Review | De nieuwe Yves Rocher Grand Rouge Mat lipsticks

Zelf heb ik er nog geen genoeg van; de matte lipsticktrend gaat nog wel even door! Yves Rocher komt dit voorjaar met de nieuwe Yves Rocher Grand Rouge mat lipsticks, die verkrijgbaar zijn in acht verschillende kleuren. Hij belooft de hele dag comfortabel aan te voelen en tot wel acht uur lang te blijven zitten. Ik probeerde ze uit!

Yves Rocher Grand Rouge Mat lipstick

Mag ik als eerste even de aandacht hebben voor de prachtige verpakking? De gouden hulzen zien er geweldig luxe uit en onderaan de lipstick zit een doorzichtig rondje die de kleur weergeeft van de lipstick. Erg mooi!

Ze voelen stevig aan en zijn per kleur genummerd. Geen ingewikkelde namen, maar nummers doen hun werk. Op zich zou het natuurlijk wel erg leuk zijn geweest als er een treffende naam aan zou zitten, maar ik snap Yves Rocher hierin ook wel; je krijgt geen verwarring over welke kleur je besteld.

De Yves Rocher Grand Rouge Mat lipsticks hebben een matte finish, maar beloven comfortabel en lang te blijven zitten. En daar is geen woord van gelogen; ze zitten erg fijn en blijven goed op mijn lippen zitten. Acht uur lang redt de lipstick niet, maar een hapje en een drankje zijn goed te doen. Ga je lunchen of dineren, dan zou ik wel even de kleur bijwerken.

Swatches

Op naar de kleurtjes! Van links naar rechts zie je 150, 152, 154 en 156. Ze dekken goed en zijn mooi egaal aan te brengen. 

De Grand Rouge Mat 150 lipstick is een middenroze kleur. Hij is perfect voor iedere dag en ik vind hem je make-uplook opfrissen, zonder dat hij te fel wordt.

De Grand Rouge Mat 152 lipstick is een diepe paarse kleur met een hintje fuchsia. Ik vind deze leuk!

De Grand Rouge Mat 154 lipstick is een felroze lipstick. Lekker snoepjesroze!

Als laatste zie je hier de Grand Rouge Mat 156 lipstick. Deze kleur is het beste te omschrijven als een gedempte rode kleur, met een klein hintje roze erin verwerkt.

Conclusie

De nieuwe Yves Rocher Grand Rouge Mat lipsticks zijn een erg leuke toevoeging aan het assortiment van Yves Rocher. Ik vind dat het merk dit erg goed heeft gedaan! De verpakking is uitermate luxe, de kleuren zijn mooi gekozen (ik ben natuurlijk nog erg benieuwd naar de andere vier!) en ze dekken goed. De houdbaarheid is geen acht uur, maar blijven over het algemeen goed zitten. Wel moet je even bijwerken na een lunch of diner.

De Yves Rocher Grand Rouge Mat lipsticks kosten €22,90 per stuk (maar zijn nu in de aanbieding voor €11,45). Ze zijn vanaf nu te koop bij de Yves Rocher-winkels en online op www.yvesrocher.nl.

Wat vind jij van deze nieuwe Yves Rocher Grand Rouge mat lipsticks? Ga jij liever voor glanzende of matte lippen?

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

13 Reacties

 1. 13 maart 2018 / 10:15

  Mooie lipsticks! Ik ‘vergeet’ Yves Rocher altijd een beetje als merk. Dit ziet er goed uit!

 2. 13 maart 2018 / 17:22

  Vind de kleurtjes heel mooi, vooral de tweede is mijn favoriet

 3. 13 maart 2018 / 20:13

  Oooh ik vind lippenstift altijd zo mooi bij iemand anders, maar voor mezelf vind ik het zo’n gedoe 🙂

 4. 14 maart 2018 / 17:10

  De Grand Rouge Mat 150 lipstick staat je echt heel goed. Dat is toch wel mijn favoriet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.