Persoonlijke foto’s in je interieur met CanvasCompany

Het werd tijd om onze gang eens wat meer persoonlijkheid te geven en hoe kun je dit beter doen dan met foto’s? Nu had ik op het plankje in onze gang al wat leuke fotolijstjes staan van de kinderen, maar dat kon beter natuurlijk! Ik bestelde een mooie, grote foto op canvas bij CanvasCompany en ook een foto op glas. Jep, glas!

Canvascompany: foto op canvas 60 x 40 cm

Nu is denk ik iedereen wel bekend met het concept van een foto op canvas. Het is eigenlijk een schildersdoek, waar een mooie foto op is gedrukt. De kwaliteit van deze canvas is mooi stevig en de foto die ik hiervoor gebruikt heb, ziet er goed uit. Natuurlijk kun je van canvas niet verwachten dat hij haarscherp is, want je moet altijd een beetje rekening houden met de grove structuur van het doek. Maar ik vind de scherpte op deze canvas erg mooi en de foto komt goed uit de verf!

Doordat het canvas goed strak op het houten frame is gebonden, blijft hij mooi in vorm en ziet het er strak uit. Je kunt hem vanzelfsprekend ook ophangen, maar ik vond hem wel leuk staan zo op het plankje in de gang.

Het formaat dat ik bestelde is 60 x 40 cm en is een hele geschikte, gemiddelde maat voor zo’n doek. De maten beginnen bij 20 x 20 cm (€6,-) tot wel 300 x 140 cm (€314,95), maar je kunt ook zelf je afmetingen bepalen. Voor het doek wat ik bestelde bij CanvasCompany, betaal je €43,95.

Het gebruik van grote foto’s in je interieur zorgt ervoor dat je meer een prominente plek opeist voor je mooiste foto’s. Zo vind ik het leuk om iets meer artistieke foto’s uit te vergroten zodat het meer tot zijn recht komt. Bovenstaande foto is van vorige winter toen we in onze wijk lekker buiten gingen spelen. Winne kijkt naar het water en samen maakt dit het tot een speciale foto voor mij; de rust straalt er vanaf!

Foto op glas – 60 x 40 cm

Ook bestelde ik nog een Foto op glas, waar ik een foto voor gebruikte waar zowel Jade als Winne opstaan toen we naar het strand gingen in de herfst. Zo’n heerlijke uitwaaifoto! Het verschil daarin is dat een foto op glas vele malen luxer oogt en aanvoelt. Het geeft meer diepte en er zit ook een prachtige glans op. Deze foto staat helaas niet in dit artikel omdat ik de kinderen liever niet met hun gezichtjes op mijn blog wil hebben staan. Ik hoop op je begrip!

De afmetingen die ik koos waren ook 60 x 40 cm en de dikte is 5mm. Hij kost €54,95 en dat klinkt misschien als een hoop geld, maar ik vind het de kwaliteit echt waard. Hij staat hier mooi in de woonkamer te pronken!

Blij!

Ik ben superblij met mijn twee nieuwe, uitvergrote foto’s! Het straalt persoonlijkheid uit en het laat je mooiste momenten herbeleven. Zelf zou ik nog graag een grotere foto op glas willen bestellen, ik vind dat echt prachtig!

Heb jij ook een foto op canvas in je huis hangen? En wat zou je vinden van een foto op glas? 

Liefs Liset

Dit product is ter beschikking gesteld door een merk of bedrijf.

11 Reacties

 1. 1 maart 2018 / 22:46

  Ik heb zelf ook een heel groot canvas in mijn slaapkamer hangen maar helaas geen eigen foto. Dit lijkt me ook wel heel leuk om te doen!
  Amy heeft geplaatst: *5 JAAR TPP!* + Ziaja winactieMy Profile

 2. 4 maart 2018 / 11:01

  Ik heb een aantal fotos op canvas en 1 op plexiglas. Ik vind het beiden erg mooi op die manier

 3. 4 maart 2018 / 19:15

  Zo leuk zo`n foto op canvas. Foto op glas heb ik nog niet. Hele mooie foto heb je gekozen
  Dhini heeft geplaatst: SneeuwMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.