Tip! | Etos Care for me Gently mascara brown

Etos Care for me Gently mascara brown

Heb je gevoelige ogen of draag je lenzen? Dan is de Etos Care for me Gently mascara zeker wat voor jou! Maar ook als je gewoon iedere mascara op je wimpers kunt dragen, zou ik deze review toch even lezen. Met deze heerlijke budgetmascara creëer je namelijk een verleidelijke en volumineuze oogopslag en dat op een ‘zachte’ manier. Want deze mascara is namelijk bruin van kleur!

Etos Care for me Gently mascara brown review

Bruine mascara

Etos Care for me Gently mascara brown – €5,49

Deze mascara heb ik al een tijdje in huis en gebruikte ik toen mijn oude mascara op was. Normaliter zou ik bruine mascara niet zo gauw dragen omdat ik wel van een intense, zwarte kleur houd. Maar hee, je moet alles eens geprobeerd hebben toch?

En dat pakte goed uit! Dit borsteltje is namelijk heel prettig in gebruik. Hij separeert je wimpers goed en voorziet ze van een mooi laagje mascara. Daarnaast krijg ik geen last van mijn ogen bij deze mascara, wat ik af en toe wel eens heb bij andere merken.

mascara gevoelige ogen

Etos Care for me Gently mascara review

Ja, ik ben erg tevreden hierover! Het is minder intens dan een zwarte mascara, maar als je op zoek bent naar een natuurlijke kleur, dan is dit hem hoor. Je behoudt je volume en separatie, maar voorkomt een ‘harde’ uitstraling. Deze kleur is dan ook zeker geschikt voor blondines of roodharigen vanwege de natural look.

Conclusie

Deze mascara is makkelijk verkrijgbaar, heeft een prima prijsje en doet wat hij belooft! Ik vind dit een prachtige mascara voor de dagen dat ik een natuurlijke look wil hebben vanwege de bruine kleur, maar behoud ik wel kwaliteit door een goede separatie en volume. Love it!

De Etos Care for me Gently mascara brown is te koop bij Etos en in hun webshop voor €5,49. Hij is er ook te koop in het zwart!

Wat vind jij van een bruine mascara? Draag jij het liefste zwart of ga je ook wel eens voor een andere kleur? 

Liefs Liset

Dit product is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

13 Reacties

 1. 27 mei 2019 / 12:38

  Oh jeetje, ik ben normaal ook van de zwarte mascara’s, maar vind de bruine kleur verrassend mooi staan. Prachtig als je voor een natuurlijke look gaat. Ik denk dat ik hem binnenkort maar eens in huis ga halen!

 2. 27 mei 2019 / 15:35

  Ik ga eigenlijk altijd voor zwart, maar bruin is ook wel mooi hoor. En past ook heel mooi bij het andere kleurtje op je oog (die ik ook erg mooi vind).

 3. 27 mei 2019 / 16:25

  Ik gebruik eigenlijk altijd zwarte mascara, maar ik vind dit effect wel erg mooi!

 4. 27 mei 2019 / 20:11

  Ik gebruik eigenlijk ook alleen maar zwarte mascara, maar ik vind dit er juist ook wel erg goed uitzien bij jou. Mooi hoor!

 5. 27 mei 2019 / 20:40

  Wat klinkt dit als een fijne mascara 😄 deze komt zeker op m’n to buy lijstje😊
  Herkenbaar van dat irriteren van sommige merken. Dus ga deze zeker een keer proberen

 6. 28 mei 2019 / 09:30

  ik draagooi eigenlijk altijd zwart, maar als ik dit zie denk ik wel, het lijkt wel heel natuurlijk. Ik heb lenzen en jaren geen make-up kunnen dragen. tegenwoordig kan ik dit weer, maar dit is wel een merk om te onthouden.

 7. Mandy
  30 mei 2019 / 15:51

  Ik draag bijna nooit mascara maar als ik het draag is het wel altijd zwart maar dit ziet er ook heel mooi uit

 8. Frederique
  30 mei 2019 / 22:06

  Ik droeg vroeger altijd bruine mascara maar tegenwoordig ben ik overgestapt op zwart. Ik lees dit wel net te laat want heb vandaag een nieuwe mascara bij de Etos gekocht, maar niet van Etos 🙂

 9. Jeanelle
  31 mei 2019 / 18:08

  Draag altijd zwarte mascara, maar oh wat vind ik deze ook mooi. Hou ervan om af en toe ook een natuurlijke look te hebben met natuurlijke kleuren.

 10. 3 juni 2019 / 14:52

  Ik draag vaak zwarte mascara, bruine kleur heb ik een geloof ik maar die draag niet zo vaak

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.