Review | MAC Caitlyn Jenner lipstick Rockit!

Eindelijk is hij dan te koop; de MAC Caitlyn Jenner 2017 collectie waar ik enorm naar uitkeek. In mijn artikel van vorige week liet ik je alle persfoto’s van de producten zien, maar nu kan ik één van de drie verkrijgbare lipsticks reviewen. Ik koos voor de kleur Rockit! die zo op het eerste gezicht een perfecte nudekleur lijkt!

Wat mij direct als eerste opvalt, is dat de verpakking er erg mooi uit ziet. Ik vind het echt genieten als MAC er voor kiest om voor een ander design te gaan dan de normale verpakkingen. De huls is aan de onderkant van mat, zwart rubber gemaakt en zowel de bovenkant als de dop is in een gouden kleur gegoten.

In de webshop van MAC wordt de kleur Rockit! omschreven als een midtone-beige. Het is een kleur die tussen beige en oudroze in zit en een zachte glans heeft. De finish is cremesheen, wat betekent dat hij niet helemaal dekkend is, maar wel een goede kleurafgifte heeft met een ietwat doorzichtige finish. Wat mij betreft een perfecte kleur voor overdag of om te combineren met een smokey eye.

Op de swatch kun je goed zien dat het een mooie nudekleur is, maar niet te licht uitpakt. Ik vind dit dan ook een kleur die goed past bij een iets getinte huid. Bij een hele lichte huidskleur zal hij weer iets donkerder uitpakken en bij een donkere huid zal hij weer wat meer nude vallen.

Ik heb deze lipstick op de gok besteld omdat er nog helemaal geen reviews van online stonden, dus voor mij was het echt een verrassing of hij mooi uit zou pakken. Maar ik ben tevreden! De MAC lipstick in Patisserie was altijd mijn ultieme nudekleur, maar dit is mijn nieuwe favoriet. Ik vind hem prachtig en draagt lekker zacht op je lippen.

De MAC Caitlyn Jenner 2017 collectie is nu te koop via de webshop van Mac Cosmetics.

Wat vind jij van de MAC Caitlyn Jenner lipstick in Rockit! ?

Liefs Liset

23 Reacties

  1. 11 januari 2017 / 13:00

    Wauw, hij staat je prachtig! De huls is trouwens ook mooi, superleuk idd dat MAC afwijkt van hun standaard verpakkingen.
    Elisa heeft geplaatst: NARS Lip PencilsMy Profile

  2. 11 januari 2017 / 14:11

    Erg mooie kleur! Ik heb de hele Caitlyn Jenner 2017 collectie aan me laten voorbijgaan maar dit kleurtje had ik toch wel graag willen hebben blijkbaar! Ben alleen niet zo een fan van de verpakking.
    Mjay heeft geplaatst: 2016 Beauty terugblikMy Profile

  3. 11 januari 2017 / 14:41

    Wauw, wat een beauty! Hij staat je fantastisch. Ik heb lang zitten twijfelen of ik iets wilde aanschaffen uit deze collectie. Uiteindelijk niet gedaan en nu toch wel een beetje spijt. De verpakking is ook prachtig.
    priscilla heeft geplaatst: Eyes Lips Face make-up stapelreviewMy Profile

  4. 11 januari 2017 / 15:42

    Hij staat je echt heel mooi! Ik wilde hem ook graag bestellen, maar hij is helaas al weer uitverkocht… X

  5. 11 januari 2017 / 16:33

    Hij staat je echt beeldschoon zeg! En ik heb denk ik onder een steen geleefd, want ik wist niet dat MAC met een Caitlyn Jenner collectie kwam. Normaal ben ik niet zo’n fan van de cremesheen finish, maar bij deze is het erg mooi. En wat een prachtige huls zeg! Malou x

  6. 11 januari 2017 / 16:35

    Hij staat je echt beeldschoon zeg! En ik heb denk ik onder een steen geleefd, want ik wist niet dat MAC met een Caitlyn Jenner collectie kwam. Normaal ben ik niet zo’n fan van de creme sheen finish, maar bij deze is het erg mooi. En wat een prachtige huls zeg! Malou x

    • 11 januari 2017 / 21:57

      Was nog niet helemaal klaar met typen, haha. Misschien dat ik deze kleur nog wel zou willen aanschaffen als hij aangevuld word. Het enige waar ik dan een beetje mee zit is dat het een Cremesheen lipstick is en dat hij dan minder lang blijft zitten als een matte. Tot nu toe heb ik eigenlijk alleen maar ervaring met matte lipsticks en weet ik nog niet zo goed of dit echt 100% iets voor mij zal zijn.
      Daniëlle Springer heeft geplaatst: Make-up Favorieten van 2016My Profile

  7. 12 januari 2017 / 09:39

    Wauw, bij jou staat ‘ie ook echt prachtig! Wat gek dat hij heel licht uitvalt bij jou dan bij mij, haha! Van mezelf heb ik best gepigmenteerde lippen (of hoe je ook zoiets noemt), misschien ligt het daar aan? In ieder geval, vind ik hem bij jou ook heel mooi staan! En wat een leuke blog heb je zeg, ik kende je blog nog helemaal niet dus ik ga even verder lezen en je volgen!
    liefs
    Maris heeft geplaatst: MAC Caitlyn Jenner collectieMy Profile

  8. 12 januari 2017 / 10:24

    Hij heeft een mooie kleur inderdaad, lekker subtiel ook! En al helemaal fijn dat hij zacht op je lippen is 🙂

  9. 12 januari 2017 / 14:19

    Mooie kleur voor iedere dag. Ik vind hem verder niet heel bijzonder, dus ik sla hem over 🙂

    • Liset
      Auteur
      25 januari 2017 / 10:30

      Dankje Eva! Het was inderdaad een gok, maar hij heeft gelukkig goed uitgepakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.