Tot 12 uur lang fris met Andrélon Skin Ochtend Boost douchegel

Andrélon ken je natuurlijk van de bekende paarse shampooflessen, maar wist je dat het merk ook een lijn met douchegels heeft? Ze introduceren een totaal nieuwe geursensatie voor je lichaam; de Ochtend Boost douchegel waar je tot wel 12 uur lang na het douchen van kunt genieten. En dat is lang! Daarom test ik ze uit, hoe bevallen ze?

 Andrélon Skin Ochtend Boost douchegel

Het blijft bijzonder; een douchegel die belooft om langdurig geur af te geven tot wel 12 uur na het douchen. Maar echt, hoe fijn zou het zijn als je toch de hele dag fris en fruitig blijft ruiken?

Andrélon heeft het goed bedacht. Door toevoeging van de unieke Encapsulated Fragrance Technology worden, door beweging of wrijving, geurcapsules na het douchen geactiveerd waardoor je de frisse geur van de douchegels opnieuw kunt beleven. Tot wel 12 uur lang dus!

Voor een heerlijke ruikende, frisse huid zijn er drie douchegels uitgebracht: Pioenroos & Lychee, Blauwe Bes & Patchouli en Groene Thee & Kokoswater. Klinkt heerlijk!

Pioenroos & Lychee

Deze geur is heerlijk zoet en maakt me blij! Dit is de perfecte geur om je een positieve boost mee te geven op de vroege ochtend. Het is een fruitige mix die je vrolijk maakt.

Blauwe Bes & Patchouli

De geur van Blauwe Bes & Patchoelie zal vast en zeker geslaagd zijn voor degene die van parfum met patchoelie houden. Het is een zwoele geur die gemixt is met het verfrissende van blauwe bessen. Ik vind dit een geur die zowel geschikt is voor vrouwen als mannen doordat hij wat zwaarder van geur is.

Groene Thee & Kokos Water

Als je het plaatje van deze geur mag geloven is dit de meest ‘zen’ geur van alle drie. Groene thee drink ik iedere dag en kokos geeft me altijd zo’n tropisch gevoel, dus dit moet vast mijn geur zijn.

Het is een zachte geur waarin ik de groene theebladeren goed terug ruik. Waar de kokosgeur gebleven is, mag Joost weten, want die herken ik er niet in terug. Toch komt er wel een vleugje ‘water’ in terug. Een soort frisse splash in je gezicht. Lekker!

Van links naar rechts zie je de roze Pioenroos & Lychee, in het midden de blauw gekleurde Blauwe Bes & Patchoulie en de geel gekleurde Groene Thee & Kokos Water.

Conclusie

Natuurlijk heb ik de Andrélon Skin Ochtend Boost douchegel goed getest en mijn uitkomst is dat hij doet wat hij belooft. Als je ‘s avonds doucht met de douchegel, dan ruik je de volgende ochtend nog de lekkere geur die hij geeft. Test geslaagd dus!

Mijn favoriete geur van de drie is de Pioenroos & Lychee, lekker fris en fruitig.

De Andrélon Skin Ochtend Boost douchegel is vanaf nu te koop bij verschillende drogisten voor €4,99 per stuk. In een tube zit 200 ml.

Wat is jouw favoriete douchegel? 

 

Liefs Liset

Deze producten zijn beschikbaar gesteld door en merk of bedrijf.

9 Reacties

 1. 3 mei 2018 / 09:31

  Deze douchegels zien er zeer goed uit! En wat leuk dat ze ook echt goed werken en dat je ze ‘s morgens nog ruikt!
  Elke heeft geplaatst: My life week 16 & 17My Profile

 2. 3 mei 2018 / 10:52

  Ze zien er in ieder geval mooi uit! Patchouli is ook niet mijn ding trouwens, dat vind ik zo’n geur die rechtsdraaiende yoghurtdames lekker vinden. Maar dat is mijn referentie…
  Kimberly heeft geplaatst: 6 Tips tegen schurende bovenbenenMy Profile

 3. Jeanelle
  16 mei 2018 / 16:30

  Wat heerlijk om er voor het slapen gaan en je er de volgende ochtend ook nog heerlijk van ruikt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.