Schoenenfabriek | Wat geef ik mijn vriend op zijn verjaardag?

Schoenenfabriek

Cadeaus voor mannen kopen, blijft altijd een uitdaging. Natuurlijk is iedere man verschillend, maar zeg eerlijk, niet veel mannen hebben een duidelijke voorkeur voor wat ze precies willen hebben! Mijn vriend weet in ieder geval niet zo goed wat hij moet vragen voor zijn verjaardag, maar gelukkig weet ik het wel. Ik bestelde een paar schoenen bij Schoenenfabriek en heb nog een paar leuke dingen gekocht! Psst…niet doorvertellen hè?

Schoenenfabriek

Schoenenfabriek

Giorgio HE479111 Camaleonte Cognac – €199,95

Het grootste cadeau heb ik voor hem mogen uitzoeken bij de Schoenenfabriek. Vriendlief gaat voor zijn werk netjes gekleed en een paar mooie schoenen is dan wel een must. Je outfit moet gewoon compleet zijn! De schoenen die hij heeft uitgezocht zijn een paar van Giorgio. Een merk dat is ontstaan door een samenwerking tussen de Italiaanse Giorgio Cugnini en de Nederlandse Marcel Koppen. Het paar is van echt leer en handgemaakt in Italië. Het uiterlijk van Giorgio schoenen is Italiaans terwijl er rekening gehouden is met de Nederlandse draagcomfort.

Dat je hier echt met kwaliteit te maken hebt, merk je aan het feit dat de zool gemaakt is van rubber en met de Cucita Nero-methode aan de schoen is gestikt. Dit betekent dat de zool extra stevig is en bij normaal gebruik nooit loslaat en dat hij geheel waterdicht is!

Normaal gesproken zou ik deze pas op de verjaardag zelf geven, maar dit paar schoenen is zo mooi dat hij ze al graag wilde dragen. Vandaar dat ik deze al gegeven heb!

Schoenenfabriek

Nog meer gekocht!

Aangezien mijn mannetje woensdag jarig is, heb ik nog een paar dingetjes voor hem gekocht waarvan ik zeker weet dat hij het leuk gaat vinden. Nu hoop ik natuurlijk niet dat hij toevallig één dezer dagen mijn blog leest, maar ik heb nog een heel leuk kledingstuk voor hem gekocht, een handig gebruiksvoorwerp voor in de keuken en iets voor zijn draaitafels. Haha, lekker cryptisch hè? Ja, je weet maar nooit wie mee leest ;).

Hopelijk is hij woensdag blij verrast met zijn cadeaus!

Wat geef jij graag aan je vriend/man/partner? Weet jij altijd direct wat je gaat kopen?

Liefs Liset

Dit product is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

9 Reacties

 1. 8 april 2019 / 11:13

  Vaak heb ik wel een lijstje van dingen die ik de man kan geven. Deze schoenen zouden ook wel iets voor mijn man zijn, mooi, ik vind het wel altijd jammer dat mannen schoenen zo prijzig zijn, maar ze doen er ook wel weer lang mee.

 2. 8 april 2019 / 20:14

  Meestal iets van kleding, overnachting in een hotel (city trip) of goed etentje. Mijn man is executive chef kok dus houdt super veel van lekker eten. Is dus geen straf om mee te eten, haha. Is ook een manier voor hem om inspiratie op te doen. Hij ademt eten. Dat is zijn passie, dus mooie keuken attributen vind ie ook zeer fijn.

 3. 8 april 2019 / 20:26

  Mooie schoenen! Ik vind ze hem heel gaaf staan. Mijn vriend heeft een schoenentic maar ik heb nog nooit schoenen voor zijn verjaardag cadeau gedaan 😉 Dit jaar gaf ik hem een massage, hij was er erg blij mee!

 4. 9 april 2019 / 10:43

  De schoenen vindt ik heel mooi maar heb er zelf persoonlijk niks mee, ik heb voor mijn vriend shirts gekocht en decoratie voor zijn huis. Voor een man iets kopen is ook zo onwijs lastig.
  Mandy heeft geplaatst: Mijn eerste goodieboxMy Profile

 5. 10 april 2019 / 09:01

  Prachtige classy schoenen! Ik hou wel van een paar veterschoenen bij mannen en vind het patroontje ook wel tof!

 6. 11 april 2019 / 07:42

  Ik heb mijn man net ook schoenen gegeven, alleen niet voor zijn verjaardag. We doen niet echt aan verjaardagen! Een paar leuke sneakers van nike en ik heb voor mezelf en mijn zoon dezelfde gekocht 😉

 7. 13 april 2019 / 20:00

  Vaak heb ik wel snel een idee wat ik zou willen kopen voor iemand. Ik ben van mening dat jijzelf blij moet zijn met wat je geeft. Ik zie dat de schoenen in de smaak vallen, maar ik zou ze niet dragen haha
  MC Kleuver heeft geplaatst: Luisteren, maar niet naar deze personenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.