Sans Soucis Perfect Lips Everyday lipstick

Lippen om te zoenen wil iedereen wel toch?! Ik hou van lipstick en ben altijd in om nieuwe kleuren te proberen. Dit keer is het de beurt aan Sans Soucis met haar Perfect Lips Everyday lipsticks. Ik probeerde twee kleuren uit; Berry Temptation en Red Pleasure!

Sans Soucis

Sans Soucis is een merk die niet gelijk een belletje doet rinkelen bij iedereen, maar het merk staat ook goed bekend om haar prachtige huidverzorging. Het merk is zul je niet vinden bij de drogist, maar is te koop bij de luxere parfumerie en ook online in een paar webshops.

Ik heb nog niet zoveel ervaring met make-up van Sans Soucis, maar ik heb wel een hele fijne favoriete lipstick die ik veel draag. De kleur Hot Chocolate draag ik hier.

Bovenstaande twee kleuren zitten in het vaste assortiment. Iets wat ik enorm fijn vind! Het gebeurt regelmatig dat ik een favoriete kleur lipstick heb en hij dan ineens uit het assortiment is genomen. Altijd een bummer! Mochten deze kleurtjes op raken, dan kun je ze gelukkig gewoon bij bestellen of kopen.

De kleuren die ik ontving zijn 44 Berry Temptation en 14 Red Pleasure.

44 Berry Temptation is een diepe, paarse kleur. Ik vind deze perfect voor de wat donkere wintermaanden. Hij is niet echt mat te noemen, maar ik zou het ook niet omschrijven als een dikke glans. Het is semi-mat zeg maar.

14 Red Pleasure is een prachtige rode kleur. Dit komt met name doordat er een soort metallic, gouden glans in verwerkt zit. Deze kleur is dus wederom niet mat, maar heeft een gezonde ‘shine’. Hopelijk snap je wat ik bedoel! Ik zou hem haast een 3D-kleur noemen, haha.

44 Berry Temptation.

14 Red Pleasure.

Conclusie

Ik vind de Sans Soucis Perfect Lips Everyday lipsticks erg fijn. Ze brengen mooi aan en zijn gemakkelijk in gebruik (ondanks dat donkere kleuren best lastig aan te brengen zijn). Ik vind dat ze goed blijven zitten, maar na een maaltijd zul je wel even moeten bijwerken.

Mijn favoriet is de kleur 14 Red Pleasure. En dat terwijl ik niet eens van rode lipstick hou! Het komt door die mooie gouden, metallic glans (wel subtiel hoor) die erin zit waardoor hij veel meer leeft.

Sans Soucis make-up is te koop bij onder andere bol.com en parfumswinkel.nl.

Ben jij al bekend met Sans Soucis make-up? Welke kleur lipstick vind jij het mooiste? 

 

Liefs Liset

 

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld door een merk of bedrijf.

19 Reacties

 1. 6 juli 2017 / 09:50

  De Berry kleur vind ik erg mooi, zelf drag ik nooit rood dus die spreekt mij minder aan.

 2. 6 juli 2017 / 09:53

  Het is alsof je dit artikel speciaal voor World Kiss day (ja, dat is vandaag) hebt gemaakt. Je lippen zien er iig mooi (en verzorgd uit) met deze lipstick(s). Mijn favoriete kleur is ook de rode, die staat je echt ontzettend goed. Ik heb zelf ook ooit een lipstick gehad van Sans Soucis maar ik denk dat die ergens onder in een tas is verdwenen. Zonde eigenlijk.
  Priscilla heeft geplaatst: 6 dingen die je kunt doen met je vakantiefoto’sMy Profile

  • Liset
   Auteur
   6 juli 2017 / 10:00

   Oh echt? Wat toevallig dat het vandaag World Kiss day is! Dan is het wel heel toepasselijk, haha.

 3. 6 juli 2017 / 10:17

  Ik vind de lipsticks je mooi staan. Ik denk dat ik de berry het mooist vind. Misschien toch eens een wat minder neutraal kleurtje ook voor mezelf kopen.
  Maaike heeft geplaatst: Wasbare luier: little lambMy Profile

 4. 6 juli 2017 / 10:23

  Ik had nog nooit van dit merk gehoord! Ik vond ook de rode kleur het mooiste.
  Donna heeft geplaatst: Juni in FilmMy Profile

 5. 6 juli 2017 / 11:02

  Ik gebruik zelf het gezichtsreinigingspakket en de dagcreme van Sans soucis. De make up kende ik nog niet! Als de qualiteit even goed als de huidverzorging dan is het erg veelbelovend! Bij lipstick heb ik vaak dat m’n lippen droog worden, is dat bij deze ook?

 6. 6 juli 2017 / 17:48

  ah ze zijn echt prachtig, je kan ze goed hebben

 7. 6 juli 2017 / 17:50

  ah ze zijn echt prachtig, je kan ze goed hebben! x

 8. 6 juli 2017 / 23:11

  Ik kende dit merk nog niet, maar vind ze allebei heel mooi! X

 9. 8 juli 2017 / 17:28

  Ik ken het merk totaal niet, maar klinkt wel heel goed en ze zien er heel mooi uit!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.