Review | Mijn eerste Bloomon boeket bloemen!

Bloomon boeket bloemen review

Was het een paar jaar nog helemaal nieuw en onbekend, nu is Bloomon een begrip in Bloemenland geworden! Iedere twee weken staat er een vers boeket bloemen voor je deur en kun je genieten van de vrolijk, geschikte en heerlijk geurende bloemen. Bloomon heeft een prachtige, specifieke stijl die zich onderscheidt van andere bloemschikkers en ik waagde ook een gokje; ik bestelde mijn eerste Bloomon boeket!

Bloomon boeket bloemen review

Bloomon boeket bloemen review

Bloomon bezorging

Twee keer in de maand op donderdag komt Bloomon bij je aan deur om een vers boeket bloemen te brengen. Ze zijn supervers, want als ze worden geplukt, dan heb jij ze de volgende dag al op je tafel staan. Dat betekent dat je extra lang kunt genieten van je mooie bloemen, die vaak (als ik de ervaringen op de site mag geloven) wel twee weken lang staan.

Afgelopen donderdag was het zover; Bloomon stond voor de deur met een vaas, een boeket bloemen in medium formaat en een boekje met hoe je de bloemen het beste kunt verzorgen, maar ook hoe je ze in de Bloomon-stijl kunt schikken. Heel handig en super dat er zoveel moeite wordt gedaan om je goed te informeren.

Bloomon bloemen thuis bezorgd Bloomon bloemen thuis bezorgd

Goede service

Bij mijn eerste bestelling gebruikte ik een speciale code waarmee ik een bos bloemen kon bestellen met een gratis vaas en heerlijke Rituals geurstokjes. Een dag van te voren kreeg ik een smsje waarin stond in welk tijdvak het boeket bezorgt werd (superhandig, want dan weet je wanneer je thuis moet zijn) en ik werd ook geïnformeerd dat mijn vaas en bloemen op donderdag bezorgd zouden worden, maar dat de Rituals geurstokjes via Post NL werden nagestuurd. Dat vind ik echt super netjes van Bloomon!

Bloomon bloemen thuis bezorgd  Bloomon bloemen review

En dan…genieten!

Ja, en dan is het dus echt genieten hè? Al gelijk bij ontvangst van het boeket rook ik de geur van de bloemen. Het was of je een heerlijk huisparfum had staan, maar het was gewoon de geur van verse bloemen.

En wauw, ik kan niet stoppen met kijken naar de mooie bloemen van Bloomon. Ze zijn groot van formaat (ik koos een medium bos) en alle bloemen komen goed tot uiting in dit boeket. Voor mij is dit voor herhaling vatbaar!

Wil je ook bestellen? Dat kan via de ande1 dan ontvang je ook een gratis vaas bij je bestelling!

Je kunt kiezen uit drie formaten:

 • Small – €19,95
 • Medium – €23,95
 • Large – €29,95

Wat vind jij van dit bos bloemen? Heb je al eens besteld bij Bloomon of ga je liever zelf naar de winkel?

Liefs Liset

11 Reacties

 1. 1 april 2019 / 15:53

  Ik zie steeds Bloomon voorbij komen en twijfel dan ook om een abonnement af te sluiten, maar stiekem vind ik de boeketten best wel prijzig (geef dat toch liever uit aan een nieuwe lipstick haha) x

 2. 1 april 2019 / 19:48

  Prachtig! Ik krijg zelf donderdag mijn eerste bos binnen. Ik ben zelf voor de kleine gegaan. Ik ben ontzettend benieuwd!

 3. 2 april 2019 / 11:06

  Het ziet er prachtig uit, en ideaal dat je er een vaas bij krijgt vind ik!

 4. 2 april 2019 / 11:28

  wat een prachtig veldboeket! ik snap dat je hier hartstikke blij mee bent en de vaas maakt het helemaal af!
  Mariëlle heeft geplaatst: 25 food vragen tagMy Profile

 5. 2 april 2019 / 12:28

  We hebben het een tijdje gehad en toen in de vakantie een keer gestopt en vergeten weer aan te zetten. Sinds 2 weken krijgen we weer de bloemen. Vanavond komt mijn 2e bos. Ik ben erg benieuwd

 6. 2 april 2019 / 13:44

  Ik vind ze heel mooi, maar ook wel best prijzig.. Kan het me niet echt veroorloven elke week een bloemmetje van 20 euro te geven!

 7. 2 april 2019 / 14:13

  Wat een prachtig boeket! Leuk dat je er met die code een gratis vaas en geurstokjes bij kreeg. Vind het zelf prijzig voor een boeketje, koop liever losje boeketjes bij de winkel die wat goedkoper zijn.
  Mandy heeft geplaatst: Review: DumboMy Profile

 8. 2 april 2019 / 21:50

  Ziet er inderdaad prachtig uit. Helaas heb ik geen groene vingers hiervoor

 9. 8 april 2019 / 12:37

  Ik ben echt dol op Bloomon. Ze doen het zó leuk, iedere keer weer. Hun bossen bloemen zijn prachtig en staan bij mij zo’n ruim drie weken er prachtig bij. Het kost wel wat, dus ik doe het niet iedere maand. Maar ik vind het het zeker waard — bloemen maken je huis echt een stuk mooier 🙂 Jouw boeket is ook prachtig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.