Review | MAC Caitlyn Jenner duo blush Buddy

Dat Caitlyn Jenner een prachtige collectie met MAC heeft uitgebracht liet ik je een tijdje geleden zien. Ik had toen de prachtige Rockit! lipstick besteld, maar helaas was de blush gelijk uitverkocht. Toen hij toch nog opnieuw werd bijgevuld, sloeg ik mijn slag en daarom kan ik je nu ook de MAC duo blush in de kleur Buddy laten zien!

Het doosje waarin de blush zit, is echt een pareltje. Of misschien moet ik eerder zeggen; een gouden muntstuk. Want zeg nou zelf, die weerspiegeling is weergaloos! Je kunt mij dan ook steeds spotten in de foto’s, haha.

Is de bovenkant nogal spiegelig, de onderkant is van stevig rubber gemaakt. Zo valt hij niet zomaar uit je handen en heb je meer grip op het doosje.

De duo blush is niet voor niets een duo blush genoemd. Er zitten namelijk twee kleuren in die je apart van elkaar kunt dragen, maar ook samen. De bovenste kleur zou je kunnen omschrijven als een oudroze kleur met een hintje bruin erin. De onderste (zeer kleine) kleur is licht- tot zachtroze met een glansje en shimmertje erin.

  

Hierboven heb ik beide kleuren apart geswatcht. Links zie je de matte, oudroze kleur en in het midden de glanzende, lichtroze kleur. Helemaal aan de rechterkant zie je beide kleuren samen gemixt.

Dit soort kleuren passen perfect bij mijn huidstint en ik ben dan ook erg benieuwd hoe mij zal staan.

Ik draag op mijn gezicht nog geen blush. Ik heb alleen wat bronzer aangebracht onder mijn jukbeenderen.

Hier draag ik er de duo blush Buddy erbij. Ik heb beide kleuren gemixt en ik vind dat dit ook het mooiste resultaat geeft. Hij is goed gepigmenteerd en blend prachtig uit op je huid. Geen harde strepen, maar een mooie kleur met een zachte glans.

Ik vind dat de blush een mooie glow aan je gezicht geeft. Het is een soort blush en highlighter in één! Ik was gelijk blij verrast toen ik hem aanbracht en heb hem direct in mijn dagelijkse make-uptasje gestopt. Deze ga ik de komende tijd veel dragen!

Op dit moment is de MAC blush duo Buddy uitverkocht in de webshop van maccosmetics.nl , maar ik zou het zeker even in de gaten houden omdat limited edition collecties wel eens bijgevuld worden.

Wat vind jij van deze blush?

Liefs Liset

21 Reacties

 1. 31 januari 2017 / 13:14

  Heerlijke foto’s zeg! Vind het effect op je huid erg mooi staan <3

 2. 31 januari 2017 / 14:24

  Wow wat is deze mooi!! En wat heb je ‘m prachtig aangebracht. Staat je heel goed, zo’n warme roze kleur bij je donkere haar. Vind in de swatches de gemixte variant ook het mooist, als je twee kleuren in één doosje hebt zou ik er niet snel voor kiezen één van de twee kleuren apart te gebruiken. Topfoto’s ook, heel fijn om naar te kijken.
  Carlijn heeft geplaatst: Bye bye… mijn laatste artikelMy Profile

  • Liset
   Auteur
   1 februari 2017 / 19:02

   Ah dankje Carlijn, wat een mooie complimenten! Ik vind de blush ook echt heel mooi, het is toch altijd even afwachten hoe hij bij jezelf uitpakt als je hem via internet besteld, maar het is een goede keus geweest.

  • Liset
   Auteur
   1 februari 2017 / 19:01

   Dat is hij ook, echt een pareltje! Ik ga duimen dat hij weer wordt bijgevuld :).

 3. 31 januari 2017 / 17:07

  Ahh wat een beauty; zou het bijna zonde vinden ‘m te gebruiken, haha!

  • Liset
   Auteur
   1 februari 2017 / 19:00

   Jaaah, hij is mooi! Haha, eigenlijk wel hè, maar hij is ook te mooi om hem dan weer te laten liggen ;).

  • Liset
   Auteur
   1 februari 2017 / 19:00

   Ja, hij is prachtig! Ik hoop ook dat hij weer bijgevuld wordt, het is echt een aanrader.

 4. 31 januari 2017 / 19:50

  Ziet er heel mooi uit en de kleur past je perfect.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.