Review | Dr. van der Hoog Little Mademoiselle Macaron peel off masker

Tegen een beetje ontspanning zeg ik natuurlijk geen ‘nee’. Een serie kijken, een lekkere warme douche of gewoon even een momentje voor jezelf. Dat laatste kun je prima doen met een maskertje en laat ik daar nou net eentje van getest hebben! Ik probeerde de Dr. van der Hoog Little Mademoiselle Macoron peel off masker en ik vertel wat ik er van vind.

Laat ik maar gelijk benoemen dat ik deze verpakking van het masker enorm leuk vind. Het ziet er schattig en meisjesachtig uit. Ook al ben ik de 30 gepasseerd, dit blijft geweldig! De kleine macarons die op de voorkant prijken zien er heerlijk uit en ik hoop stiekem dat hij ook zo ruikt.

Het sachet bestaat uit twee delen, je kunt hem namelijk doormidden knippen zodat je er eentje voor een vriendin hebt en eentje voor jezelf. Leuk voor een vriendinnendagje!

Op de achterkant staat precies beschreven wat het masker voor je doet en hoe lang je het in mag laten werken. Zo verwijdert het masker op milde wijze dode huidcellen en huidonzuiverheden. Bovendien is er Panthenol toegevoegd die niet alleen een kalmerende werking heeft, maar ook het herstel van je huid stimuleert. Je mag het masker 15 tot 20 minuten in laten trekken en naarmate de tijd verstrijkt droogt de substantie op. Na afloop voelt je huid schoon en fris aan.

Kijk, dat willen we toch?

Na het masker ruim aangebracht te hebben, droogt hij langzaam op. Na een tijdje voelt je gezicht best strak aan, maar dat komt doordat het als een soort siliconen laagje opdroogt. Je kunt het masker zo van je gezicht af pellen!

Het is een beetje een raar gevoel, maar wel heerlijk om je gezicht op deze manier te ‘bevrijden’. Lekker pulken dus! Na afloop is mijn huid wat rozig van kleur en heb ik het idee dat de doorbloeding wat meer op gang is gekomen. Mijn huid voelt inderdaad zacht en schoon aan en is klaar om voorzien te worden van een lekkere crème.

Het is niet een enorm bijzonder masker, maar hij is zeker lekker om bij te ontspannen. Daarnaast irriteert hij mijn huid niet, ruikt hij lekker zoet en maakt hij mijn huid soepel.

Het Dr. van der Hoog Little Mademoiselle peel off masker is te koop voor €1,89 (twee sachets in 1 verpakking) bij Kruidvat.

Gebruik jij met regelmaat een masker? 

Liefs Liset

Dit artikel bevat producten die ter beschikking zijn gesteld door een merk of bedrijf.

10 Reacties

 1. 27 januari 2017 / 08:51

  Aaaah wat een te schattige en mooie verpakking, dat heeft Dr. van der Hoog goed gedaan! Fijn dat het masker zelf ook prettig is en goed werkt. Vooral heerlijk dat het een peel off masker is, lekker makkelijk om te verwijderen, love it!
  Svenja heeft geplaatst: New York BucketlistMy Profile

 2. 27 januari 2017 / 14:34

  Ik heb deze ook in huis maar ben toch niet zo van de peel-off maskers! De verpakking is echt super schattig, maar ik hou niet van het prutswerk dat komt kijken bij het verwijderen van dit soort maskers! 🙂
  Julie heeft geplaatst: Julie | Friday Nails #121 – Pink GlitterMy Profile

 3. 27 januari 2017 / 15:27

  Allereerst is het inderdaad een hele leuke en vrolijke verpakking! Ik zou dit masker ook nog wel eens willen proberen, ook al heb ik geen goede ervaring met peel-off maskers. X
  Anke heeft geplaatst: Valentijnsdag oog lookMy Profile

 4. 28 januari 2017 / 10:05

  Ik word alleen al blij als ik de verpakking zie, wat vrolijk! Dit lijkt me een prima masker. Ik wil hem zeker eens proberen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.