Review | Rimmel Space Dust nail polish

Rimmel Space Dust nail polish cover

Elven, feeën, glitterende sterretjes en ruimtestof. Daar doen deze limited edition Rimmel Space duts nagellakjes mij aan denken. Ze glitteren en glanzen. Wauwie, deze zijn mij op het lijf geschreven! Kon je vorige week al kennis maken met de oogschaduwpaletjes en lip lacquers van de Rimmel Out of this world kerstcollectie, nu laat ik je de pareltjes voor je nagels zien.

Rimmel Space Dust nail polish 2

De Space dust nagellaken zijn in totaal in vijf verschillende kleuren te krijgen. Ik heb er drie voor je geswatcht. De donkerpaarse Moon Walking, de lichtroze Aurora en de zilveren Shooting Star. Deze lakjes zitten niet alleen maar bomvol met glitters – nee, ze hebben ook nog eens een sand finish. Waar OPI oorspronkelijk ooit begon met hun liquid sand-formule, heeft Rimmel nu ook een prachtige kerstcollectie met deze finish. En dat hebben ze goed gedaan!

Rimmel Space dust nail polish – €6,99

De swatches zijn allemaal met twee laagjes nagellak gelakt.

Rimmel Space Dust nail polish Aurora swatch

Aurora is een lichtroze tot rosegouden glitterlak. Het is maar net hoe je je nagels in het licht houdt. Op mijn nagels draag ik twee laagjes en dan is hij goed dekkend en zie je geen nageltips. Op de foto lijkt het toch iets minder dekkend te zijn dan ik dacht (komt door flits, die gaat overal doorheen) en zou hij nog best een derde laagje kunnen hebben. De droogtijd is top, ik doe er niet lang over om het tweede laagje aan te kunnen brengen. Yay!

Rimmel Space Dust nail polish Shooting star swatch

Shooting Star is een zilveren glitterlak en ook bij deze lijkt hij niet goed dekkend te zijn. Toch is dit gezichtsbedrog en ziet hij er – afgezien van de foto met flitser – goed dekkend uit in real-life.
Rimmel Space Dust nail polish Moon walking swatch

Moon walking is een diepe paarse kleur met dito glitters. Deze ziet er eindelijk wel dekkend uit op de foto!

Rimmel Space Dust nail polish 3

De Rimmel Space dust nagellak is een feestelijke limited edtion collectie en ik vind hem zeer de moeite waard. De droogtijd is heel fijn en de lakken blijven ook goed zitten. Nog nooit heeft een kleurtje zo lang mooi op mijn nagels gezeten. Er gaan zeker drie dagen voorbij voordat er tipwear tevoorschijn komt. Mijn favoriet is de lichtroze Aurora, die ik definitely met de kerst ga dragen!

Rimmel Space dust nagellak is te koop bij de drogist voor €6,99.

Wat vind jij van deze collectie?

Handwritten liefs liset

Deze review bevat producten die opgestuurd zijn door een bedrijf of merk.

35 Reacties

 1. deniselohuizen
  17 december 2013 / 07:05

  Wat een mooie lakjes, vooral de laatste ! X Denise

 2. 17 december 2013 / 07:06

  Prachtige lakjes ook! Aurora is mijn favoriet. Ik vind de lakjes brocades ook helemaal super van Maybelline!

 3. lisannetjeeee
  17 december 2013 / 08:18

  Mooi! Ik ben vooral fan van Aurora!

 4. 17 december 2013 / 08:37

  Ik vind eigenlijk net de andere kleurtjes wat leuker. De rode en de zwarte.

 5. 17 december 2013 / 09:13

  Hele mooie lakjes. Ik heb de Aurora, maar nog niet geprobeerd. Wat den mooie kleur is het toch, ik denk dat ik hem ook met kerst ga dragen.

 6. 17 december 2013 / 11:00

  Moon Walking is mijn favoriet. Ik hou van lakjes met wat power en veel kleur dus die is ideaal voor mij.

 7. 17 december 2013 / 12:52

  Echt pretty! Auora lijkt op een lakje van de OPI collectie.

 8. 17 december 2013 / 12:55

  Wat een leuke lakjes, zelf vind ik de roze & de zilveren het mooist!

 9. 17 december 2013 / 13:18

  Wow, wat een prachtige kleuren! Ik ben ook dol op dat liquid sand effect, dus deze lakjes maken mij zeker blij 😀

 10. 17 december 2013 / 14:05

  Wow, supermooie effecten. Rimmel doet het altijd goed!

 11. 17 december 2013 / 14:10

  Ik vind Moon walking het mooist!! Ik heb er twee voor mijn verjaardag gekregen dus ga ze snel proberen.

 12. 17 december 2013 / 15:24

  Mooie feetelijke lakjes, vooral de paarse spreekt mij erg aan 🙂

 13. 17 december 2013 / 19:35

  Deze lakjes vind ik echt zo mooi. Het is dat ik teveel nagellak heb, anders had ik ze allang aangeschaft.

 14. 17 december 2013 / 20:17

  Ze zijn erg leuk! Als ik er nog niet zoveel had wou ik wel eentje uit deze collectie 🙂

 15. elegantic
  17 december 2013 / 20:29

  Mooie kleuren! De roze heb ik ook. 🙂

 16. 17 december 2013 / 20:42

  Waaauw wat een prachtige lakjes! Shooting star is echt mijn favo, wat een beauty! Mooi artikel!

 17. 17 december 2013 / 21:11

  Wat een leuke lakjes! Ik vind vooral de paarse ontzettend leuk ^^

 18. Faat
  18 december 2013 / 10:10

  Het eerste lakje vind ik het mooist

 19. inspiredbylifee
  19 december 2013 / 20:12

  Super mooie lakjes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.