Rimmel London 60 seconds Colour Rush by Rita Ora nagellak

Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 4

Oh wat ben ik enthousiast over de nieuwe kleurtjes nagellak van Rimmel London! Pastel is momenteel ontzettend trendy en je kunt geen magazine openslaan zonder dat een van deze lieve kleurtjes je aanstaren. Daarom kon mijn hart niet op toen Rimmel in samenwerking met singer-songwriter Rita Ora een prachtige collectie uitbracht met onder andere deze snoepjes. Daarnaast zijn ze ook nog eens sneldrogend, dus dit klinkt als een ideale combinatie. Testen maar!

13976580431_rita visual 13976580921_ro packshot

Rita Ora is een singer-songwriter uit Londen. Ze is opvallend en uniek en dat maakt haar extra edgy! De nagellakcollectie heeft ze zelf samengesteld en alle kleuren zijn dus nieuw in het Rimmel assortiment. Ze wilde er een kleurrijk feestje van maken en ontwierp in totaal 12 kleuren nagellak. Zes warme kleuren en zes koele kleuren. Ik review drie lakjes uit de laatstgenoemde categorie.

Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 1 Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 3

Het fijne aan deze nagellakcollectie is dat hij sneldrogend is. Hij belooft ook in één laag dekkend te zijn, dus dat klinkt goed! Rita Ora bedacht niet alleen de kleuren zelf, maar ook de namen ervan! De 60 Seconds-lijn heeft hetzelfde uiterlijk als de reguliere collectie, alleen is de dop van de nieuwe 60 Seconds-lijn voorzien van een popartachtige zegel met de afbeelding van Rita Ora. Ik vind het er leuk uitzien en maakt het flesje net een tikkeltje anders.

“Het was zó leuk om met Rimmel samen te werken”, vertelt Rita Ora. “We laten ons door dezelfde dingen inspireren: mode, kleur, geluiden, stijl, het leven in het algemeen en in Londen in het bijzonder. Ik hoop dat alle Rimmel-liefhebbers deze kleuren net zo cool vinden als ik!”

Wat belooft Rimmel?

♡ Een nagellak die in één laag dekt, in opvallende nieuwe kleuren, bedacht door Rita Ora.

♡ De formule is verrijkt met het antioxidant vitamine A dat de nagels beschermt en versterkt.

♡ Innovatief knoeiproof kwastje voor perfect dekkend nagellak in slechts één laagje.

♡ Verpakt in de klassieke 60 Seconds-flesjes met een popartachtige dop voorzien van een afbeelding en handtekening van Rita Ora op een Britse zegel.

De kleurtjes die ik laat zien zijn 853 Pillow Talk, 203 Lose Your Lingerie en 873 Breakfast in Bed. Allemaal lieve pastelkleurtjes!

Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 853 Pillow Talk 1

853 Pillow Talk is een heel licht, babyblauw kleurtje.

Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 853 Pillow Talk 2

Het kwastje is niet dun, maar ook niet extreem dik. Eigenlijk precies goed! Hij lakt fijn en je kunt je nagels in een handomdraai een kleurtje geven.

Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 853 Pillow Talk swatch

Ik draag hier twee laagjes, maar zoals je kunt zien dekt hij niet helemaal goed. Een derde laagje zou kunnen, maar ik vind dat zelf echt teveel voor een nagellak. Zeker als hij in één laag belooft te dekken. Dat is helaas niet zo. Toch valt het niet heel erg op bij het dragen en zou je het bij twee laagjes kunnen houden. Ook vind ik ze wat streperig aanbrengen. Dit komt vooral omdat de lak nogal dik is, waarschijnlijk vanwege het feit dat Rimmel hem graag in één laag dekkend wilde hebben.

Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 203 Lose your lingerie

203 Lose Your Lingerie is een heel licht, zachtroze kleur.
Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 203 Lose your lingerie swatch

Ook hier draag ik twee laagjes. Deze dekt al een stuk beter en ik vind deze kleur echt te gek! Hij is zo licht van kleur, dat hij haast fel wordt. Tja..klinkt een beetje vreemd, maar hierdoor valt hij erg op en je handen lijken een stuk bruiner!

Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 873 Breakfast in bed

873 Breakfast in Bed is een lichte, mintgroene kleur.

Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 873 Breakfast in bed swatch

Ik draag twee laagjes en dat vind ik prima. Soms zie je wat doorzichtige plekjes, maar het valt niet extreem op. Ook is hij lekker licht van kleur, waardoor hij van je vingers afspat. I love this color!

Rimmel London Rita Ora 60 seconds nailpolish 2

Conclusie

De Rimmel 60 Seconds Colour Rush Nail Collection By Rita Ora vind ik een mooie collectie, die een hoop mooie kleuren aanbiedt. Zelf ben ik dol op de pastelkleurtjes uit deze lijn en ik draag ze met veel liefde. Ze zijn niet in één laag dekkend. Je moet zeker met twee laagjes rekening houden. Ook brengen ze wat streperig aan. Verder drogen ze als een tierelier en de houdbaarheid is awesome! Ik heb maar liefst vier dagen lang van perfect gelakte nagels mogen genieten en heb ze de vijfde dag ervan afgehaald. En ik gebruikte niet eens een topcoat!

De prijs? Die is reuze betaalbaar. Voor een flesje van 8ml betaal je €3,99. En ik heb goed nieuws; bij Kruidvat betaal je momenteel maar €1,99 voor een lakje! De actie geldt nog tot 6 juli, dus als je enthousiast bent, zou ik zeker eentje gaan halen.

Ken jij de nagellakcollectie van Rimmel by Rita Ora al?

Handwritten dislaimer groot liefs liset

45 Reacties

 1. 30 juni 2014 / 07:14

  De laatste twee lakjes zijn wel mooi! Jammer dat de dekking niet echt super is. Want de kleurtjes zijn wel lief!

 2. 30 juni 2014 / 08:15

  Wat een onwijs snoepige en zomerse kleurtjes <3 Jammer dat de blauwe kleur niet zo goed dekt. De roze is echt prachtig en is mijn favoriet!

 3. 30 juni 2014 / 08:39

  Ik heb ook echt uitgebreid naar de collectie gekeken en vond de kleurtjes echt te gek! Jammer dat ze niet in een laagje dekken, maar het prijsje is nog wel zacht 🙂

 4. 30 juni 2014 / 09:21

  Zelf heb ik deze ook getest, bij mij droogde ze heeeel erg sloom en dekte ze ook echt pas na 3 laagjes. De kleuren zijn wel heel erg mooi! xxxx

 5. 30 juni 2014 / 10:00

  Jammer dat het niet goed dekt! De kleurtjes zijn wel prachtig! 🙂

  xoxo

 6. 30 juni 2014 / 10:04

  Mooie kleurtjes, vooral de tweede! Jammer dat de eerste niet goed dekt, verwacht je toch wel een beetje van Rimmel, teminste ik wel hihi.

 7. 30 juni 2014 / 10:51

  Prachtige kleurtjes! Jammer dat ze niet in een keer dekken zoals ze beloven.

 8. 30 juni 2014 / 11:52

  Dat zijn echt leuke vrolijke zomerkleurtjes!

 9. 30 juni 2014 / 12:20

  Jammer dat de blauwe slecht dekt.. De kleuren vind ik mooi, alle 3. En dat kan ook niet missen met de kleurrijke Rita 🙂

 10. 30 juni 2014 / 13:31

  Ik heb Pillow Talk ook 🙂 Echt een mooi kleurtje! Gelukkig dekt hij bij mij wel in 2 laagjes 🙂

 11. 30 juni 2014 / 13:56

  Wat een schattige kleurtjes, jammer van de dekking maar ziet er wel leuk uit!

 12. 30 juni 2014 / 14:47

  Wauw wat een super mooie kleuren! Lekker zomers! 🙂 Wat blijven ze er ook goed opzitten! Ik wil deze nagellakjes nu ook haha!

 13. 30 juni 2014 / 15:47

  Wat een prachtige kleurtjes, helemaal summerproof! <3

 14. 30 juni 2014 / 16:50

  Ik heb zelf de witte uit deze lijn en die is top!

 15. murielklavers
  30 juni 2014 / 17:02

  Mooie lakjes! Ze dekken inderdaad (jammer genoeg) niet na een laag. Jammer! Maar in heel veel gevallen moet je toch twee laagjes doen. Verder een geweldig review! Liefs

 16. glamourmoes
  30 juni 2014 / 19:55

  Ik vind de lakjes echt tof! Heel vaak al getwijfeld om er een paar mee te nemen, maar ik heb nog zoveel nagellak :$

 17. 30 juni 2014 / 20:05

  Wat een schattige kleurtjes! Jammer dat ze niet allemaal even goed dekken, maar voor zo’n mooi lakje vind ik wat meerdere laagjes niet zo heel erg haha!

 18. 30 juni 2014 / 20:36

  Ik vind ze echt geweldig, ik heb alleen al zoveel kleuren die er op lijken dus ik mag ze niet kopen haha

 19. 30 juni 2014 / 22:20

  Ik heb ze ook alledrie haha. Ik vind dat de droogtijd echt onwijs goed is. liefs x

 20. 1 juli 2014 / 09:39

  Ik heb de lichtblauwe, maar ik had hem nog niet geprobeerd. Hij ziet er mooi uit, maar jammer dat hij wat streperig is! Ach, het valt best wel mooi 😉 Het lichtroze kleurtje ga ik me ook nog halen denk ik, wauw wat een toffe kleur!

  X Sara

 21. 1 juli 2014 / 11:31

  Leuke lakjes in toffe kleurtjes 🙂 Ook mooie foto’s!

 22. laviesagista
  3 juli 2014 / 12:12

  Mwoah, vind de kleurtjes niet geweldig, maar dat komt denk ik vooral door de dekking.. Als ik moet kiezen vind ik de laatste blauwe het leukst!

 23. Lieke van Veen
  17 juli 2014 / 12:49

  Ik vond het geen fijne nagellak! Een laagje dekte niet goed en als ik er nog een laagje overheen deed bleef het niet zitten en kon je het als een kauwgom eraf halen!

 24. 20 augustus 2014 / 19:51

  Wat jammer dat die actie niet meer geld, in het kruidvat want ze zijn zo mooi! ?

  • 20 augustus 2014 / 21:27

   Ja, ze zijn heel erg mooi! Maar soms heeft Kruidvat wel weer eens aanbiedingen met 1+1 is gratis qua nagellak. Dan kun je dan je slag slaan ;).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.