Review | L.O.V. BLUSHment blurring blush 010 Be The Game Changer

Een totaal nieuw merk voor mij is het cosmeticamerk L.O.V. Ik kwam het tegen op een prachtig event en daar mocht ik alvast een kijkje nemen in hun mooie collectie. Het is het luxere zusje van Catrice, maar is nog steeds heel betaalbaar. Ik ben dan ook heel blij dat ik je vandaag de BLUSHment blurring blush kan laten zien en hoe je deze draagt!

L.O.V. BLUSHment blurring blush

De verpakking van deze blush spreekt me direct aan; hij is strak vormgegeven en heeft een modieus marmerprintje. Kijk ik naar de blush zelf, dan lijkt het alsof ik naar een nieuw, ontdekte planeet zit te kijken. Hoe mooi is het dat er twee kleuren door elkaar heen lopen?

De formule vind ik dan ook origineel bedacht. De twee overlappende kleuren zitten boordevol kwalitatieve pigmenten en geeft je wangen een iriserende glans. L.O.V. adviseert dat hij ideaal is voor het modelleren en accentueren van gelaatstrekken. In totaal is de BLUSHment blurring blush te koop in vier tinten.

De kleur die je hierboven ziet heet 010 Be The Game Changer. Hij lijkt in het doosje nogal fel van kleur te zijn, maar er zit natuurlijk ook een lichtroze kleur in, waardoor hij wat zachter uit zou kunnen pakken.

En ja hoor, zo fel is hij gelukkig niet! Het is een mooie koele, zachtroze kleur met een intense glans.

 

Resultaat

Op bovenstaande twee foto’s draag ik de L.O.V. BLUSHment blurring blush in de kleur 010 Be The Game Changer. Ik ben aangenaam verrast, want ik dacht dat hij wat te rood/felroze uit zou pakken op mijn wangen, maar dat is absoluut niet het geval.

Wel is het even oppassen dat je niet al te enthousiast met je kwast in de poeder dipt (wat ik dus wel deed). Hij geeft nogal veel poeder af en daardoor ook veel pigment. Om het welbekende clowns-effect te voorkomen, raad ik je aan om voorzichtig te werk te gaan.

Maar…het resultaat mag er zeker zijn! Door de blush krijg ik een frisse uitstraling en het maakt hem daardoor perfect voor de lente- en zomerdagen. Ik geloof dat ik er een nieuwe favoriet bij heb.

De L.O.V. BLUSHment blurring blush is verkrijgbaar bij geselecteerde Etos filialen voor €9,99 per stuk.

Ken jij het merk L.O.V. al? 

Liefs Liset

Dit product is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

14 Reacties

 1. 4 mei 2018 / 09:54

  wat een prachtige kleur is het zeg en wat staat het je mooi. Goede tip, ik zou namelijk ook echt meteen te veel op doen haha.

 2. 4 mei 2018 / 10:32

  Fijn dat het gemêleerd is dat maakt het net even iets natuurlijk, nice! Het ziet er op je huid ook fijn uit!

 3. 4 mei 2018 / 19:11

  Leuk dat je in dit product een nieuw, ontdekte planeet ziet. Ik snap helemaal wat je probeert te zeggen. Veel plezier met gebruiken.

 4. 4 mei 2018 / 21:43

  Nog niet eerder van het merk gehoord, maar de kleur is beeldig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.