Review | Pupa Vamp! definition mascara

Mascara is in mijn leven onmisbaar. Echt waar, als ik één product mag kiezen waar ik de rest van mijn leven mee zou moeten doen qua make-up, dan kies ik daarvoor (okee, en stiekem ook een likje concealer). De nieuwe Pupa Vamp! definition mascara zou je wimpers maximaal volume geven, dus ik ging de test aan!

Pupa Vamp! definition mascara

Deze mascara belooft perfect aan iedere wimper te hechten dankzij de zachte en gladde textuur. De Vamp! Mascara Definition creëert een maximaal resultaat in slechts één applicatie.

“De buitengewone volume van de wimpers is met deze mascara niet langer meer een illusie.”

Ook fijn om te weten; Pupa is dierproefvrij en wordt daarom ook niet verkocht in China. Hoera voor Pupa! Nou, geef mij deze mascara maar hoor. Ik ben een fan van volle, lange wimpers die veel volume bevatten. Mijn ogen moeten knallen!

De verpakking

De verpakking is echt dik in orde. Hij glimt lekker door de zilveren kleur en met rode en zwarte letters is de naam van de mascara erop gedrukt. Hij ziet er luxe uit! De mascaradop ligt fijn in de hand en je kunt hierdoor goed je mascara aanbrengen. 

De borstel is gemaakt van plastic (siliconen?) haartjes en dit is ook gelijk mijn favoriete borsteltje. Mijn ervaring hiermee is dat wimpers goed gesepareerd worden en daardoor geen dikke klonters of spinnenpootjes ontstaan.

Conclusie

En ja, ik kan niet anders zeggen dan dat deze mascara zijn beloftes waarmaakt. Mijn wimpers zijn lang en goed gesepareerd. De zwarte kleur is goed gepigmenteerd en daardoor komen mijn ogen goed naar voren. Ik vind het volume-effect redelijk, maar de lengte is echt legendarisch!

Daarnaast blijft de Pupa Milano de hele dag zitten en ook mijn wimpers blijven in een mooie, krullende stand staan. Ik ben fan!

De Pupa Vamp! definition mascara is te koop voor €18,95 bij onder andere Etos en DA.

Heb jij al eens een mascara van Pupa geprobeerd? Wat vind je van de Pupa Vamp! definition mascara?

Liefs Liset

Dit artikel bevat een product die beschikbaar is gesteld door een merk of bedrijf.

21 Reacties

  • Liset
   Auteur
   5 april 2017 / 20:41

   Siliconen borsteltjes zijn inderdaad heel fijn, ik kan niet meer zonder :).

  • Liset
   Auteur
   5 april 2017 / 20:41

   Ik kan deze inderdaad erg aanbevelen. Hij is zo mooi! Ik ken die van La Roche Posay niet; welke gebruik je daar van?

  • Liset
   Auteur
   5 april 2017 / 20:40

   Voor deze prijs zou ik hem ook zeker weer opnieuw aanschaffen!

 1. sabrina
  4 april 2017 / 13:39

  Joh, als het lash extensions waren had ik het geloofd. Mooi zeg!

  • Liset
   Auteur
   5 april 2017 / 20:40

   Haha, dat is wel een heel groot compliment! Dan doet het zijn werk goed :).

  • Liset
   Auteur
   5 april 2017 / 20:39

   Echt een topper hè? Ik vind hem zo ontzettend mooi en mijn wimpers zijn ontiegelijk lang geworden, haha.

  • Fan
   28 juli 2017 / 17:29

   Mag ik vragen welke jij nu wel gebruikt. Ik heb ook altijd dat mijn mascara op mijn onderste wimpers afgeven onder mijn ogen. Gek word ik daarvan. Dacht miss iemand de tip?

  • Fan
   28 juli 2017 / 17:31

   Zelfs waterproof mascara van Lancôme geeft af

  • Liset
   Auteur
   5 april 2017 / 20:39

   Ah wat jammer! Ja, hij is mooi he? Ook een favoriet van mij nu :).

  • Liset
   Auteur
   5 april 2017 / 20:36

   Er zullen er vast meer zijn die zo’n mooi effect geven inderdaad! Ik ben hier in ieder geval heel tevreden over :).

 2. 17 april 2017 / 10:43

  Ik vind dit zelf ook een van de fijnste mascara’s die ik de afgelopen tijd geprobeerd heb, Mooi volume en behoorlijk smudge-proof, want meestal loop ik er halverwege de dag bij als een panda;-)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.