Review | MAC Snow Ball lipstick Shimmer & Spice

Okee, na vandaag hou ik er mee op. Dit is echt de allerlaatste review uit de MAC Snow Ball collectie 2017! Dit is een product waar ik enorm naar uitkeek. Zou ik hem in het echt ook mooi vinden? De plaatjes zagen er goed uit in het persbericht, maar zou deze MAC Snow Ball lipstick in Shimmer & Spice ook zo mooi zijn op mijn huid? We gaan het zien!

MAC Snow Ball lipstick Shimmer & Spice

Echt waar, naar deze lipstick was ik het meest benieuwd van de hele collectie die MAC uitbracht deze winter. De verpakking schreeuwt mijn naam en de inhoud is misschien zelfs nog wel mooier! Ik ben dol op warme, rode tinten en ik ben ook niet vies van een beetje glitter en glamour.

Nee, voor het najaar kies ik graag voor wat donkere of warme tinten. En een shimmertje hier en daar kan ik zeker gebruiken voor de feestdagen.

Shimmer & Spice

Is de naam niet geweldig van deze lipstick? De kleur Shimmer & Spice kan ik het beste omschrijven als een berry/wijnrood getinte lipstick die en beetje sheer is met heel veel glitters. MAC geeft aan dat het een dusty rose with shimmer is. Ook heeft hij een frosty finish, want hem extra uniek maakt en een tegenhanger is van al het ‘matte lipstick geweld’ van nu.

Op de swatch kun je goed zien dat hij een metallic (frosty) glansje heeft. Daarnaast is hij transparant en bevat hij lekker veel glitters.

Wat vind ik er van?

Op mijn lippen komt nog meer naar voren dat er een lilapaarse glans inzit. Hij heeft een warme basis, maar met een iets koele glans. Heel bijzonder! Ik kan me voorstellen dat niet iedereen van zo’n frosty finish gecharmeerd is, maar ik vind hem vooral heel erg mooi over een wijnrode lipstick heen. Zo draag ik hem graag over mijn MAC Viva Glam III lipstick heen. Dan wordt hij heel intens waarbij de glans en glitters erg mooi naar voren komen.

De MAC Snow Ball collectie is nu te koop bij alle MAC verkooppunten en in hun webshop. De lipstick Shimmer & Spice kost €19,50.

Wat vind jij van deze lipstick? Wat is jouw favoriete lipstick momenteel?

 

Liefs Liset

18 Reacties

 1. 13 november 2017 / 13:15

  Ik ben te bleek voor frosty finishes maar jou staat hij prachtig. Als ik hem zou dragen zou het lijken of ik een paar uur heb staan blauwbekken,.

 2. 13 november 2017 / 13:20

  Wauw! Deze vind ik wel echt mooi! 🙂 Staat je goed.

 3. 13 november 2017 / 19:06

  Hij staat jou echt mooi maar voor mij is hij iets te licht. Ik heb wel de grote lipstick set van deze collectie gekocht.
  Momenteel ben ik een fervente gebruiker van UD Vice Liquid lipstick.

  Ilona
  Ilona heeft geplaatst: Kenzo – World Intense PerfumeMy Profile

 4. Shana
  13 november 2017 / 20:39

  Heel erg mooi, all I want for X-mas… 😄

 5. 14 november 2017 / 11:04

  Wauw, zo mooi! Alleen die verpakking al. Ik zou écht niet staan met deze lipstick, met mijn dunne lipjes, maar jouw volle lippen kunnen het echt prachtig hebben! <3

 6. 14 november 2017 / 16:32

  Voor mij is het iets te glanzend, maar staat je wel mooi.
  Ik ga meestal voor een nude kleur (lekker saai, hahaha)

 7. 15 november 2017 / 10:06

  Dit is een kleur die ik zelf ook wil hebben! De verpakking is ook mooi

 8. 15 november 2017 / 14:15

  De verpakkign is mooi maar de kleur is niks voor mij. Het staat wel mooi bij jou

 9. 19 november 2017 / 14:08

  Oh die verpakking! Ik wordt er helemaal hebberig van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.