Persoonlijk | En dan beginnen we gewoon weer opnieuw…

Goedemorgen! Het moment dat ik dit blogje typ, doe ik vanaf mijn nieuwe bureautje, die sinds een week in onze woonkamer staat. De kerstboom is vervangen door een ander leuke eyecatcher en ik ben er best content mee! Vandaag zijn wij (en velen met ons) natuurlijk weer begonnen met werken en naar school gaan en ik moet zeggen dat ik best wel even moest wennen. Gisteren voelde een beetje als een afscheid, want weet je, die vakantie beviel me veel te goed!

Ontspannen in de vakantie

De afgelopen twee weken waren voor mij en ons gezin echt heerlijk. Ik had een hele drukke tijd achter de rug met opdrachten voor mijn blog en dat moest natuurlijk allemaal voor de kerst gebeuren. En dat niet alleen, er gebeurd zoveel rondom de school van de kids (vieringen, schoolzwemmen), maar ook moest ik nog naar de huisarts voor Winne (die ook gelijk ziek werd aan het begin van de vakantie), en breng ik de kids van hot naar her.

Al met al ben je dan iedere dag gewoon bezig met rijden van de kinderen, afspraken nakomen en ook mijn blogwerkzaamheden bijhouden. Je begrijpt vast wel dat ik dus heeeeel erg toe was aan vakantie!

Niet dat we ontzettend veel gedaan hebben hoor, dat juist niet. Dit keer hadden we besloten om gewoon veel thuis te zijn en af en toe een uitstapje te maken. Ik merk dat de kids daar heel goed bij varen. Ten eerste waren ze ook nog eens de eerste week ziek, dus die rust hebben ze gewoon even nodig gehad.

Spelletjes spelen en weer aan het werk

Zo deden we leuke spelletjes (Monopoly, schaken, Mens erger je niet), dansten we op muziek of speelden ze buiten. Ook waren er speelafspraakjes met vriendjes en vriendinnetjes, die ze anders veel te lang moesten missen :). Echt heerlijk en zo kom je zelf ook veel meer tot rust.

Ja, het beviel me heel erg goed deze vakantie! De volgende keer wil ik het weer zo doen. Het is haast jammer dat de komende voorjaarsvakantie maar 1 week is, haha!

Verder ga ik vanaf vandaag weer lekker aan de slag. Beetje fotograferen, teksten schrijven en blogjes inplannen. Ik heb ook een nieuw lens gekocht voor mijn camera, dus vanaf nu kan ik echt mooie outfitfoto’s gaan maken. Ik heb er zin in!

Ben jij vandaag ook weer begonnen met werk of school? Had je er weer zin in? 

Liefs Liset

7 Reacties

 1. 8 januari 2018 / 21:17

  Wat fijn dat je zo hebt genoten van de vakantie! Ik kan me voorstellen dat het ook wel weer even afkicken is. Ik had zelf geen vakantie opgenomen met kerst en heb gewoon doorgewerkt, maar toch moest ik even wennen vandaag aan de eerste files weer sinds een paar weken 😉
  Gaaf dat je een nieuwe lens hebt trouwens! Wat voor lens heb je gekocht?
  Romy heeft geplaatst: Lachvoer | 7x Ik kon mijn lachen niet inhouden!My Profile

 2. 9 januari 2018 / 22:06

  Helaas geen vakantie gehad, maar ben er ook wel aan toe ja haha. Fijn dat je zo genoten hebt met je gezin!
  Ivon heeft geplaatst: Mijn succes in DecemberMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.