Review | Pupa I’m matt lip fluid en lipstick

Pupa is wat mij betreft een cosmeticamerk wat echt meer aandacht mag krijgen. Want serieus, als je er eenmaal kennis mee hebt gemaakt, weet je wat de kwaliteit is en dat het je nooit teleurstelt! Ik ben al fan van de Vamp! definition mascara, maar ook de I’m matt lip fluids zijn geweldig. Van die laatste test ik twee nieuwe kleurtjes en ik laat je een lipstick zien!

Pupa I’m matt lip fluid 074 en 093 – €17,95 per stuk

Deze mooie, zilverkleurige hulzen zijn echte eyecatchers op het gebied van liquid lipticks. Al eerder heb ik hier kleuren van mogen proberen en deze bevielen me stuk voor stuk goed. Ze brengen heel precies aan met de applicator, drogen helemaal mat op, maar blijven wel comfortabel bij het dragen. Geen last van uitgedroogde lippen dus!

Wat mij betreft zijn dit de toppers in liquid-lipstick-land. Hierboven zie je aan de linkerkant de kleur 074, een koele oudroze kleur. Aan de rechterkant zie je de kleur 093, een gedempte berry kleur. Als je goed kijkt, kun je de kleur door het lipjesvenster heen zien. Heel origineel bedacht!

I’m Pupa lipstick – €17,95

Deze lipstick is voor mij totaal nieuw. Ook deze zit weer in zo’n leuke zilverkleurige huls, wat het echt een luxe product maakt. De kleur is warm en zoet van kleur en is goed te dragen in zowel de zomer als de winter. De kleurnaam is niet origineel, hij heet namelijk T350. Dat had iets leuker gekund natuurlijk! Het is wederom een berry kleur, maar deze heeft meer een glanzende finish. Niet teveel, maar hij reflecteert zeker meer licht.

Hij draagt comfortabel, brengt makkelijk aan en blijft ongeveer 2 à 3 uurtjes zitten voordat ik hem bijwerk.

Swatches

Van links naar rechts zie je de Pupa I’m matt lip fluid in de kleur 074, de Pupa I’m matt lip fluid in de kleur 093 en de I’m Pupa lipstick in T350.

Pupa I’m matt lip fluid in 074.

Pupa I’m matt lip fluid in 093

I’m Pupa lipstick in T350.

Conclusie

Ik ben wederom tevreden over de Pupa lipproducten. De I’m matt lip fluids blijven favoriet, ik kan er geen genoeg van krijgen! De I’m Pupa lipstick is voor mij nieuw, maar ook deze bevalt mij prima. Het blijven prachtige luxe producten en ik kan ze je echt aanraden!

Pupa is te koop bij onder andere Etos en DA.

Gebruik jij al producten van Pupa? Wat is je favoriet? 

 

Liefs Liset

 

Deze producten zijn ter beschikking gesteld door een merk of bedrijf.

19 Reacties

 1. 25 juni 2017 / 11:07

  Mooie kleuren en het staat je prachtig. Ik draag zelf bijna nooit lippenstift, alleen bij gelegenheden als een bruiloft oid.

 2. 25 juni 2017 / 11:58

  Ik kende het merk nog niet maar wat hebben ze leuke kleurtjes. En wat goed dat ze 2 a 3 uurtjes blijven zitten, handig voor een feestje.

 3. 25 juni 2017 / 12:22

  Vind Pupa zo’n fijn merk! Vind alle 3 kleuren je goed staan en zou ik zelf ook uitkiezen, alleen ben ik meer van de matte lipsticks tegenwoordig!

 4. 25 juni 2017 / 14:12

  Wat een mooie kleuren zeg! De lipstick is mijn favoriet

 5. 25 juni 2017 / 14:27

  Wat een mooi kleurtje! Vooral de laatste twee vind ik prachtig!

 6. 25 juni 2017 / 16:49

  Wat een oogstrelend dezign en prachtige foto’s hoor. Ik ben zelf alleen niet zo’n fan van matte lipstick omdat ik ze vaak zo droog aan vind voelen op mijn lippen. Ik ben nog steeds op zoek naar een exemplaar die voldoende moisture heeft.
  Josan heeft geplaatst: 3x Zelf slijm maken met makkelijke ingrediëntenMy Profile

 7. 30 juni 2017 / 13:57

  Oh, ik vind Pupa zo’n mooi merk! Ik heb er nu een oogschaduwpalette van en die is zo mooi! Pupa mag zeker meer onder de aandacht gebracht worden. Ik wist trouwens niet dat het merk verkocht werd bij Etos en DA! Binnenkort even kijken! 🙂
  liefs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.