Tag | My first time

Tag my first time cover 2

Een tijdje terug werd ik door Heleen getagd. Het was een tag waarbij je alle ‘eerste keren’ in je leven ophaalt en die ik nog niet eerder voorbij had zien komen. Ik was dus erg benieuwd. En leuk dat hij was! Ik ging namelijk terug in de tijd.

First Best Friend

Zo leuk om hier over na te denken! In verschillende fases in mijn leven, heb ik andere personen tot m’n beste vriendinnen gerekend. Maar als ik goed nadenk, was mijn eerste beste vriendin op de crèche. Met Mirjam kon ik het beste spelen en lachen. Als je drie jaar bent is dat het belangrijkste :D.

First Record Ever Bought
In de jaren ’90 was 2 Unlimited super populair – wel de Ray en Anita formatie hè? – en hadden een dikke hit met het nummer ‘No Limit’. Het was echt het begin van het house-tijdperk en allemaal waren we aan het ‘No-no’-en. Het was mijn allereerste single die ik kocht en nog steeds heb ik hem. Denk dat ik toen een jaar of tien was?

Jonge Koen Wouters Clouseau

First Celebrity Crush
Haha, ik weet het nog precies. Ik was vier jaar en Clouseau had een knaller van een hit en de videoclip zag ik op tv. De zanger vond ik zo leuk! Later, toen ik een jaar of 12 was, ging dit over in Mark Owen – een bandlid van de jongensgroep Take That. Mijn kamer hing vol met posters van deze jongen!

First Pet
Ik moet even nadenken hoor. Ik geloof dat dit een goudvis was. Hij had geen naam, ik denk dat ik hem gewoon ‘vis’ noemde, haha! Later kreeg hij er een vriendje bij, een zwarte sluiervis van mijn broertje. Die overigens een beetje van die bolle oogjes had. Toen ik dat destijds als 8-jarige terloops aan mijn broertje van vijf jaar vertelde, was hij not amused. Hij barstte in tranen uit en vond dat ik niet zo lief was voor zijn vis. Oeps!

Classic-Tetris-Game-Handheld-Game-E9999-779183

First Gadget
Vroeger waren die Tetris-achtige spelletjes heel populair en toen ik hem bij een vriendinnetje urenlang had zitten spelen, wilde ik er ook eentje. Ik kreeg er toen eentje van mijn vader en mocht hem uitzoeken bij de Intertoys. Goede herinneringen heb ik eraan, wat speelde ik het veel!

First Big Purchase
Dat is definitely mijn roze Barbiecamper geweest! Ik heb er echt tijden voor gespaard (want ja, het was een echte van Mattel) en toen ik ook nog eens verjaardagsgeld kreeg, heb ik hem voor welgeteld 110 gulden gekocht. Ik was toen iets van 8 jaar en heb er heel veel mee gespeeld. Nog steeds staat hij bij mijn ouders op zolder. Die gaat de geschiedenis in!

Khroma beauty

First Blog Post
Dat was op 25 november 2012. Hij ging over de nieuwe make-upcollectie van de Kardashians. Zo mooi vond ik die collectie! Je kunt hem hier teruglezen als je dat leuk vindt. Ik heb daarna nog zelf twee palletjes aangeschaft die ik echt moest hebben. Mijn allereerste review was over het Naked 2 palette, waar ik zo blij mee was! Nog steeds gebruik ik hem veel.

First Make Up
Moeilijk! Dat weet ik echt niet meer. Ik denk dat het misschien een lipstick was uit Indonesië die mijn vader voor me mee had genomen toen hij daar op reis was. Het was een groene lipstick, die op je lippen roze/rood werd. Superleuk voor een kind natuurlijk! Toen ik zelf echt met make-up begon, kocht ik van die Hema stapeldoosjes met metallic, blauwe kleurtjes erin. Ja dat was vroeger hip!

Goh, het was best leuk om weer eens na te denken over de ‘eerste’ dingen in je leven. Grappig! Bij deze tag ik Martina, Laura Louise, Nicole en Marloes. Maar als je deze tag leuk vindt, mag je hem gewoon overnemen.

Nu mag jij een van deze vragen beantwoorden. Wat was het eerste nummer/single die je kocht? Ik ben heel benieuwd!

Handwritten liefs liset

22 Reacties

 1. 28 mei 2014 / 07:02

  Wat een leuke tag! Mijn eerste make-upproduct was een zilveren (!!) lipstick haha 😀 leuk om te lezen!

 2. 28 mei 2014 / 07:16

  Wat een leuke tag! Grappig om op deze manier weer terug te deken aan ‘vroegah’. En aaaah wat schattig dat je eerste grote aankoop een Barbiecamper <3 Leuk om je eerste artikel eens te zien, die ziet er erg mooi uit!

 3. 28 mei 2014 / 09:09

  Haha superleuk! Ah die Barbiecamper, wat leuk! Mijn eerste grote aankoop (die ik echt helemaal zelf had gekocht) was de iPod nano in het blauw. Wat was ik trots! Mijn eerste cd was denk ik kinderen voor kinderen? Ik weet het niet meer :’) Superleuke TAG!

 4. 28 mei 2014 / 09:19

  Wat leuk om te lezen. Terug in de tijd, hihi. Ik moet hem ook nog even invullen. Hij is er leuk!

 5. 28 mei 2014 / 09:43

  Oh die tetris dingen kan ik echt nog herinneren. Dat speelde ik ook altijd! Zo leuk om over na te denken.

 6. 28 mei 2014 / 10:22

  wat een leuke tag heb hem al vaak voorbij zien komen en toch is ie nog steeds leuk om even te lezen!

 7. 28 mei 2014 / 11:02

  Goh, de eerste single die ik zelf kocht was van Jody Bernal (voor mijn broertje)! Maar mijn eerste CD was van de Backstreet Boys, denk ik.

 8. 28 mei 2014 / 14:43

  Leuk om te lezen, mijn eerste make-up product weet ik ook niet meer hoor, waarschijnlijk was dat een zwart oogpotlood haha!

 9. 28 mei 2014 / 16:42

  Die tetrsachtige dingen ken ik nog wel! Wij hebben er geloof ik nog steeds eentje ergens liggen haha. Super leuke tag zeg 😀

 10. 29 mei 2014 / 20:30

  Hele leuk tag en tof dat je de vragen zo uitgebreid beantwoord! Dat liedje van 2 Unlimited is trouwens vreselijk vervelend en blijft altijd in mijn hoofd hangen. In januari had ik een feest van m’n werk waar die twee optraden, een week later zat ik nog steeds te no-no’en..

 11. 1 juni 2014 / 00:09

  Wat leuk!! Mijn eerste singel/cd was er 1 van de Backstreet Boys!! Maar volgens mij was dat een casette bandje haha….

 12. 2 juni 2014 / 10:04

  Hele leuke tag! En die Barbiecamper, hahaha.. oo de herinneringen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.