Tip! | Laat je vakantiefoto’s mooi afdrukken

vakantiefoto's

De vakantieperiode is bijna begonnen! Super leuk, want van een heerlijke reis wil je natuurlijk extra lang genieten. Dat kan gelukkig met mooie vakantiefoto’s, want door deze aan de muur te hangen of af te laten drukken, waan je je zo weer op je favoriete vakantiebestemming. Je kunt kiezen voor een vakantiefoto van een landschap of zonsondergang, maar ook voor een iets persoonlijkere foto, waar jij en je reisgezelschap op staan. Kijk je mee naar de verschillende mogelijkheden?

Voor vakantiefoto’s aan de muur zijn er verschillende opties, waarvan ik een aantal op een rijtje heb gezet.

Een vakantiefoto op canvas afdrukken

Op vakantie maak je vaak veel foto’s. Dat kan met een goede camera zijn, maar ook met je telefoon. Telefoons hebben tegenwoordig ook steeds betere camera’s, dus deze foto’s zou je ook prima af kunnen laten drukken voor aan de muur. Ook hebben bijna alle telefoons een panoramafunctie, wat ook een geschikte decoratie voor aan de muur kan vormen. Houd er bij foto’s die met een telefoon gemaakt zijn wel rekening mee dat je niet een té groot formaat foto kiest, want dan ontstaat er een onscherpe afdruk.

Wanneer je een keuze hebt kunnen maken uit je map met vakantiefoto’s, begint het kiezen van een materiaalsoort. Dit is extra leuk, want je kunt momenteel uit zoveel opties kiezen! Zelf heb ik een foto op glas laten maken, maar een foto op canvas is eigenlijk de meest gekozen wanddecoratie. Het is een goedkope materiaalsoort met een neutrale uitstraling. Voor een goede afdruk van jouw vakantiefoto kun je terecht bij een bedrijf als CanvasCompany. Hier profiteer je op het moment van 25% zomerkorting met de code ZM25.

CanvasCompany

Opties voor een vakantiefoto op canvas

Er zijn veel verschillende opties voor een vakantiefoto op canvas. Foto’s kunnen afgedrukt worden op verschillende grote formaten canvasdoeken als opvulling van een lege muur. Een panoramafoto is bijvoorbeeld ook een leuke opvulling van een kale muur. Ook kan gekozen worden voor een collage van foto’s op canvas: voor het geval je echt niet kunt kiezen en graag meerdere foto’s wilt gebruiken om één vakantiefoto van te laten maken.

Daarnaast kun je ervoor kiezen om je canvas foto in te lijsten met behulp van een baklijst. Dit geeft je wanddecoratie net wat meer uitstraling. Als laatste kun je jouw vakantiefoto verdelen over meerdere canvasdoeken, wat een speels en ruimtelijk effect aan je muur geeft. Deze meerluik op canvas bestel je bij CanvasCompany voor een kleine meerprijs.

Andere soorten wanddecoratie

Er zijn natuurlijk nog veel meer andere mogelijkheden om jouw vakantiefoto aan de muur te hangen. Je kunt bijvoorbeeld ook kiezen voor een plexiglas foto of je kiest ervoor om het op hout, een poster, op glas, aluminium of een een tuinposter af te laten drukken. De tuin is natuurlijk een favoriete plek in de zomer en een vakantiefoto op een tuinposter is dan een leuke optie! Een kleurrijke vakantiefoto kan net dat nodige beetje extra sfeer aan je tuin geven.

Het leuke is dat je al deze wanddecoraties bij CanvasCompany.nl kunt bestellen met de 25% zomerkorting. Super fijn, want dat scheelt toch weer!

Druk jij ook altijd je vakantiefoto’s af? Maak je er een boek van of kies je ook wel eens voor een mooie foto voor aan de muur?

Liefs Liset

Dit is een samenwerking.

8 Reacties

 1. 3 juli 2019 / 13:30

  Ik vind het nu zo’n beetje alle foto’s digitaal gemaakt worden extra leuk om een foto boek te maken of prints op de muren te hangen. Zo blijven de herinneringen aan een fijne vakantie ook langer hangen!

 2. 3 juli 2019 / 14:43

  Ik druk eigenlijk zelden tot nooit meer foto’s af. Het komt er meestal niet van, en dat is eigenlijk best jammer.

 3. 4 juli 2019 / 07:57

  Wat een prachtige foto op canvas! Echt een lief plaatje zo! Ik vind het ook altijd leuk om foto’s mooi te laten afdrukken en denk er nu aan om een IXXI te maken met een aantal favoriete foto’s. Dat lijkt me wel leuk om iets persoonlijks in de gang te kunnen ophangen.
  Romy heeft geplaatst: Mijn huis inrichten? Zo heb ik dat aangepakt! (11 tips)My Profile

 4. 4 juli 2019 / 14:12

  Ik druk eigenlijk nooit meer foto’s af omdat ik alle fotoboeken digitaal maak. We hebben in huis wel een aantal foto’s staan en op de muren grote lijsten hangen 🙂

 5. 5 juli 2019 / 12:30

  Wat leuk voor kale muren te decoreren met eigen foto`s. Ik moet nog vakantie fotoalbum van vorig jaar maken.

 6. Mandy
  5 juli 2019 / 21:09

  Super leuke foto op canvas! Ik ben ook dol op zulke doeken. Helaas heb ik er al te veel!

 7. 5 juli 2019 / 22:27

  Super leuk dat je dit deelt. Ik druk meerdere keren per jaar foto’s af, of stel een fotoboek samen. Ik vind het belangrijk dat je ook iets tastbaar hebt ipv alleen ergens in één of andere cloud 🙂

 8. 8 juli 2019 / 08:39

  Wat leuk! Ik wil deze zomer nog graag een mooie canvas voor in de tuin… Dat zie ik steeds vaker voorbij komen en nu ons afdakje af is, wil ik er nog iets persoonlijks in hangen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.