Truly Yours box februari 2013

IMG_2206

Gisteren ontving ik mijn tweede Truly Yours box, namelijk die van februari. Ik was weer reuze benieuwd wat er dit keer in zou zitten en vol verwachting klopte mijn hartje. De doos die er dit keer om heen kwam, vind ik erg stijlvol en ga ik zeker opnieuw gebruiken! Superhandig zulke mooie boxen. Klik verder voor de producten van deze maand!

IMG_2207

De producten zijn netjes verpakt in zwart folie van papier. Daar boven op vind je het kaartje met beschrijving van het thema van deze maand, namelijk een skincare box met verzorgende en hydraterende producten. Klinkt goed!

IMG_2209

Het welkomst kaartje.

IMG_2213

De inhoud! Het is een box met in totaal 6 producten. Twee fullsize producten en vier samples. De Truly Yours box bevat deze maand:

 • Madara protecting hand cream – fullsize
 • EOS ultra moisturizing shave cream – sample
 • Gamila secret face oil – sample
 • Greenland body butter – fullsize
 • ROC multi correxion 5 in 1 anti-age moisturizer day + night – sample
 • Lancaster infinite bronze face bronzer – sample

IMG_2214

MÁDARA PROTECTING HAND CREAM – Deep moisture hand cream € 10,70 voor 75 ml (Fullsize)

Truly Yours zegt:

Een superlekker geurende en uiterst effectieve handcrème voor jammerlijk droge klauwtjes. Wij zijn nogal jubelend over deze eco-gecertificeerde ontdekking uit Letland. Jij straks ook. Beloofd.

Wat is het?

Een fluweelzachte handcrème met Baltische pruim en lindebloesem, die fantastisch hydrateert. De ultrarijke en smeuïge handcrème is rijk aan de huidoppepper vitamine E. Het verzacht droge handen en broze nagels, verheldert en bleekt lichtjes donkere vlekken op de huid.

Wat vind ik ervan?

Ik heb op dit moment erg last van droge handen, tot aan kloven toe. Mijn handjes kunnen dus wel wat zachts gebruiken! Hier ben ik erg benieuwd naar en ben blij dat dit een fullsize product is!

IMG_2219

EOS ULTRA MOISTURIZING SHAVE CREAM – Ultra Moisturizing Shave Cream sachet, fullsize € 6,86 voor 207 ml

Truly Yours zegt:

Scheer de beentjes slippery-slide soepeltjes met deze parabeenvrije crème met sheaboter en verzorgende vitamine C en E. Puik spul van het ultramoderne Evolution of Smooth.

Wat is het?

Eos Ultra Moisturizing Shave Cream is een rijke, niet schuimende scheercrème die je zowel nat als droog kunt gebruiken. Geef je benen lekker van jetje met deze crème met onder andere verzorgende sheaboter, aloë vera, vitamine C en E. Eos bevat geen parabenen en geen pftalaten, is niet op dieren getest en bevat geen dierlijke bijproducten. Da’s ook mooi.

Wat vind ik ervan?

Over het merk EOS hoor ik op verschillende blogs goede verhalen. Ze zijn voornamelijk bekend om hun schattige ‘bolletjes’-lippenbalsem, maar blijkbaar hebben ze ook een scheercrème in hun assortiment. De geur lijkt me heerlijk, namelijk Pomegranate/Raspberry, dus dat komt wel goed!

IMG_2220

GAMILA SECRET FACE/SKIN OIL – Face Oil miniatuur van 5 ml, fullsize € 69,95 voor 50 ml

 Truly Yours zegt:

Pak ‘m beet het halve TRULY YOURS team is verslingerd aan hun cleansing bars, dus het zal je niet verbazen dat ook de Face Oil ons in hoge mate bekoort. Hydrateert en verzorgt als een malle, geschikt voor ieder huidtype. Yum.

Wat is het?

Gamila Secret Face/Skin Oil is een 100% natuurlijke olie van hoge kwaliteit die geschikt is voor alle huidtypes. De olie voedt en herstelt de huid. Je kan de olie voor je gezicht en voor je lichaam gebruiken. De olie dient als dag- èn als nachtcrème.

Wat vind ik ervan?

Een gezichtsolie is volgens mij net zoiets als een serum, dus dat kan veel goeds beloven! Hopelijk hydrateert het mijn droge velletje goed en biedt het mij bescherming tegen het (helaas) ongure weer in Nederland. Ik ben hier blij mee!

IMG_2222

GREENLAND BODY BUTTER – Body Butter Papaya € 7,95 voor 150 ml (Fullsize)

IMG_2224

Truly Yours zegt:

Verslavend lekker, deze roomboterzachte textuur die smelt in je huid. Bevat onder andere cacao- en – alweer! – sheaboter.

Wat is het?

Een geurig bodybotertje met beschermende cacaoboter, verzachtende sheaboter en natuurlijke fruitextracten. Zo lekker dat we ‘hap’ willen doen. Een smeersel van Greenland, groot in zoetgeurende huidverzorgingsproducten met fruitextracten, maar zonder kunstmatige kleurstoffen en parabenen.

Wat vind ik ervan?

Mijn kleine bodybutters van The Bodyshop zijn bijna op, dus ik was al aan het kijken voor een nieuwe bodybutter. Gelukkig kwam deze heerlijke, naar papaya geurende, bodybutter van Greenland net op tijd aan om mijn kleintjes op te volgen. Ik ben nieuwsgierig of hij ook voldoende voedt en een zacht laagje achterlaat. I like it!

IMG_2229

ROC MULTI CORREXION ANTI-RIMPELCRÈME DAG/NACHT – Multi Correxion anti-rimpelcrème dag/nacht miniatuur van 15 ml, fullsize € 33,50 voor 50 ml

IMG_2231

Truly Yours zegt:

Je kunt rimpeltjes wel met getrokken zwaard te lijf gaan, maar wat echt helpt tegen huidveroudering is een product dat ook pigmentvlekken, een doffe teint, huidverslapping en grote droogte aanpakt. Zoals deze dus. En garde!

Wat is het?

Een goede, degelijke antirimpelcrème die rimpels vermindert, de slappe huid versterkt, intensief hydrateert, bruine vlekken verlicht en de uitstraling van je huid verbetert, omdat de teloorgang van je jeugdige uiterlijk altijd eerder komt dan verwacht. Duimen omhoog voor deze totaaloplossing van RoC. Geschikt voor ieder huidtype.

Wat vind ik ervan?

Op het eerste gezicht denk ik niet dat het wat voor mij is. Ik gebruik (nog) geen anti-rimpelcrème, maar het schijnt dat je daar nooit te vroeg mee kan beginnen. Dus misschien toch proberen? Ik ben niet heel enthousiast op het eerste gezicht, dus waarschijnlijk zal hij onder in de kast belanden. Jammer!

IMG_2237

LANCASTER INFINITE BRONZE FACE BRONZER – Face Bronzer miniatuur van 3 ml, fullsize €19,50 voor 50 ml

Truly Yours zegt:

Deze topper voor in bleke tijden bestaat sinds 1972 en heeft reeds miljoenen gelukkig gemaakt. Meng in de winter met je dagcrème voor een gezond tintje of gebruik in de zomer als luchtige, lichte foundation.

Wat is het?

Een briljant goedje eigenlijk: een ultralichte en zijdezachte foundation, die op een simpele en eenvoudige manier je huid een natuurlijk gebruinde teint geeft. Sunkissed, heet dat, en je wilt het. Lancaster Infinite Bronze Face Bronzer is niet vettig en trekt direct in de huid; dat geeft een mooi egaal resultaat. Geschikt voor dagelijks gebruik en met een aardige spf 6 en 15. Worden we happy van.

Wat vind ik ervan?

Oei! Ik ben altijd bang voor het Snooki-effect (Jersy Shore) als ik dit soort producten zie. Ik gebruik nooit, maar dan ook echt nooit zelfbruiners of tanning-sprays/crème’s. Too scary for me! Ik denk dat ik deze maar doneer aan iemand die er wel gebruik van maakt! Nee, dit is het niet voor mij helaas.

IMG_2213

Wat vind ik van de totale Truly Yours februari 2013 box?

Na de eerste box te hebben ontvangen, was ik erg nieuwsgierig naar de tweede. En de tweede valt me niet tegen. Ik ben ook niet weer heel enthousiast, want er zitten twee producten in die ik (waarschijnlijk) niet ga gebruiken. Maar misschien ben ik dan wel heel kritisch ;).

Toch vind ik het wel erg fijn dat er twee grote verpakkingen inzitten, namelijk de Madara handcrème en de Greenland bodybutter. Daar ben ik echt heel blij mee! Ook de samplesize verpakkingen van de EOS scheercrème en de Gamila face oil lijken me heel fijn. Perfect voor op reis. De Lancaster – ‘Snooki’ – bronzer ga ik niet gebruiken en de anti-rimpelcrème ook niet. Dat worden spulletjes om te doneren!

Ik heb trouwens ook nog een leuke kortingsactie van Truly Yours voor je! Als je nu een 3 maanden abonnement afsluit van €39,95 krijg je met de kortingscode TAFCY36X2 maar liefst €5,- korting! In totaal betaal je dan voor 3 boxen €34,95 inclusief verzenden. Leuk om te proberen toch?

Wat vind jij van de Truly Yours box van deze maand?

23 Reacties

 1. 2 maart 2013 / 07:36

  Hmm ik vind deze box een klein beetje tegen vallen..

 2. 2 maart 2013 / 08:30

  Wat een mooie box zeg! Ik had zelf een abonnement op Glossybox en de ene maand was die geweldig en de andere maand zat er bijna niks in. Maar deze ziet er wel goed uit!

 3. 2 maart 2013 / 10:22

  Ik had nog nooit van deze box gehoord, maar er zitten erg leuke dingetjes in!

 4. 2 maart 2013 / 12:10

  De bodybutter lijkt me een fijn product!! Ik vind de truly yours erg leuk!

 5. 2 maart 2013 / 17:18

  Al die leuke boxen! Ik wil een abonnement op alle boxen!
  Het ziet er super leuk uit!
  With lots of Love,
  Hanna

 6. 2 maart 2013 / 18:08

  Een box dat ik niet ken, maar alleen verkrijgbaar in Nederland :(, ziet er alvast beter uit dan onze belgische Deautybox.

 7. 2 maart 2013 / 23:40

  Wauw, wat een grote pot van de body butter, heeeeerlijk! Ik vind de inhoud schitterend, best veel. 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.