Review | NARS NARSissist Wanted eyeshadow palette

NARS NARSissist Wanted eyeshadow palette

Een oogschaduwpalette om van te smullen, dat is absoluut het nieuwe NARS NARSissist Wanted eyeshadow palette! Hij is compact, handig om mee te nemen en bevat maar liefst twaalf verschillende kleuren met diverse finishes. Ik kon natuurlijk niet wachten om hem te gebruiken en te testen hoe hij mij bevalt!

NARS NARSissist Wanted eyeshadow palette – €55,-

Dit nieuwe palette is gemaakt met een volledig nieuwe formule om een intens kleurstatement mee te zetten. Het Wanted eyeshadow palette bevat meer pigmenten, intensere kleuren en heeft een directe kleurverzadiging. De kleuren oogschaduw zijn samengeperst in een vloeibaar bindsysteem waardoor er een zeer intens, opvallend kleureffect ontstaat. Dat is goed om te horen!

Het palette bestaat uit twaalf high-impact oogschaduwkleuren, van boterachtige matte tinten tot glanzend satijn, met een subtiele glinstering of metallicachtige glitterfinish. De kleuren zijn stuk voor stuk prachtig en zijn allemaal goed met elkaar te combineren. Van een dag- tot een avondmake-up!

Verpakking

Het compacte doosje bevat twaalf kleuren en zitten netjes samengeperst in een zilverkleurig doosje. Het palette heeft als extraatje ook nog eens een fatsoenlijke spiegel, wat het net even een stuk makkelijker maakt als je op reis geen staande spiegel in de buurt hebt.

Ik zie gelijk dat er zowel matte als shimmery tinten inzitten en ik vind ze geweldig! Dit zijn allemaal kleuren die goed bij mij passen als herfsttype. Warme tinten spreken me erg aan en die zitten hier allemaal in, samen met wat glitteroogschaduws.

Op het NARS pers event waar ik een tijdje terug bij aanwezig was, sprak mij dit palette al enorm aan. Nu kan ik hem eindelijk zelf goed uitproberen!

Swatches

Op naar de swatches! Ik ben hier heel tevreden over, iedere kleur heeft een goede kleurafgifte en ze blenden fantastisch goed. Het was dan ook heel makkelijk om de kleuren met elkaar te mengen op mijn ooglid en het zorgt er daardoor voor dat er geen harde lijnen in een ooglook ontstaan.

Hierboven zie je de kleuren:

♥ Biarritz – matte, neutrale crèmewit ♥ Satisfaction – glinsterend roségoud ♥ Delirium – metallic roze ♥ Temptress – satijn paprikarood.

De eerste twee kleuren lijken misschien wat weg te vallen op mijn huid, maar dat zijn dan ook kleuren die haast dezelfde tint hebben als mijn eigen huidskleur. Dan weet je dat even!

♥ Seven Heaven – matte zandkleurige tint ♥ Shadow Hill – mat zadelbruin ♥ Mendoza – glinsterend rosékoper ♥ Wicked Game – satijnachtig cranberryrood.

♥ Shooting Star – sprankelend champagne ♥ La La – glinsterend intens brons ♥ Fallen Star – glinsterend antiek brons ♥ COCONUT GROVE – mat diepbruin.

Ooglook

Voor deze ooglook heb ik voornamelijk gebruik gemaakt van de cranberry-achtige tinten. Op mijn bewegend ooglid heb ik de matte, zandkleurige Seven Heaven gebruikt en in mijn arcadeboog de paprikarode Temptress.

Om net even wat meer shimmer toe te voegen heb ik in mijn binnenste ooghoek de champagnekleurige Shooting Star aangebracht en op het midden de rosékoperkleur Mendoza en in mijn buitenste ooghoek de cranberryrode Wicked Game.

Het NARS NARSissist Wanted eyeshadow palette is echt een pareltje en ik ben zowel over de kleurkeuze als de kwaliteit erg tevreden!

Je kunt het palette kopen bij de Bijenkorf in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam voor €55,-. Ook online is hij te krijgen bij o.a. de bijenkorf.nl en feelunique.com.

Wat vind jij van dit nieuwe NARS NARSissist Wanted eyeshadow palette? Heb jij al producten van NARS?

Liefs Liset

Dit product is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

22 Reacties

 1. 17 februari 2018 / 13:24

  Wat een mooi palet zeg! Die kleurtjes zijn echt mooi

 2. 17 februari 2018 / 18:20

  Arcadeboog. Ik moest echt even opzoeken was het is. Leuk om weer iets te leren.

 3. 18 februari 2018 / 10:23

  Wat een heerlijke kleuren! Echt mijn ding van die natuurlijke tinten met koper erbij. Love it

 4. 18 februari 2018 / 17:56

  Gaaf is die he! Mooie foto’s heb je er van gemaakt! Vind NARS een fijn merk :).

 5. 19 februari 2018 / 09:32

  Heel mooi, ik ben druk aan het zoeken naar een nieuw palet, dus ik ben blij met jouw recensie. Wat een mooie foto’s heb je gemaakt!

 6. 19 februari 2018 / 13:04

  Deze staat nog hoog op de wishlist! Ik vind de combinatie van de roze tinten en de bruine super draagbaar voor elke dag!

 7. Karlien
  19 februari 2018 / 18:59

  Oh wauw prachtig! Dit is echt iets voor mij. Ik hou echt van bruintinten. Mooie look heb je gemaakt

 8. 20 februari 2018 / 10:07

  Prachtig palette. De kleuren zijn heel mooi om samen bij elkaar te combineren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.