Persoonlijk | Het spijt me, ik was er even niet…

anden niet consistent geweest met het plaatsen van artikelen op mijn blog. En dat vind ik jammer. Heel jammer! Maar soms is het niet anders en staan er even andere dingen op het menu die de aandacht krijgen en verdienen. Nu had ik er vorige maand al wat meer over verteld, maar ik zal je even zeggen waar het nu precies om gaat, want het is niet in één zin te omvatten…

Persoonlijk

Afgelopen december ben ik het wat rustiger aan gaan doen. Dat lag aan de drukte van de feestmaand, de vele activiteiten van de school van de kinderen, maar ook doordat ik het gevoel had dat ik aan mezelf voorbij liep.

Ik blijf natuurlijk nog altijd chronisch ziek en als dat niet lekker gaat, dan spaar je je energie voor de dingen die echt gedaan moeten worden en voor de mensen waar je van houdt. Het is misschien niet voor te stellen voor iemand die gezond door het leven gaat, maar in mijn geval moet ik rekening houden dat ik overdag altijd een ‘slaapje’ doe van ongeveer een uur om het lichamelijk vol te kunnen houden op een dag.

Daarnaast heb ik de afgelopen maanden heel veel last van mijn darmen gehad (hoort bij de endometriose), waardoor ik regelmatig uitgeschakeld was en alleen maar op bed kon liggen. Ik ben daarom weer naar de specialist geweest om te vragen hoe we het nu verder moeten doen en ik ben even gestopt met mijn huidige medicatie om mijn lichaam te ‘resetten‘. Je raadt het al; daardoor heb ik momenteel nog meer klachten dan normaal omdat mijn endometriose niet goed onderdrukt wordt en ik met bloedingen en pijn zit.

Daardoor heeft het me de afgelopen tijd niet mee gezeten om regelmatig iets te posten, terwijl ik dat wel graag wil! Ik heb me dan ook heel schuldig gevoeld dat er niets online kwam. Mijn blog is mijn kindje en iets waar ik helemaal niet zonder kan.

Toch was die break even nodig omdat ik me bezig heb gehouden om te ontspannen voor zover dat kon. Ik was (en ben) opgeslokt door het gezinsleven in combinatie met mijn ziekte. Soms voelt het dan ook als overleven en baal ik ervan dat ik niet een gezond lichaam heb. Maar mijn kinderen en vriend zijn het belangrijkste, dus daar heb ik dan ook het meeste van genoten als ik even niets hoefde.

Ik blijf het lastig vinden om een goede balans te vinden tussen mijn ziekte, bloggen en mijn gezin. Maar ik mis het teveel om er zo weinig mee bezig te zijn! Dat is iets wat ik niet meer wil en ik heb voor mezelf een manier/schema gevonden om ritme te krijgen in het posten en daardoor heb ik het weer op kunnen pikken. Yay!

Er staan weer veel leuke (beauty)reviews klaar en ik deel ook graag mijn duurzame lifestyle met je. Ik ben meer en meer daar mee bezig en wil vooral mijn kledingaankopen laten zien met duurzame merken!

Bedankt voor het lezen en ik hoop je hier morgen weer te zien als mijn nieuwe artikel online komt. Tot dan!

Liefs Liset

7 Reacties

 1. 26 maart 2019 / 07:11

  Wat rot om te horen dat je gezondheid roet in het eten gooide, waardoor je niet zo veel met je blog kon doen. Wel goed dat je rust hebt genomen, maar leuk is natuurlijk anders als je eigenlijk allerlei leuke plannen hebt. Ik hoop dat het snel iets beter gaat en ik zie uit naar je komende blogartikelen 🙂

 2. 26 maart 2019 / 07:12

  Welkom terug Liset! Goed dat je even de tijd voor jezelf hebt genomen. Benieuwd naar je nieuwe artikelen!

 3. 26 maart 2019 / 11:22

  Hey Babe, wat naar dat je zoveel last hebt van je darmen en allerlei andere klachten. Ik snap je helemaal en soms is het gewoon nodig om even terug te gaan naar de basics. Zeker als je je niet helemaal oké voelt. Uiteraard begrijpen ik dat als lezer. Al vind ik het natuurlijk jammer dat er even geen updates meer zijn. Dat zorgt er in ieder geval niet voor dat ik je niet blijf volgen, we zijn tenslotte allemaal mensen toch? Om eerlijk te zijn maakte ik me eigenlijk al een beetje zorgen, waarom er niets verscheen… dit verklaart uiteraard een hoop. Ik hoop dat je lichaam baat heeft bij de reset, zodat je straks weer genoeg energie hebt om te doen wat je het liefste doet. Heel veel beterschap en ik kijk uit naar de nieuwe blogs.

  Liefs, Mariëlle
  Mariëlle heeft geplaatst: Budget Interieur Tip – glazen designer vaas van actionMy Profile

 4. Natascha
  26 maart 2019 / 13:29

  Fijn dat je weer terug bent. Denk aan jezelf! X

 5. Jeanelle
  29 maart 2019 / 18:05

  Wat fijn dat je weer terug bent! Maar blijf vooral luisteren naar je lichaam! 😘

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.