Persoonlijke update | Press event The Beauty Editor, ziek zijn en toch aan de fluitketel?

Ik heb besloten om voor vandaag maar eens een persoonlijk berichtje te schrijven. De afgelopen dagen waren druk met van alles en aangezien ik ook een paar dagen even offline was op mijn blog, klets ik je bij! Van een een leuk press event, tot aan ziek zijn en het kopen van misschien zo’n ouderwetse fluitketel. Lees maar mee!

The Beauty Editor in Amsterdam

Afgelopen woensdag was ik weer een dagje naar Amsterdam. Op pad om naar de nieuwe winkel The Beauty Editor af te reizen. Deze prachtige winkel zit nog maar net aan de Herengracht 447 en verkoopt prachtige merken zoals onder andere Stila, Huda Beauty (wauw!), Kevin Aucoin, Living Proof, Ouai haircare en Savon Stories.

Ik ben vooral erg onder de indruk van Huda Beauty vanwege de geweldig gepigmenteerde oogschaduws en de mooie matte en metallic lipproducten. Een goodiebag kreeg ik na afloop mee en daar zaten een paar prachtige items van Huda Beauty in, dus die zal ik binnenkort reviewen! Mocht je nou niet in de buurt van Amsterdam wonen; ze hebben gelukkig ook een webshop!

Een virusje te pakken

En ja hoor, de terugweg vanuit Amsterdam begon ik me al niet lekker te voelen. Ik kreeg hoofdpijn, werd supermoe en had geen energie meer om ook nog maar een woord te zeggen. De kids moesten nog wel opgehaald worden bij mijn ouders, maar daarna ben ik maar even gaan rusten op de bank en zijn Jade en Winne een filmpje gaan kijken voor de tv. Op zo’n moment komt dat dus echt even niet goed uit om je niet lekker te voelen.

‘s Avonds werd het er niet veel beter op en ging ik vroeg naar bed. Ik weet niet wat ik heb, maar ik mijn keel doet zeer (je weet wel, zo’n knobbel bij het slikken en scherp gevoel), ben verkouden en doodmoe. Maar goed, ik eet gezond, slik mijn vitamines en probeer het rustig aan te doen. Hopelijk ben ik straks dan weer beter!

Le Creuset tradition fluitketel

Een ouderwetse fluitketel

Ken je hem nog? Zo’n dikke ketel waar je water in stopt, op het vuur zet en daarna gaat fluiten als het water kookt? Nou, zo’n ding heb ik dus al jaren niet meer in mijn handen gehad, maar sinds wij een nieuw waterkoker hebben die ontiegelijk veel lawaai maakt (echt waar, het lijkt wel onweer in de keuken), wil ik weer terug naar zo’n heerlijk, stille fluitketel die alleen wat geluid maakt als hij zijn werkje gedaan heeft.

Ik heb er al eentje op het oog; hij is van Le Creuset en is te koop in 1,1 of 2,1 liter. Ik zit nog een beetje te twijfelen welke grootte ik zal nemen want in principe kun je met de 1,1 liter prima vooruit als je alleen thee voor jezelf zet. Een paar kopjes thee kun je eruit halen en dat is op zich prima en beter voor het milieu als je niet steeds onnodig water gaat koken. Wat denken jullie? Voor welke grootte zal ik gaan? Iemand ervaring met een fluitketel?

Hoe gaat het met jullie? Heb je ook komende week voorjaarsvakantie en wat voor plannen heb je? 

Liefs Liset

14 Reacties

 1. 23 februari 2018 / 09:19

  Bij ons is de voorjaarsvakantie net voorbij!
  We hebben vooral gerust en genoten thuis.
  Mijn man reist veel en nu was hij thuis en hebben we vooral van gezin tijd genoten!

  Beterschap ook! Het zit onder de mensen hè!

 2. 23 februari 2018 / 09:21

  Beterschap, ik hoop dat je je snel weer beter voelt, ik vind zo een ouderwetse fluitketel heel leuk,maar zou hem niet meer gebruiken nu ik het gemak van een waterkoker ken. Hier nu ook vakantie, lekker even rustig aan doen.

 3. 23 februari 2018 / 10:02

  Hier is de voorjaarsvakantie alweer een week geleden. Vervelend dat je je niet lekker voelde. Maar de griep doet ook nog steeds de ronde geloof ik.
  nicole heeft geplaatst: Nieuwe soeplepel nodigMy Profile

 4. 23 februari 2018 / 10:35

  Ik ben ook een aantal weken ziek geweest. Vroeg naar bed, elke dag douchen en allerlei middeltjes hebben mij waarschijnlijk geholpen. Leuk dat je weer terug naar een echte fluitketel wil.

 5. sophia
  23 februari 2018 / 11:03

  Wauw super mooie fluitketel is dat! Ik heb momenteel een zwarte waterkoker van Princess, ook echt een hele mooie. Ik ben wel een thee-lover dus dat komt goed van pas 😀

 6. 23 februari 2018 / 11:07

  Veel beterschap! Ziek zijn is nooit leuk. Ik heb geen vakantie niet meer. Zo”n fluitketel vind ik echt heel leuk. Lekker ouderwets en toch tegenwoordig ook modern. Jammer genoeg drink ik geen thee en heb ik dit dus niet in huis

 7. Youandi
  23 februari 2018 / 11:25

  Ziek zijn is nooit leuk, altijd even lekker de tijd nemen voor jezelf. De ketel ziet er mooi uit ik gebruik het zelf niet maar hij ziet er zeker mooi uit.

 8. 24 februari 2018 / 12:59

  Leuk evenement. Ik wil ook dolgraag een Huda pallet dus ik zal er zeker eens een bezoekje gaan brengen.
  Hopelijk snel weer beter ik ben er net vanaf na twee weken griep

 9. 25 februari 2018 / 15:01

  Het lijkt wel te heersen! op mijn werk waren er ook een aantal ziek die ongeveer hetzelfde hadden. Hopelijk voel je je beter 🙂
  Mariska heeft geplaatst: TIP: Euroknaller.nlMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.