Review | Rimmel London Magnif’Eyes Blush Edition Palette + nieuwe kleuren lipstick!

Nu het glittergeweld van de feestdagen voorbij is, kies ik weer graag voor mooie draagbare tinten. Nude en blushed tinten vind ik prachtig om te dragen, maar wel altijd met een goede lipstick erbij. Dat maakt het echt af! Ik review vandaag het nieuwe Rimmel London Magnif’Eyes Blush Edition palette en twee nieuwe kleuren Lasting finish lipsticks!

 

Rimmel London Magnif’Eyes Blush Edition palette – €13,99

Rimmel London introduceert drie Magnif’Eyes Eye Contouring Palettes waarmee je prachtig, mooie oogschaduwlooks kunt maken. En als klap op de vuurpijl zijn ook nog eens de beroemde Lasting Finish Lipsticks uitgebreid met vier nieuwe kleuren.

Ik ontving het Rimmel London Magnif’Eyes Blush Edition palette. Een doosje met twaalf verschillende kleuren, variërend van nude en blushed tinten tot aan bruintinten en een diepe zwarte kleur. Van dag tot nacht dus!

Het oogschaduwpalette is kwalitatief dik in orde. De oogschaduws zijn zacht van textuur, blenden goed en zijn erg mooi met elkaar te combineren. Daarnaast is de pigmentatie geweldig!

En het prijsje? Heel goed te doen; voor maar €13,99 heb je de Rimmel London Magnif’Eyes Blush Edition palette al in huis.

Hierboven zie je goed welke kleuren in het palette zitten. Dit is wat mij betreft mijn perfecte palette, ik ben echt een sucker voor zachte perziktinten en lieve roze kleuren! Mat en shimmery worden met elkaar afgewisseld en dat zorgt ervoor dat het een divers samengesteld palette is.

De swatches zien er erg mooi uit en ik was dan ook aangenaam verrast door de goede pigmentatie. De ooglook hiermee zie je onderaan het artikel!

Rimmel London Lasting finish lipstick – €10,99

Eigenlijk ben ik altijd al fan geweest van de Lasting finish lipsticks. Ze dragen gewoon erg fijn en zijn te koop in mooie kleuren. De lipsticks beloven tot 8 uur lang op je lippen te blijven zitten, hebben een satijnachtige glans en zijn nu te koop in vier nieuwe kleuren.

Links zie je de kleur 710 Get Dirty; een bruine nudekleur. Rechts zie je 800 Berry Misschief. Dit is een donkere bessenkleur. Heel passend bij het najaar!

710 Get Dirty – 800 Berry Misschief

Make-uplook

Hierboven heb ik een make-uplook gemaakt met het Rimmel London Magnif’Eyes Blush Edition palette en de 710 Get Dirty lipstick.

Ik gebruikte de wat meer peachy en roze tinten op mijn bewegend ooglid en in de arcadeboog. Daarna deed ik in mijn buitenste ooghoeken een laagje van de zwarte kleur om wat meer een smokey look te creëren.

Ja, ik ben om! Ik vind het Rimmel London Magnif’Eyes Blush Edition palette erg mooi. Het is zo divers en je kunt er zowel een dag- als een avondmake-up mee maken. De Lasting Long lipsticks blijven ook nog eens heel goed zitten; mijn lunch overleeft hij in ieder geval!

De Rimmel London producten zijn verkrijgbaar bij geautoriseerde Rimmel London punten zoals Etos en Kruidvat.

Wat vind jij van dit nieuwe palette en lipsticks?

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

23 Reacties

 1. 12 januari 2018 / 13:06

  Wat een prachtige look heb je gemaakt zeg, ziet er fantastisch uit! Mooi palette, wauwie!
  Lisa heeft geplaatst: HOLIDAY MAKEUP LOOKMy Profile

 2. Vera
  12 januari 2018 / 15:30

  Zeker die donkere lipstick vind ik heel mooi!

 3. 13 januari 2018 / 08:07

  Prachtige kleuren van zowel de palette als de lippenstift. Ik vind de look erg mooi bij je staan; naturel, maar toch heel warm

 4. 13 januari 2018 / 11:24

  Waauw je staat zo goed met deze kleurtjes! Echt hele mooie foto’s en goede review! <3
  Silkeblogs heeft geplaatst: Outfit: UniqueMy Profile

 5. 13 januari 2018 / 17:40

  Ooh Get Dirty is echt heel mooi! Mooie look heb je ook gemaakt met het palette. 😀

 6. 15 januari 2018 / 11:01

  Wat een mooie look heb je gemaakt. Ik heb deze producten ook mogen ontvangen en sta nu wel te popelen om ze te testen. Ik heb ook de bessenrode lipstick en nog een andere. En van het palette heb ik de iets donkerdere tinten.
  Blog & Beauty heeft geplaatst: Shoppen vanuit huis bij VoordeeldrogisterijMy Profile

 7. 15 januari 2018 / 19:16

  Wat een mooi palette zeg, ik had die pigmentatie niet verwacht. De kleuren vind ik jou trouwens ook heel mooi staan.

 8. 15 januari 2018 / 21:48

  Mooie review weer. De lipstick zijn voor mij wat te donker, maar bij jou vind ik ze prachtig staan! De Magnif’Eyes Blush Edition palette laat echt mijn hart sneller slaan. Wat een mooie kleuren en wat zitten er lekker veel in. super handig voor een dagelijkse ooglook, maar ook voor een simpele smokey eye.
  Mariëlle | Me-licious heeft geplaatst: New: MAC Lunar New Year collectieMy Profile

 9. 17 januari 2018 / 09:40

  Ik heb dit palette de laatste maanden zo veel gebruikt, zitten echt een paar favoriete kleurtjes in!

 10. 17 januari 2018 / 10:14

  Vind het palette er echt super mooi uitzien. Koop meestal alleen rimmel in de aanbieding haha
  Tamara heeft geplaatst: 60 second manicureMy Profile

 11. 20 januari 2018 / 21:06

  Wat een mooie producten! De lipsticks hebben een hele mooie pigmentatie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.