Shoplog H&M, ICI Paris, I Am en Zara

IMG_1024 3

Het is weer tijd voor een shoplog! Afgelopen vrijdag ben ik lekker wezen shoppen in Groningen en ik ben niet ongeschonden thuisgekomen. Mijn portemonnee heeft het gelukkig niet al te zwaar gehad, want zoals je weet is het momenteel super SALE in Nederland!

Vrijdagochtend om stipt 10:00u stond ik in de stad om heerlijk rustig door de winkelstraten te kunnen lopen en winkeltjes in te duiken voor koopjes. Ik had zo’n zin om weer eens te shoppen en dan vooral voor de uitverkoop te gaan! Ik had namelijk geen zin om veel geld uit te geven, maar wilde wel graag wat aan mijn collectie toevoegen. Kijk je mee naar de spulletjes die ik gescoord heb?

IMG_1032

Als eerste ging ik langs de ICI Paris. Ik wilde graag een zeepje van Oilily hebben omdat ik daar zulke fijne herinneringen aan heb. In mijn jeugd was ik namelijk vervent spaarder van dit merk en heb toen vele zeepjes versleten.IMG_1033

En die geur..hmm…nog steeds te lekker voor woorden. Heerlijk! En het leuke is dat hij in een schattig blikje zit, die ik fijn kan gebruiken om kleine spulletjes in te bewaren. Hij was niet in de uitverkoop en kostte EUR 5,44.

IMG_1041

Daarna ging ik naar de H&M, op naar de accessoires! Hier vond ik deze prachtige, aubergine-kleurige tas. Nieuw kostte hij EUR 24,95, maar hij was nu afgeprijsd naar EUR 10,-.

Wat de tas nog extra goedkoop maakte, was mijn cadeaupas van EUR 5,- (die kreeg ik bij mijn vorige aankoop), dus kon ik in totaal afrekenen voor EUR 5,- !!!

IMG_1027

Op naar de Sephora! Dit vind ik altijd een hele fijne winkel, waar je lekker kan rondneuzen. Er waren niet meer heel veel SALE-producten over, maar ik kon toch nog iets leuks vinden. Ik kocht hier het Benefit ‘She so..Jetset!’ kitje, met een paar hele leuke mini-size producten.

IMG_1035

In het kitje zit een mini van ‘The Porefessional’, een ‘They’re real’ mascara en een ‘Life on the A list’ lipgloss. Daarnaast zitten er nog vier kleurtjes oogschaduw in en een gezichtspoeder/blush. Over de mascara heb ik goede verhalen gehoord, dus dit is mijn kans om die eens te proberen!

Zoals je op de foto kunt zien, zitten er twee lege vakjes in het doosje. Dit komt doordat daar twee kwastjes in hoorden te zitten. De verkoopster vertelde me dat deze er bij binnenkomst al niet in zaten en er daarom een korting van maar liefst 70% afging! Daarom betaalde ik geen EUR 37,60, maar een schamele EUR 11,28!

IMG_1037

Mijn tocht ging verder en ik liep tegen de winkel I Am aan. I Am is voor mij een niet zo heel bekende winkel, maar sinds hij een paar maanden in Groningen zit ben ik fan! Je kunt er voor een redelijke prijs, leuke accessoires kopen zoals tassen, kettingen, armbanden, ringen, horloge’s etc. Je kunt al raden dat ik niet zonder een aankoop ben weggegaan. Ik heb maar liefst drie dingen gekocht!

Als eerste zag ik deze leuke muts. Het is een ‘afzak’ mutsje en dat vind ik supergaaf! De kleur is een beetje zacht oranje, op de foto lijkt hij wat feller dan hij in het echt is. Dit was echt een koopje, voor 3 euro was hij van mij!

IMG_1038

Toen ik nog even naar het begin van de winkel liep, viel mijn oog op deze zachtrode tas. Oeh..pretty!! Ik kon mijn ogen er niet vanaf houden. Hoewel ik al een tas had gekocht bij de H&M, kon ik het niet over mijn hart verkrijgen om deze achter te laten in de winkel. Dus..ook gekocht! Hij was oorspronkelijk EUR 19,95 en was afgeprijsd naar EUR 10,-.

IMG_1029

Als laatste mikte ik deze beige/bruine portemonnee in mijn winkelmandje. Hij zat naar mij te lonken in een grote mand met zijn medevriendjes, die ook in de aanbieding waren. Het leuke vind ik dat hij lekker simpel is, maar wel een leuk detail heeft. Zo’n klein, goudkleurig strikje is cute!

IMG_1030

En de binnenkant heeft een leuke printje! Voor nog geen 8 euro nam ik hem mee.

IMG_1036

Om het SALE-shoppen af te leren, ging ik nog even bij de Zara kijken. Ik kon er niet zo heel veel leuks vinden, maar dit gebreide vest met kleine, gekleurde ‘kriebeltjes’ (ik weet niet hoe ik het anders moet omschrijven, haha) vind ik superleuk!

IMG_1042

Hij is lekker warm en je kunt hem prima over een shirtje dragen. I like! Hij was EUR 27,95 en nu maar EUR 17,99 :).

IMG_1024

Dat waren mijn SALE-koopjes. Ik ben heel blij en gelukkig naar huis gegaan!

Heb jij nog wat leuks gekocht met het SALE-virus wat nu heerst? 😉

17 Reacties

 1. 8 januari 2013 / 09:43

  Leuke koopjes. Volgens mij heb jij een tassenverslaving hihiii.. Ik ben druk bezig met mijn volgende shoplog artikel dus je ziet binnenkort wat ik allemaal in de SALE heb gescoord 😀

  • 8 januari 2013 / 10:44

   Haha, ik geloof inderdaad dat ik een tassenverslaving heb! Begint het op te vallen? 😉

 2. 8 januari 2013 / 09:47

  Wat een leuke spulletjes heb je gekocht! Mijn favorieten zijn je tassen, die zijn echt mooi! En daar kun je natuurlijk nooit genoeg van hebben 🙂 Dat zeepje van de Ici Paris is ook schattig zeg.

 3. 8 januari 2013 / 10:33

  Leuke spullen heb je gekocht! Vooral dat kitje van Benefit! Leuk dat je er zo veel korting op kreeg!

 4. nienloves
  9 januari 2013 / 12:10

  jij hebt goed geshopt! leuke spulletjes 🙂

  • 9 januari 2013 / 13:50

   Haha, ja ik ben inderdaad een beetje los gegaan. De uitverkoop was te verleidelijk!

 5. 9 januari 2013 / 14:51

  WAUW, dat Benefit setje! Zo goedkoop haha, en leuke tas.

 6. Suzanne
  12 januari 2013 / 10:28

  Mooie aankopen heb je gedaan! Vooral het Jetset kitje.

 7. 27 januari 2013 / 11:59

  Je hebt echt een prachtige blog! Ik ga je met de dag volgen!
  Heb al je posts al gelezen! Geweldig.
  With Lots of Love,
  Hanna

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.