Summer musthave | Mijn nieuwe Manfield zwarte sandalen

In de zomer kies ik graag voor mooie sandalen, het liefste een paar die je zowel onder een stijlvolle broek of luchtig zomerjurkje kunt dragen. Met mijn nieuwe sandalen van Manfield moet dat volgens mij helemaal goedkomen, want classy zijn ze absoluut!

Manfield zwarte velvet sandalen

Deze zwarte sandaaltjes vind ik zo ontzettend leuk! Je kunt ze overal mee combineren en dat is vooral wat mij aanspreekt. Heb je een pantalon? Ja hoor, daar kunnen ze onder. Draag je een ripped highwaisted jeans? Ook daar vind ik ze geweldig voor. Maar natuurlijk staan ze ook heel goed bij een mooi bloemenjurkje!

Het materiaal is gemaakt van echt leer en heeft een suède finish. Dat geeft het een ‘velvet’ uitstraling en net een andere twist. Manfield vind ik daar echt wel kenmerkend voor om net te kiezen voor wat andere finishes, printjes of kleuren, maar kwaliteit staat voorop!

Comfort

En weet je wat misschien nog wel het meest fijne is? Ze dragen zo ontzettend lekker! Geen naaldhakken, maar fijne, stevige blokhakken. Geen gewiebel dus! Ze zijn 6cm hoog, wat heel goed te doen is voor een paar hakken. Maar waar je aan kunt merken dat je echt kwaliteit koopt, is dat het voetbed een soort gelzool bevat. Deze maken het lopen heerlijk zacht en zorgt ervoor dat je geen pijnlijke voeten krijgt.

De zwarte sandalen kosten €89,95 en daar krijg je een paar schoenen voor die gemaakt zijn van echt leer (voor mij echt een must) en een heel fijn draagcomfort hebben, die andere hakken vaak niet geven. Dat maakt voor mij echt het verschil!

Wat zijn jouw favoriete, chique sandalen voor de zomer? 

 

Liefs Liset

 

Dit artikel bevat een product die beschikbaar is gesteld door een merk of bedrijf.

 

21 Reacties

 1. 1 augustus 2017 / 10:18

  Prachtige schoenen! Zoals je zegt, ze staan echt onder alles heel erg leuk!
  Donna heeft geplaatst: Juli in FilmMy Profile

 2. Dyonne Bakker
  1 augustus 2017 / 11:08

  Deze sandalen zoek ik overal, maar altijd uitverkocht in mijn maat. Hopelijk heb ik hier meer geluk! Bedankt voor je tip!

 3. 1 augustus 2017 / 15:04

  Mooie sandalen! Ik kan en mag daar niet op lopen omdat ik slecht ter been ben. Vanwege mijn beenspalk lukt dat ook niet. Ik heb altijd sneakers aan en met heel warm weer ballerina’s onder een jurkje waar mijn spalk wel zichtbaar, maar inmiddels maakt dat mij niks meer uit.
  Rosita heeft geplaatst: Ik ga op vakantie en neem mee…..My Profile

 4. 1 augustus 2017 / 20:21

  Wat een prachtige hakken zeg, zeker voor onder een zomerjurkje! En ik kan me voorstellen dat die wat bredere hakken ook heel fijn lopen!
  Romy heeft geplaatst: De maand van… | Juli 2017My Profile

 5. 2 augustus 2017 / 07:42

  Mooie sandalen! Ik heb zelf deze zomer vaker platte sandalen aan, maar voor een feestje zou ik deze zeker aan doen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.