Unboxing & Review | Kruidvat Diana Leeflang stationary 2018

De Kruidvat Diana Leeflang stationary 2018 is sinds vandaag officieel in de winkels te koop, maar toen ik gisteren mijn eigen vertrouwde filiaal inliep, werd daar net het schap gevuld met al die leuke spulletjes die YouTuber Diana Leeflang heeft ontworpen. Ik mikte mijn mandje vol en ga in dit artikel alles unboxen en reviewen!

 Diana Leeflang A5 Notitieboek – €1,99

Dit boekje is denk ik het meest vrolijke item uit deze collectie. Ik word hier zo blij van! De kleine, lieve afbeeldingen die Diana op de kaft heeft getekend zijn zo ontzettend schattig. Daarom heb ik er ook gelijk maar eentje extra voor mijn dochter gekocht. Kan ze daar mooi in schrijven!

Hij is niet gevuld met lijntjes zoals je misschien zou verwachten, maar er zitten allemaal geordende stipjes in zodat je hem ook als een bullet journal kunt gebruiken. Weet je nog niet wat dat is? Ik tot voor kort ook niet, maar hiermee kun je met allerlei leuke (zelfgemaakte) tekeningen, mooie fineliners en stickers je eigen agenda of planner maken. Hoe tof!

De ringband is stevig, het papier ziet er goed uit en de kaft is redelijk stevig. Niet heel hard, maar ook niet heel dun.

Diana Leeflang Bullet Journal stickers – €0,49

Met deze Bullet Journal stickers kun je je agenda of notities extra leuk versieren. Het originele hieraan is dat de stickers een doorzichtige achtergrond hebben. Hierdoor lijkt het alsof je ze zelf in je agenda hebt getekend, maar niets is minder waar!

Diana Leeflang Bullet Journaling Kit – €6,99

Dit pakket sprak mij gelijk aan in de video die Diana maakte over haar nieuwe stationary collectie. Ik had in haar vorige collectie al de handlettering set gehaald, maar deze kit is echt voor het versieren van je bullet journal. Zo maak je hem persoonlijk en helemaal naar je eigen smaak!

De Bullet Journaling Kit is vrij volledig. Zo zitten er vier gekleurde gelpennen in, een bullet journal (in A5 formaat en met de bekende stippen), twee A4 blaadjes met daarop suggesties en uitleg om jouw bullet journal in te vullen met leuke tekeningen, een rechthoekige gum, een roze liniaal, een boekenlegger en een potlood.

Kwalitatief vind ik de meeste producten uit deze set in orde, maar de boekenlegger en de pennen zijn zeer fragiel. Zo brak de bovenkant van de dop gelijk toen ik hem wilde openmaken en zit de boekenlegger met een klein plakbandje vast aan het roségouden schuifje. Vastnaaien was in dit geval denk ik wat steviger geweest, want nu zit het lintje helaas al los.

De gelpennen hebben leuke kleurtjes, maar ik vind ze niet heel lekker schrijven. Ze zijn wat stroefjes en glijden niet zo lekker over het papier. Los van deze kleine missers, vind ik het verder een leuke set!

Diana Leeflang Posters – €1,79

Oh ja, hier ben ik zo enthousiast over! Ik wil graag de kamer van Jade opleuken met deze kleurrijke posters. Stop ze in een lijstje en cluster ze bij elkaar en je hebt een originele wanddecoratie! Er zitten drie verschillende maten in deze set en in totaal bevat hij 17 posters.

Ik kocht twee verschillende sets (bovenstaand is een kleine greep uit de set) zodat ik de meisjes- en jongenskleuren een beetje kan scheiden en zo ook Winne zijn kamer kan vullen met deze leukerds. De posters zijn mooi en van redelijk stevig karton gemaakt.

Diana Leeflang rolstempels – €1,99 (per set van drie)

Dit is nou echt een heel leuk product. Of moet ik zeggen; producten? Je vindt hier namelijk drie verschillende rolstempels, met ieder hun eigen, unieke tekst en/of afbeelding. Het is een zelfinkend stempelrollertje en hiermee kun je makkelijk een tekst aanbrengen of iets markeren.

Breng ik de roller aan op papier dan komen er allemaal leuke kriebeltjes voorbij. Het is helaas niet scherp te noemen, want de afdruk is niet duidelijk geworden, maar het idee is leuk!

Diana Leeflang Weekplanner – €1,49

En dan de allerlaatste producten! De dagplanner is heel leuk bedacht. Zo kun je iedere dag bijhouden wat je niet moet vergeten. Hij is wel iets aan de kleine kant. Heel veel kun je er niet in kwijt (hij is ongeveer ter grootte van je hand), maar ik zou hem vooral gebruiken voor boodschappen of om kleine dingen te noteren.

De vormgeving is echt heel leuk te noemen. Ik ben zo gecharmeerd van Diana haar tekenstijl!

Diana Leeflang Washi Tape – €1,99

En dan deze schattige rolletjes washi tape. Er zitten vijf in het transparante doosje en hiermee kun je natuurlijk van alles versieren! Leuke printjes en ook nog super fijn dat er diverse afmetingen in zitten.

Diana Leeflang Quote Pen – €1,49

De pen die Diana heeft ontworpen is zeker origineel te noemen. Bij iedere klik op de bovenkant (om je pen eruit te duwen), verschijnt er een andere quote op het schermpje. Echt leuk bedacht!

Wederom vind ik òòk deze pen niet heel lekker schrijven, ik denk dat het door de stroefheid komt. Jammer, want ik schrijf graag met een pen die soepel en glad over het papier gaat.

Conclusie

Diana Leeflang heeft wederom een erg leuke collectie uitgebracht. Ik word heel vrolijk van haar nieuwe producten. Niet alles is kwalitatief even goed te noemen, maar daar zijn de prijsjes ook zeker naar. Met een klein budget kun je heel goed slagen. Mijn favorieten zijn het A5 notitieboek, de washi tape en de mooie posterset!

De Kruidvat Diana Leeflang stationary 2018 is te koop in alle Kruidvat winkels en in hun webshop.

Ga jij iets halen uit de Kruidvat Diana Leeflang stationary 2018 collectie? 

Liefs Liset

21 Reacties

 1. 16 januari 2018 / 06:43

  Ik heb het al genoeerd om er iets van te gaan shoppen….
  Het ziet er zo leuk uit ?

 2. 16 januari 2018 / 11:32

  Wat een leuke spulletjes voor onze drie dochters. Na onze verhuizing zijn er etuis vol met pennen en boekjes kwijt (?) geraakt, dus de bureautjes moeten weer aangevuld worden. Leuke prijzen ook
  Linda Meester heeft geplaatst: Hairfinity Damage Defense CollagenMy Profile

 3. 16 januari 2018 / 11:59

  Wat leuk dat je dit reviewt! Ik had wel gehoord van deze collectie, maar heb ‘m nog niet eerder gezien. Ik vind dat notitieboekje er superschattig uitzien met die tekeningen. Wat leuk ook dat je de posters gaat gebruiken om Jade’s kamer op te leuken, ik kan me voorstellen dat dat er dan echt heel leuk uit komt te zien! Ik ben benieuwd naar het resultaat. Malou x
  Malou | Blonde Blossom heeft geplaatst: Snapshots January 1st – January 14thMy Profile

 4. 16 januari 2018 / 12:06

  Oh ik word altijd zo hebberig van dit soort spullen. Doe er uiteindelijk niks mee, maar wil ze wel hebben hebben hebben 🙂
  Deborah heeft geplaatst: Niksen, is niks…My Profile

 5. 16 januari 2018 / 12:23

  Wat een leuke review! Ik heb alleen de weekplanner gehaald. Ik twijfel nog over de bullet journal, maar ik heb ook al aan agenda en notitieboekje… Haha. Ik weet dus niet of ik die wel veel ga gebruiken.
  Anna heeft geplaatst: Een nieuwe lay-out op Annajirina.nl!My Profile

 6. 16 januari 2018 / 13:43

  Dit is wel heel erg leuk zeg. Ziet er allemaal super vrolijk uit! Ik heb even op de site gekeken, maar als ik de prijzen zie en het toch niet alles even zo goed is vind ik het toch best wel duur worden. Het ziet niet echt in 1 pakket en vaak wil je toch wel een aantal dingen kopen wat erbij hoort.
  Manon heeft geplaatst: Kruidvat Nagelverzorging Complete Care 8 in 1 & Hardener StrongMy Profile

 7. 16 januari 2018 / 15:43

  Wat een leuke stationary spulletjes! Het notiteboek en de stickers vind ik erg leuk 😀 Ik wil al een tijdje een bullet journal beginnen, misschien is dit de juiste tijd 😉

 8. 16 januari 2018 / 19:15

  Wat een prachtige collectie heeft ze uitgebracht. Die stickers wil ik wel hebben. Een bullet staat al heel lang op mijn verlanglijstje.

 9. 16 januari 2018 / 19:29

  Wat een leuk printje hebben de producten! Ze lijken me erg prettig!

 10. 23 januari 2018 / 20:16

  Leuke collectie! Jammer dat de planner niet verkrijgbaar is in A5 formaat. De stickertjes zijn zo cute 🙂

 11. 25 januari 2018 / 07:42

  wat zien de spulletjes er allemaal leuk uit! Ik moet toevoegen dat ik nog nooit van die hele Diana Leeflang had gehoord totdat ik het laatst op een andere blog voorbij zag komen (en toen moest ik alleen maar meteen denken aan Loena Leeflang uit Harry Potter;-)) Ik vind de posters vooral ook leuk. Ik ben benieuwd naar de gallery-wall die je hier mee gaat maken!
  bychristiana heeft geplaatst: Het verhaal achter onze trouwkaartMy Profile

 12. 26 januari 2018 / 08:45

  Ik had nog nooit van Diana Leeflang gehoord, maar ik houd erg van kantoorspulletjes dus ik vind dit erg leuk. Als ik bij de Kruidvat kom ga ik zeker kijken!
  nicole heeft geplaatst: Shoplog: wat ik kocht bij de HemaMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.