Tip! Goed dekkende, witte nagellak: Rimmel White Hot Love

Rimmel Rita Ora nagellak 703 White hot love review 1

De laatste tijd heb ik nogal een obsessie voor witte nagellak. Juist ja, een soort van Ty-pex kleur. Of nou ja, dat natuurlijk niet helemaal, haha. Ik vind het zo ontzettend mooi staan in de zomer en je huid lijkt wel tien tinten bruiner te worden met toffe, witte nagels. Maar goed, staat zoiets mij wel? Daarom wilde ik niet gelijk teveel geld uitgeven aan mijn eerste sneeuwwitte lakje en daarom kocht ik de Rimmel Rita Ora nagellak in de kleur White Hot Love. Bam! Die ging met mij mee naar huis!

Rimmel Rita Ora nagellak 703 White hot love review 2 Rimmel Rita Ora nagellak 703 White hot love review 3

Rimmel & Rita Ora

White Hot Love is onderdeel van de nagellakcollectie van zangeres Rita Ora die in samenwerking met het bekende cosmeticamerk Rimmel een grote lijn aan nagellakjes uitbracht. Er zijn in totaal 12 verschillende kleuren, waarvan ik er vorig jaar al drie van reviewde. Toch viel mijn oog pas de laatste tijd op deze witte lak. Witte nagels zijn nu helemaal een trend en ik kan natuurlijk niet achter blijven ;). Rimmel Rita Ora nagellak 703 White hot love review 4 Rimmel Rita Ora nagellak 703 White hot love review 5

Eén minuut-droog-formule

Het kwastje is erg breed en daardoor heb je in een mum van tijd je nagels gelakt. Doordat de formule belooft na welgeteld één minuut al droog te zijn, heb ik het idee dat het lakje nogal stroperig is. Het brengt niet heel soepel aan, maar dekt wel als een tierelier! Je moet wel snel met lakken zijn, want anders heb je de kans dat het niet gladjes aanbrengt.

Rimmel Rita Ora nagellak 703 White hot love review 7

Conclusie

Eigenlijk is één laagje al voldoende voor een goede dekking, maar om het echt mooi egaal te krijgen, vind ik twee laagjes wel het allermooiste. En de prijs? Die is fantastisch! Ik kocht dit lakje voor zo’n €4,- in de webshop van Feelunique, maar ook bij Kruidvat is hij te koop voor €3,99. Heel betaalbaar en dat voor een goed dekkend lakje! De houdbaarheid is ook helemaal in orde. Ik vind dat hij drie dagen goed op mijn nagels blijft zitten en dat is heel lang voor mij. Normaal gaan mijn nagels na een dag al chippen, dus ik ben hier heel tevreden over!

Wat vind jij van witte nagellak? Zou je het dragen? 

andwritten-liefs-liset” width=”560″ height=”130″ />

Plaats een reactie

 1. 23 maart 2015 / 06:47

  Ik vind het wel wat hebben! Zelf heb ik er al eentje van Essie

 2. 23 maart 2015 / 07:34

  Wat mooi en dankje voor deze tip!
  Ben er al een tijdje naar op zoek voor nailart 😉

 3. 23 maart 2015 / 07:50

  Ik vind de lakjes van deze lijn zo leuk en deze vind ik erg mooi en leuk voor de komende tijd!

 4. 23 maart 2015 / 08:19

  Echt een perfecte dekking inderdaad <3 Een witte lak vind ik daarnaast heerlijk zomers!

 5. 23 maart 2015 / 09:25

  Dit komt als geroepen want ik ben al een tijdje op zoek naar een mooie budgetproof witte lakje. Deze ziet er goed uit en voor de prijs hoef je het ook niet te laten. Fijne review

 6. 23 maart 2015 / 09:29

  Ah ik vind dit echt een prachtig wit lakje! <3

 7. 23 maart 2015 / 09:37

  Leuk! Ik wil het zeker proberen. Anderen zeggen dat het bij witte nagellak lijkt alsof je Typex op hebt, maar ik vind het zo wel fris staan!

 8. 23 maart 2015 / 10:57

  Deze moet ik onthouden! Witte nagellak vinden die zo dekt is moeilijk te vinden! xx

 9. 23 maart 2015 / 12:40

  Dat is er zeker eentje om te onthouden. Ik heb zelf nu Blanc van Essie die dekt ook heel erg goed. k gebruik het echter alleen voor nail art want ik ben niet zo van het typeex effect.

 10. inspiredbylifee
  23 maart 2015 / 16:41

  Ik vind het wel gaaf staan!

 11. 23 maart 2015 / 19:43

  Wat een mooie witte lak, ….het ziet er goed uit!

 12. 23 maart 2015 / 21:26

  Wat een tof lakje! Ik vind de lakjes van Rimmel steeds leuker vinden. En witte nagels vind ik erg leuk in de zomer (zodat je nog bruiner lijkt haha).

 13. glamourmoes
  23 maart 2015 / 22:07

  Ik ben ook fan van witte nagellak. Ik vind het altijd heel fris en zomers ogen!

 14. 24 maart 2015 / 09:26

  JAAAAHHH!! Hier was ik dus naar op zoek!! Een goede witte nagellak!

 15. 24 maart 2015 / 17:21

  Hij denkt inderdaad heel erg goed! Altijd leuk vind ik, witte nagels. Ikzelf heb Eastern Light van Chanel en ben daar ook heel erg tevreden mee! Laat die zomer maar komen 😉

  XO Imke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.