / 07:37

  Heel verstandig om af en toe even een break te nemen en dat voor jezelf en je gezin te nemen. Merk zelf dat ik dat ook te weinig doe…daar moet maar eens verandering in komen.

 5. 28 februari 2019 / 09:16

  Hey Liset, wat een mooie doelen! Ik vind ze ook helemaal bij je passen. En stiekem zouden het zo mijn eigen doelen kunnen zijn… Zelf ben ik nog opzoek naar een goede foto cursus, want mooie foto’s maken van producten op gevoel is toch iets anders dan babyfoto’s maken. Ik vind het knap dat je je droom achterna gaat, en wens je alle geluk en hoop dat ze ook echt uitkomen natuurlijk. Heel veel succes de komende tijd en hou je ons op de hoogte van de ontwikkelingen? Liefs, Mariëlle
  Mariëlle | Me-licious heeft geplaatst: PREVIEW: MAC BOOM, BOOM, BLOOM VOORJAARSCOLLECTIEMy Profile

 6. 9 maart 2019 / 07:43

  Wat een mooie doelen leuk zeg! Ik zou zeggen ga ervoor. Tijd voor je gezin is af en toe ook erg belangrijk. Ik vind het soms ook lastig om die balans te vinden.
  X Robin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.