Review: The Bodyshop Festive Body Butter Trio

BS 0

Deze week is het ‘Santa’s Beautyweek” bij Beautydagboek en kun je inspiratie opdoen voor een kerstcadeau om te vragen of te geven! Gisteren kon je al genieten van de nagellak van Chanel in de kleur Malice, maar vandaag laat ik je een body butter trio zien van The Bodyshop. Ze zien er uit om op te vreten, maar vergis je niet! Kijk gauw mee en waan je in winterse geuren!

BS 1

Zo kreeg ik het body butter trio mee, prachtig niet? Ik had hem alvast bij de kassa laten leggen omdat ik nog verder wilde snuffelen in The Bodyshop en toen ik ging afrekenen, had de verkoopster hem al ingepakt! Zo heb je echt een heel leuk cadeautje voor jezelf (of voor een ander) om onder de kerstboom te leggen.

BS 2

De body butters zitten heel toepasselijk in een kerstverpakking. Het is een matte, goudkleurige verpakking met hele schattige sneeuwvlokjes erop. Winters!

BS 3 (2)

In deze leuke limited edition kerstmis trio zitten drie kleine body butters. Ieder potje bevat 50 ml. Van boven naar beneden zie je ‘Cranberry Joy’, ‘Vanilla Bliss’ en als laatste ‘Ginger Sparkle’. Superschattige namen als je het mij vraagt!

BS 3

Maar hoe zien ze eruit en hoe ruiken ze? We beginnen met ‘Vanilla Bliss’.

BS 4

‘Vanilla Bliss’ is een stevige bodybutter, maar smeert erg goed uit. Deze zal het erg goed doen bij de (zeer) droge huidjes onder ons. Verder ruikt hij heerlijk naar – what else? – vanille! Hmm..lekker zoet en zacht van geur.

BS 5

Als tweede ‘Cranberry Joy’.

BS 6

De rode verpakking doet al een beetje vermoeden wat ik had verwacht. Een heerlijke, roze bodybutter! Ook deze heeft dezelfde structuur als ‘Vanilla Bliss’ en smeert goed uit. Wederom geschikt voor een droog wintervelletje. ‘Cranberry Joy’ ruikt zoet, maar heeft ook in de verte een bitter geurtje. Precies zoals cranberry’s proeven. Eerlijk gezegd ruikt het ook naar een lekker zoet yoghurt toetje. Je zou hem haast opeten!

BS 7

Als laatste zit er in het body butter trio ‘Ginger Sparkle’.

BS 8

Deze geur is opvallend anders dan ‘Vanilla Bliss’ en Cranberry Joy’. De geur is lastig te omschrijven, maar is vooral kruidig, sterk en ruikt naar gember. Ik denk dat ik deze het minst lekker vind ruiken van de drie. Dit is wederom een stevige butter en geschikt tegen de ijzige kou.

IMG_0481

Bij alle drie de body butters kun je er een ‘schepje’ uitnemen.

IMG_0486

Op mijn vinger mag hij er dan heel stevig uitzien, op de huid smelt hij en kun je hem goed uitsmeren en verdelen.

IMG_0487

Je hebt geen last van harde stukjes of brokjes die je niet kunt uitsmeren. Perfect!

BS 9

Het Body Butter Trio van is al een tijdje te koop in de filialen van The Bodyshop en voor een setje van drie betaal je €12,50. Wat mij betreft een goede deal voor zulke volle en rijke butters! I like!

Wat vind je van The Body Shop body butters? Heb jij al eentje in je stash liggen?

8 Reacties

 1. 18 december 2012 / 08:17

  Deze body butters lijken mij erg fijn. Ik heb de groene potje, weet even niet hoe deze heet, maar is ook erg fijn.

 2. mieke
  18 december 2012 / 09:45

  Ik denk dat ik deze ga aanschaffen, stiekem vind ik de verpakking van Ginger Sparkle het schattigst:) Doet me denken aan dat poppetje uit de Shrek films, cute! Vind de prijs ook best meevallen!

 3. 18 december 2012 / 10:57

  Deze lijken me zo heerlijk. De geuren passen voor mij al perfect bij het winterseizoen, en de lekker dikke structuur vind ik ook altijd fijn. Ook een pluspuntje dat hij wel goed uitsmeert op de huid (:

 4. 18 december 2012 / 18:05

  Heb nog geen body butters in mn stash liggen. Maar daar komt zeker snel verandering in.
  De verpakking is haast zonde om open te maken 🙂

 5. 19 december 2012 / 22:53

  Heerlijk cremétjes van de bodyshop! Ze ruiken altijd zo lekker, alleen jammer dat ze wel wat prijzig zijn.. Maarja 🙂 dan heb je wel wat!

 6. 20 december 2012 / 16:49

  Ik heb ze zelf ook en ik vind ze echt gewoon héérlijk. x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.