Review | Andrélon Pink by Mascha shampoo en conditioner

Als je haar maar goed zit! Toch? Bij mij in ieder geval wel, want ik voel me stukken beter als mijn haar zit zoals ik het wil hebben. Influencer Mascha Feoktistova van Beautygloss heeft in samenwerking met Andrélon twee verschillende haarlijnen uitgebracht; de Sweet volume en de Tropical Repair. Ik testte de Andrélon Pink by Mascha shampoo en conditioner uitgebreid!

Andrélon Pink by Mascha

Hoe leuk is het dat een beauty influencer een eigen haarlijn mag ontwikkelen? Mascha heeft samen met Andrélon de Andrélon Pink by Mascha collectie uitgebracht en ik vind dat ontzettend tof. Ze heeft de afgelopen jaren heel wat bereikt en een samenwerking met haar favoriete haarmerk is dan wel de kers op de taart. De Andrélon Pink by Mascha bestaat uit twee nieuwe productlijnen; een shampoo en een conditioner.

De Andrélon Pink by Mascha lijnen Sweet Volume en Tropical Repair zijn gebaseerd op de veel voorkomende haarbehoeften van Mascha haar volgers (zoals volume en verzorging) en op haar favoriete geuren. Mascha is nauw betrokken geweest bij de gehele ontwikkeling en is van het design tot aan de kleuren van de flessen aanwezig geweest en haar handtekening prijkt op de verpakkingen. Het ziet er allemaal heel girly en cute uit!

De Andrélon Pink Styling Collection bestaat al een tijdje en bestaat uit 14 stylingproducten die inspelen op de laatste haartrends. Nu wordt de lijn uitgebreid met de Andrélon Pink by Mascha Sweet Volume en Tropical Repair lijnen die een leuke toevoeging geven aan het bestaande assortiment.

Andrélon Pink by Mascha Sweet Volume shampoo & conditioner

Hangt je haar er maar een beetje bij en kan het wel een boost gebruiken? Dan is deze lijn wat voor jou. De Sweet Volume shampoo en conditioner geven je haar natuurlijk volume en hebben een zoete, fruitige geur. De toegevoegde avocado en amandelolie zorgen ook nog eens voor een mooie glans, heel fijn! De producten bevatten geen siliconen en daardoor behoudt je haar zijn volume.

Maar wat doet het voor mijn haar? Ik merk direct nadat mijn haar is opgedroogd hoe luchtig het aanvoelt en dat ik veel volume in mijn haar heb. Je hoeft dus echt niet meer met je hoofd op de kop je haar te föhnen! Je haar voelt een stuk voller aan, zonder dat het droog wordt. De conditioner voedt mijn haar intensief en zorgt ervoor dat het makkelijk doorkambaar is.

Ik ben een groot fan van de Sweet Volume shampoo en conditioner. Ze ruiken heerlijk fris en zoet (maar niet teveel zodat je hele badkamer er naar ruikt) en geven mijn haar volume en glans. Fijn!

Link zie je de de conditioner en rechts de shampoo.

Andrélon Pink by Mascha Tropical Repair Shampoo & Conditioner

Wil je geen volume, maar kun je wel wat verzorging gebruiken, dan is er de Tropical Repair shampoo en conditioner voor het herstel van je haar. De Tropical Repair-lijn herstelt beschadigde lokken en heeft een frisse, exotische kokosgeur. Zo zit er een geurcombinatie in van tropisch fruit, mango, passiefruit en kokoswater. Jum! En niet te vergeten; er zit ook echt kokosolie en zoete amandelolie in om je haar intensief te voeden en te herstellen van binnenuit.

De shampoo helpt droog en beschadigd haar actief te herstellen en goed te reinigen. Heerlijk voor droog en dof haar dus! Mijn ervaring ermee is dat mijn haar inderdaad heel goed verzorgt wordt. Het is glanzend, verzorgd en ik heb echt het idee dat het een verzorgingsboost geeft!

Conclusie

Wil je weten wat mijn favoriet van de twee is? Dan kan ik volmondig antwoorden dat dit de Sweet Volume productlijn is. Wauw, het volume is zo fantastisch mooi en het voelt heerlijk luchtig aan. Geen gedoe met een fohn, maar je kunt het gewoon aan de lucht laten drogen. Volume gegarandeerd! Op dit moment is dit mijn meest favoriet shampoo.

Ga je voor een intensieve verzorging en kan je doffe en droge haar een echt boost gebruiken, dan is de Tropical Repair meer wat voor jou. Ik ben heel tevreden over beide productlijnen en vind dat Mascha dit goed heeft gedaan!

Alle Andrélon Pink by Mascha producten zijn te koop bij Trekpleister, Kruidvat en via kruidvat.nl voor €3,99 (250 ml) per stuk. En een kleine tip: er loopt nu een actie bij Kruidvat waarbij je de tweede voor de halve prijs krijgt! En je krijgt bij aankoop van twee producten ook nog eens een gratis mok, super leuk!

Wat zoek jij in een shampoo en conditioner? Waar moet het aan voldoen vind je? 

Liefs Liset

Deze producten zijn opgestuurd door een merk of bedrijf.

15 Reacties

 1. Anja
  21 maart 2018 / 10:32

  Wow! Alleen al die verpakkingen zien er schitterend uit. Ik gebruik momenteel alleen biologische shampoo en conditioner.

 2. 21 maart 2018 / 10:33

  Ik heb altijd Andrelon, maar heb deze nog niet zien staan. Ik ga toch eens kijken want je klinkt enthousiast en nu ben ik wel benieuwd geworden. 🙂

 3. 21 maart 2018 / 10:35

  Ik vind het echt heel tof voor Mascha dat ze haar eigen shampoo en conditioner heeft. Mijn vereisten? Dat de producten in ieder geval proefdiervrij zijn en liefst ook geen siliconen, parabenen of SL(E)S bevatten.
  Jessica J. heeft geplaatst: MSL #95 • We hadden iets te vieren!My Profile

 4. 21 maart 2018 / 10:46

  Dit soort samenwerkingsproducten spreken me vaak wat minder aan. Omdat ik dan denk: ‘Wat weet een blogger nou van shampoo?’ Dat heb ik ook met Doutzen Kroes en haar sportkleding lijn.
  nicole heeft geplaatst: EasyCollage: reviewMy Profile

 5. Lipstickencupcakes
  21 maart 2018 / 11:06

  Voor mij moet een goede shampoo vooral heel voedend zijn zonder snel vet te worden. Ik heb van mijzelf ontzettend fijn haar en na een dag of twee lijkt het vaak al alsof je patatjes kan bakken op mijn hoofd. Ik ben nu begonnen met de shampoo en conditioner van Kerastase en deze bevallen tot nu toe heel erg goed. Er zit wel een prijskaartje aan dit merk, maar ik merk zeker wel verschil met andere shampoo

 6. 21 maart 2018 / 11:09

  mmm je klinkt wel heel enthousiast!
  ik hou ook wel van volume shampoos

  liefs
  karlien

 7. 21 maart 2018 / 12:09

  Zou van andrelon wel eens een shampoo zonder sulfaten en siliconen willen zien, dit heeft vrijwel geen drogisterij merk ik zijn assortiment voor zover ik weet..

 8. 21 maart 2018 / 15:58

  Ooh wat leuk, hier ben ik zo benieuwd naar! Nu maar hopen dat ze snel bij de kruidvat in België te koop zijn.
  Liefs,
  Yara

 9. 21 maart 2018 / 20:26

  Persoonlijk spreken mij de geuren eigenlijk niet zo aan. Er is niks mis met Mascha, maar vind het persoonlijk erg jammer dat alles zo op de jongere doelgroep gericht is. Andrélon is een super leuk drogisterij merk, maar de ingrediënten zijn helaas killing.
  Nienke heeft geplaatst: Lush let the good times roll reviewMy Profile

 10. Tio
  10 juni 2018 / 07:07

  Het is goed om te weten dat er geen siliconen aan zijn toegevoegd. Spaart het milieu en oceaanleven. Roze is een vrolijke kleur. Al die andere Andrelon shampooflacons zijn paars van kleur. .

 11. 10 juni 2018 / 07:08

  Het is goed om te weten dat er geen siliconen aan zijn toegevoegd. Spaart het milieu en oceaanleven. Roze is een vrolijke kleur. Al die andere Andrelon shampooflacons zijn paars van kleur. .

 12. 10 juni 2018 / 07:16

  Ik zal het proberen. Het zal wel lekker ruiken. De flacon is vrolijk van kleur. Die andere flacons van Andrelon zijn nogal saai van kleur. Altijd als ik naar boven kijk bij mensen in huis bij het doucheraampje zie ik vaak dat ze Andrelon shampoo gebruiken aan de vorm en de kleur van de flacon. Ik gebruik allerlei verschillende merken. Vroeger kocht ik meestal van eigen merk of Herbal essence en Guhl en Garnier Vidal sassoon die rook naar amandel en er was ook conditioner van. Vidal Sassoon is ontworpen door een kapper uit Londen die heette ook zo. Estee Lauder conditioner. Dat was een hele frisse geur en zat in een doorschijnende matte glazen pot met een lichtblauw.deksel er op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.