The Body Shop Halloween Vanilla Pumpkin

Trick or Treat your skin – Vanilla Pumpkin

De Halloweencollectie bestaat uit vier producten; een handcrème, een body butter, een shimmer mist en een douchegel. Bovenstaande items ontving ik om te reviewen en deze heb ik met veel plezier getest.

De geur van de collectie is limited edition en is bekend onder de naam Vanilla Pumpkin. De geur is geïnspireerd op vers gebakken lekkernijen, bevat een mix van herfstige aroma’s en heeft een typische pompoengeur. Daarnaast bevat het vanille, tonen van tonkabonen, hazelnoot en ahornsiroop.

“Echt waar. Deze geur is in één woord GEWELDIG!”

Ik vind hem naar koekjes ruiken met een vleugje vanille en kaneel. De warme geur komt je tegemoet en is echt een geur voor de herfstige dagen.

Body butter – €16,- (200 ml)

Voor wie al bekend is met de body butters van The Body Shop; deze behoeven geen verdere introductie. Maar als je ze nog niet kent dan moet je ze zeker eens gaan proberen! Ook deze body butter is boterzacht, heerlijk voedend voor de (erg) droge huid en ruikt verrukkelijk naar de geur Vanilla Pumpkin.

Handcrème – €5,50 (30 ml)

Ook deze crème zorgt ervoor dat jouw handen weer zijdezacht aanvoelen. De handcrème heeft een zachte textuur en ruikt ook weer heerlijk naar de geur Vanilla Pumpkin. Ik vind dit zo enorm lekker! Ik blijf maar aan mijn handen ruiken vanwege de fijne geur. Dit is herfst en warmte in een tube.

Hij laat je handen zacht aanvoelen en is het meest geschikt voor de normale huid. Echt droge huidjes zullen iets vetters nodig hebben.

Conclusie

De Halloweencollectie van The Body Shop vind ik echt een aanrader. De geur Vanilla Pumpkin slaat de spijker ontzettend goed op zijn kop en is daardoor helemaal geschikt voor de herfst. De geur van warme koekjes, kaneel en vanille zijn helemaal mijn ding en ik kan er dan ook echt geen genoeg van krijgen. Aanschaffen die hap!

The Body Shop Vanilla Pumpkin collectie is vanaf oktober te koop in de The Body Shop winkels en in hun online shop

Lijkt de geur Vanilla Pumpkin jou lekker? Ben jij ook al helemaal in de herfstsfeer?

 

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

13 Reacties

 1. 19 september 2017 / 08:46

  Haha! Dit is een favoriet product merk ik wel. Diverse artikelen over voorbij zien komen. Zoals ik op eerdere artikelen ook heb vermeld, bodyshop vind ik top. En de handcreme zou ik zeker eens willen proberen

 2. 19 september 2017 / 08:54

  Oooh die body butter klinkt heerlijk. Je zou hem bijna willen opeten maar ik zal het bij smeren houden hihi

 3. 20 september 2017 / 07:57

  Dit vind ik echt zo’n heerlijke lijn, ben er al druk mee aan het smeren haha (klopt het trouwens dat een aantal foto’s het niet doen, of ligt dat aan mijn browser/laptop?) x
  Bianca heeft geplaatst: BEAUTY | BENEFIT PUNCH POP WATERMELONMy Profile

 4. 20 september 2017 / 09:03

  Het lijkt me een heerlijke geur voor de herfst en winter. Ik moet toch echt even gaan ruiken of dat klopt binnenkort!

 5. 20 september 2017 / 10:32

  Ooeehh de geur van koekjes…deze moet ik dus hebben. En de verpakking is ook zo leuk.

 6. Jeanelle
  20 september 2017 / 22:48

  Ga vrijdag toevallig naar de Bodyshop. Ga zeker een product van deze lijn kopen! Houd erg van deze geuren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.