RiRi Hearts MAC ‘Love, Rihanna’ bronzing powder

Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder

Vanaf vandaag is het zover. Je kunt de RiRi Hearts MAC collectie weer kopen in de winkels! Vorige week was deze zeer gewilde collectie al online te koop en sloeg ik mijn slag. Ik ging eigenlijk voor de Bad Girl RiRi lipstick, maar die was helaas al uitverkocht. Maar ik was niet getreurd, want de Love, Rihanna bronzing powder stond ook op mijn verlanglijstje en die kon ik nog wel mijn winkelmandje inklikken. Yay!

Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder 2

Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder 1

De verpakking van de bronzing powder is van wit, mat karton. Bovenop staat er RiRi Hearts MAC ingegraveerd en een grote, gouden ‘R’ is niet te missen. Heel anders dan de reguliere collectie van MAC. Omdat dit een samenwerking met Rihanna betreft, is er gekozen voor een speciale verpakking. En dat ziet er goed uit!

Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder 3

Is het geen plaatje? Ik mag dan wel geen fan zijn van Rihanna, haar make-uplijn bij MAC is om van kwijlen.  De bronzer is vierkant van vorm en zit in een wit, plastic doosje. Het deksel is doorzichtig en is bedrukt met een gouden vierkant, de letter ‘R’ en een handgeschreven tekst van Rihanna herself. De bronzer pronkt er al prachtig doorheen.

Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder 4

Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder 7

Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder 6

De bronzing powder is zelf ook echt een plaatje. Het is haast een kunstwerkje! De bronzer is voor het grootste gedeelte midden warmbruin. Een heel ieniemienie klein glittertje sprankelt je tegemoet. De bronskleurige ‘R’ is helaas een overspray, maar bij de eerste paar applicaties kun je er gelukkig nog van genieten. Het is namelijk wel een ‘dikke’ overspray :).

Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder swatch

En wow! Wat is dit een geweldige kleur! Zowel de matte bronzer als de overspray spreekt me aan. Ik heb hem natuurlijk ook aangebracht op mijn wangen en komen deze twee kleuren samen. Kijk en oordeel zelf!
Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder full face

Wat wordt ik enthousiast van deze bronzer! Een mooie, warme gloed die op je wangen smelt. Het is zeker een speciale bronzer die ik nog niet heb. Ik ben wel benieuwd hoe de bronzing powder op den duur gaat worden als de overspray verdwenen is, maar ik denk dat hij alsnog een mooi warm effect aan je gezicht geeft. Er zitten immers nog hele kleine glittertjes in het grootste gedeelte van de bronzer.

Mac riri hearts love, rihanna bronzing powder 8

Ik denk dat dit een product is die iedereen kan dragen. Hij heeft een goede pigmentatie, maar zelfs de iets lichtere huidjes kunnen hem hebben. Je moet hem dan gewoon subtiel aanbrengen met een stippling kwast of heel zachtjes in de bronzing powder dippen. En voor donkere meiden is hij goed op te bouwen. Zit je erover na te denken om iets uit de RiRi Hearts MAC collectie aan te schaffen, dan zeg ik DOEN! Hij is namelijk limited edition en de items gaan als warme broodjes over de toonbank.

De RiRi Hearts MAC Love, Rihanna bronzing powder  is vanaf vandaag te koop bij de MAC Pro Store en in de MAC-counters in de Douglas en Bijenkorf voor €27,50.

Ben jij van plan om iets te kopen uit de RiRi Hearts MAC collectie?

Handwritten liefs liset

39 Reacties

 1. 20 december 2013 / 07:09

  Ik ging ook voor de lipstick, maar die kon ik ook niet meer bemachtigen. Fijn dat je de bronzing powder nog hebt weten te scoren!

 2. 20 december 2013 / 07:15

  Waahhh deze vind ik zo mooi! Past perfect bij jou, foto’s zijn ook super.

 3. abeautytorock
  20 december 2013 / 07:40

  Hij geeft echt een mooie gloed op je wangen! Jammer genoeg geraak ik vandaag niet bij MAC, ik wou graag de pleasure bomb lipstick hebben

 4. 20 december 2013 / 08:49

  Wow, die is inderdaad heel mooi! Ik heb hem ook op lichte huidjes gezien en daar staat hij inderdaad ook super. Het is echt een pareltje!

 5. 20 december 2013 / 09:18

  ik vind hem ook echt prachtig staan en ik ben zo bleek als een laken! jou staat hij ook fantastisch, echt een heel mooi product

 6. Faat
  20 december 2013 / 10:23

  Ik heb hem net besteld! Helaas was bad girl riri al uitverkocht!

 7. 20 december 2013 / 12:18

  Prachtig!
  Ik vind het design ook om te kwijlen en de bronzen staat je echt onwijs goed!
  Een hele mooie warme kleur, daar heb je zeker een goede aankoop mee gedaan.
  Ik ging zelf ook voor de lipstick en lig vandaag met een griepje op bed.. Dus een bezoekje aan een winkel gaat hem helaas niet worden. Duimen dat er ooit nog eens een collectie uitkomt hihi

  • 21 december 2013 / 00:06

   Haha, ja we gaan duimen! Zou mooi zijn als er weer een collectie uitkomt 🙂

 8. 20 december 2013 / 12:22

  Wauw wat ziet het resultaat er prachtig uit. Ik vind deze collectie sowieso in één woord geweldig.

 9. 20 december 2013 / 14:37

  Ik vind hem ZO ontzettend mooi! Ik vind de overspray alleen een beetje jammer, maar hij is en blijft mooi!

 10. beautybandita
  20 december 2013 / 16:47

  Oeh meid, dit is inderdaad een pracht. Jammer van de overspray, want hierna houd je dus alleen een matte bronzer over, dat vind ik best jammer voor dit geld.

  Liefs,

  Maria

 11. 20 december 2013 / 16:53

  Heel erg mooi! En de verpakking is ook weer subliem

 12. inspiredbylifee
  20 december 2013 / 20:14

  Ziet er echt super mooi uit!

 13. 20 december 2013 / 20:17

  De bronzer staat jou prachtig! Ik twijfelde nog om hem te kopen maar heb dan toch beslist om het te laten

 14. 20 december 2013 / 21:19

  Oeeeh, mooi! Alleen al voor de mooi zou ik ‘m willen hebben haha. Vooral die overspray is pretty, jammer dat ie niet zo ‘houdbaar’ is!

 15. dramaqueen9222
  20 december 2013 / 22:17

  Wauw, ontzettend mooi! X

 16. 20 december 2013 / 22:30

  Heel erg mooi, alleen de verpakking al! Ik wilde zo graag de lipsticks, maar de verkoop daarvan gaat zo ontzettend snel, het lukt me gewoon niet. 🙁 x

  • 21 december 2013 / 00:04

   Ja, jammer hè? Ik wilde ook zo graag een lipstick en vandaag kon ik ook niet naar de winkel helaas…

 17. 21 december 2013 / 23:22

  Ik vind de bronzer echt heel erg gaaf maar vind het zo jammer dat de r een overspray is. Voor Mac en het geld vind ik dat wel echt een bummer…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.