Review | Benetton COLORS Purple eau de toilette

De spiksplinternieuwe geur van Benetton ziet er prachtig uit in haar paarse fles. Waar twee eerdere geuren van dit merk Blue en Pink werden genoemd, zijn deze twee kleuren nu samen gekomen in de nieuwe eau de toilette Purple. Met een combinatie van verse bergamot en sensuele bloemen, werd mijn nieuwsgierigheid gewekt!

Benetton Colors Purple eau de toilette

Benetton is al jaren een bekend merk. Ik ken het nog van vroeger! Het staat voor de positieve kracht van de diversiteit van mensen en draagt dit graag uit in haar campagnes.

Met de eau de toilette Purple wil Benetton je op een nieuwe manier naar de wereld laten kijken. Vechten voor je vrijheid, diversiteit en een wereld zonder grenzen. Ze wil de schoonheid van diversiteit vieren en de twee eerdere geuren Pink en Blue samenbrengen in een nieuwe creatie.

Purple is de nieuwe geur van de COLORS collectie en is een geur voor vrouwen die bekend zijn met de positieve kracht van diversiteit.

De flacon

De flacon is violet met gouden letters en een opvallende, glimmende dop. Deze vertegenwoordigd het logo en lijkt haast het kroontje van de geur te zijn!

De geur

Purple wordt omschreven als een buitengewone combinatie van verse bergamot en sensuele bloemen. Samen versterken ze de kracht van de vrouwelijkheid en zorgen ze ervoor dat je nog meer straalt.

Topnoten

Citrus, fruitig – Bergamot, grapefruit

Hartnoten

Bloemig – Neroli, jasmijn, roos

Basisnoten

Houtachtig, gourmand, muskus – Patchoeli, praline, muskus

Wat vind ik er van?

Laten we gaan opspuiten! Het eerste wat bij mij naar boven komt is de bergamot. De geur begint iets zwaarder en wordt daarna bloemig. Dit gaat over in een poederige geur waarbij de muskus de geur weer wat zwaarder maakt. Het is een zeer vrouwelijke geur, die ik niet direct zou scharen onder de groep van jonge meiden. Ik vind hem echt volwassen en vrouwelijk. Als laatste merk ik dat de jasmijn naar voren komt.

Het is een geur die niet gelijk mijn persoonlijke voorkeur heeft, maar dat komt voornamelijk omdat hij een poederige touch heeft. Ik ben daar zelf niet zo van en haak daarom af. Natuurlijk kan dit wel jouw smaak zijn, dus probeer hem vooral even uit!

De Benetton COLORS Purple eau de toilette kost €15,95 voor 30 ml en €21,45 voor 50 ml. Hij is te koop bij ICI Paris XL.

Wat is op dit moment jouw favoriet parfum? Heb jij wel eens een parfum van Benetton gehad?

 

Liefs Liset

Dit product is ter beschikking gesteld door een merk of bedrijf.

13 Reacties

 1. 9 november 2017 / 19:43

  Smaken verschillen! Ik houd zelf niet zo van citrusnootjes maar ben meer van de zwaardere componenten… wel een leuk flaconnetje!

 2. 9 november 2017 / 23:05

  Wat mooi flacon. Ik hou van poederig parfum. Ik ben benieuwd naar

 3. 10 november 2017 / 22:27

  Deze kruiden combinatie vind ik erg lekker in een geur! Ik ga snel eens ruiken in de winkel

 4. 12 november 2017 / 00:27

  De flacon ziet er mooi uit! Ben nu ook wel benieuwd naar de geur. Andere keer is een keertje proberen als ik in de Douglas loop. Mooie foto’s maak je altijd.

  XxX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.