Personal update | Waar was ik ook alweer?

IMG_8722
De afgelopen dagen heb ik niet zoveel van me laten horen op mijn blog. Maar ik begin vandaag weer aan een frisse start! Ik wil natuurlijk zo vaak mogelijk bloggen maar helaas is dat niet altijd mogelijk. Door mijn endometriose was ik de afgelopen week weer erg moe, had ik veel rugpijn en buikpijn. Ik heb mijn lichaam de rust gegeven die het nodig had en wil dan nergens toe ‘verplicht’ zijn. Ik slaap dan zoveel als mogelijk en laat social media en mijn blog dan gewoon met rust. Wel met pijn in mijn hart, maar ik kan het ook goed accepteren als dit niet lukt. Mijn lichaam is zoals het is en ik heb leren accepteren dat er dan niet veel mogelijk is. Toen het weer iets beter ging, wilde ik niet opgesloten in huis zitten, maar even de stad in.

IMG_8711

De kinderen waren zaterdag naar mijn ouders toe en daardoor hadden Martijn en ik even ruimte voor elkaar en om iets leuks te doen. We zijn wezen lunchen in het centrum bij Het Smelnehûs waar je echt heerlijk kan eten. Ik koos voor de varkenshaas met satésaus en van die lekkere Belgische frieten. Mjam, wat was dat genieten!

IMG_8720

Daarna hadden we rustig de tijd om even in de winkels te kijken en hebben we nog wat lekkere Riperkrite kaas gehaald om ‘s avonds bij de hapjes te eten. Echt een aanrader, die kaas is zo lekker! Ik moest er eerst niet zoveel van hebben, maar het is nu mijn favoriete kaas geworden, haha. Na een tijdje lopen kreeg ik weer last van mijn rug/vermoeidheid dus we gingen even bijtanken met koffie en thee en een stukje oranjekoek. Weer zo’n lekkere verwennerij. Dit keer waren we bij De Twee Heeren gaan zitten die nu aan de vaart ligt. Uitzicht op het water dus!

Daarna hebben we nog boodschappen gedaan voor de komende week en om 19:00 kwamen de kinderen alweer thuis.

De kinderen wilden al een tijdje naar het zwembad en zondag zijn we naar het zwembad gereden. Ze vinden het daar zo leuk, dat is echt lief om te zien. Als ze maar plezier hebben! De rest van de dag hebben we het rustig aan gedaan en heb ik nog wat blogfoto’s gemaakt. Vanaf morgen kun je dus weer reviews verwachten en ik kan je zeggen dat er hele leuke en bijzondere producten aan komen. Stay tuned!

Tot morgen!

handwritten-liefs-liset

11 Reacties

 1. 11 januari 2016 / 11:54

  Wat vervelend dat je je zo slecht voelde. Ik kan begrijpen dat je jouw lichaam wat rust hebt gegeven , dat is ook nodig!

 2. 11 januari 2016 / 12:11

  Wat vervelend dat je last had vorige week. Ik dacht stiekem al zoiets, omdat het rustiger was op je blog. Maar goed dat je eraan hebt toegegeven en je naar je lichaam hebt geluisterd. Leuke foto’s, en fijn dat jullie er zaterdag even mijn zijn tweeën tussenuit konden!

 3. 11 januari 2016 / 12:35

  Ah wat naar voor je zeg dat je weer een dip had! Volgens mij kan ik het ook wel wat zien in je ogen. Knap hoe je hiermee omgaat.

 4. 11 januari 2016 / 12:43

  Goed dat je naar je lichaam hebt geluisterd! Ik ben blij dat je je nu al beter voelt en ik kijk al uit naar je komende reviews 🙂

 5. 11 januari 2016 / 15:54

  Vervelend zeg.. hopelijk gaat t allemaal weer wat beterder!

 6. 11 januari 2016 / 17:31

  Wat vervelend , knap eerst eerst op en geniet van de momenten dat je weer fit voelt. En blog komt van zelf en dan schrijf en blog je zo veel op een dag dat je weer rust kan nemen.

 7. Mariska
  11 januari 2016 / 17:52

  Je moet ook naar je lichaam luisteren wanneer het zo duidelijk signalen geeft, goed dat je je rust hebt gepakt! En nog een leuk dagje gehad 😀

 8. 11 januari 2016 / 18:18

  Super goed dat je naar je lichaam hebt geluisterd. Niet altijd even makkelijk. Super knap van je dat je nog wel oog hebt voor mooie kleine dingen in het leven, hopelijk sterken middagen zoals deze je. Voor wat het waard is, je ziet er nog steeds prachtig uit. Dikke knuffel!

 9. annajirina
  12 januari 2016 / 09:32

  Wat vervelend dat het wat minder ging! Logisch dat je even goed moest uitrusten en niet ging bloggen. Fijn dat het inmiddels weer wat beter gaat, ik las zonet alweer een leuke review 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.