Review | Volle wenkbrauwen met de Catrice BAM BROW Brow Pro Pen

Catrice BAM BROW Brow Pro Pen

In deze tijd zijn wenkbrauwen gewoon hot. Mega hot! Ze moeten on fleek zijn, geen warrige haartjes bevatten en absoluut perfect zitten. Nou, dat laatste hoeft van mij echt niet, want ik heb wenkbrauwen die soms een eigen leven leiden! Toch kan een kleurtje er wel voor zorgen dat je wenkies er iets netter uitzien en je ogen meer spreken. Ik test daarom de limited edition Catrice BAM BROW Brow Pro Pen!

Catrice BAM BROW Brow Pro Pen

Catrice BAM BROW Brow Pro Pen – €3,99

Met de Catrice BAM BROW limited edition collection wil Catrice graag de ‘perfecte wenkbrauwentrend’ omgooien naar de ‘natuurlijke wenkbrauwentrend’. In plaats van perfect gestylde wenkbrauwen gaan we nu meer voor de authentieke vorm. Ze mogen er zo natuurlijk mogelijk uitzien!

De BAM BROW collectie bevat twee producten; het Brow Boost serum stimuleert de haargroei en zorgt voor zichtbaar vollere, verzorgde wenkbrauwen. Daarnaast is er een Brow Pro Pen ontwikkelt die voor een perfect, glad resultaat zorgt dankzij de wasachtige textuur van het pennetje. Deze laatste review ik in dit artikel!

Catrice BAM BROW Brow Pro Pen

De Brow Pro Pen heeft eigenlijk een 2-1 oplossing om diepte te creëren in je wenkbrauwen. Hij heeft namelijk twee zijdes; een pen met een wasachtige textuur om je wenkbrauwen mee in te vullen en een ovaal miniborsteltje om eventueel harde lijnen te vervagen en je haartjes in model te kammen.

So far so good! De wasachtige pen is zacht van textuur en geeft een natuurlijk resultaat. Geen vervelende streepjes, maar je wenkbrauwen worden gewoon mooi opgevuld. Een minpuntje aan de zachte textuur is direct ook dat hij makkelijker afbreekt. Ik had de Brow Pro Pen nog geen minuut in gebruik en het puntje brak af. Jammer! Voorzichtigheid is dus geboden.

Catrice BAM BROW Brow Pro Pen review

Swatch Co1 Golden Beige

De kleur die ik ontving is Co1 Golden Beige. Een taupe kleur die eigenlijk heel goed bij verschillende soorten haarkleuren past. Alhoewel ik echt zwarte wenkbrauwhaartjes heb, is een zachte kleur om ze mee op te vullen veel mooier dan als ik een zwarte kleur zou gebruiken. Zo behoud ik een natuurlijk resultaat!

Past deze tint niet bij jou? Gelukkig zijn er in totaal 7 (!) kleuren waaruit je kunt kiezen:

Co1 Golden Beige – C02 Ash Blonde – C03 Graphite – C04 Light Taupe – C05 Cocoa – C06 Auburn – C07 Ginger.

Catrice BAM BROW Brow Pro Pen review

Goed, hoe staat hij op mijn wenkbrauwen? Hierboven draag ik nog niks, ze zijn puur natuur en soms moeilijk in model te houden doordat de haartjes vrij lang zijn.

Catrice BAM BROW Brow Pro Pen review

En dit is waar ik de Catrice BAM BROW Brow Pro Pen in de kleur Co1 Golden Beige draag. Ik vind het effect mooi! Ze zijn net wat voller en strakker. Met het miniborsteltje had ik de lijnen nog kunnen vervagen, maar dat was in mijn geval niet nodig. De kleur matchte zo goed, dat het niet opviel dat ik kleur had aangebracht.

Catrice BAM BROW Brow Pro Pen review

Conclusie

Ik ben super tevreden over de Catrice BAM BROW Brow Pro Pen. De kleur is perfect voor mij en de wasachtige textuur maakt het dat je geen harde lijnen creëert en daardoor een zacht en natuurlijk effect krijgt. Love it!

De Catrice BAM BROW collectie is limited editon en nog te koop tot half november bij Kruidvat Nederland en Belgie. Wees er daarom snel bij!

Wat is jouw favoriete product voor je wenkbrauwen? 

Liefs Liset

Dit product is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

13 Reacties

 1. Jouvence
  9 november 2018 / 10:02

  Ik vind het resultaat erg mooi, ziet er goed uit en de kleur matcht inderdaad perfect!

 2. 9 november 2018 / 10:40

  Ik vind het resultaat er bij jou prachtig uitzien. Zelf doe ik eigenlijk niets met mijn wenkbrauwen. Hoogstens laat ik ze soms verven bij de kapper.

 3. 9 november 2018 / 11:25

  Ziet er heel natuurlijk uit! Normaal koop ik nooit zulke pennen/potloden. Maar misschien dat ik deze wel een keer ga proberen.

 4. 9 november 2018 / 15:03

  Ik vond je wenkbrauwen al mooi, maar nu spreken ze nóg meer 🙂 Mooi borsteltje zit erbij ook, wauw!

 5. 10 november 2018 / 07:59

  Wat een mooi resultaat! Ik gebruik dit nooit, maar als ik dit zo zie toch eens de moeite waard.

 6. 10 november 2018 / 14:10

  Wat een mooie! Ik moest sowieso een nieuw wenkbrauwpotlood hebben, dus ik ga snel even naar de Kruidvat om hiervoor te kijken!

 7. Mieke | mieksmind
  12 november 2018 / 18:04

  deze ziet er goed uit, ik gebruik momenteel al mijn 2e catrice wenkbrauw poeder kitje. deze kleur zou voor mij ook goed zijn denk ik

 8. 15 november 2018 / 14:29

  Deze gebruik ik zelf ook regelmatig, geeft snel een mooi resultaat x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.