Update | Beautydagboek gaat de hele zomer door!

Beautydagboek gaat de hele zomer door

Sinds deze week is voor sommige delen in Nederland de vakantie al begonnen. Heerlijk! Jammer genoeg zal het noorden van ons landje nog even moeten wachten, want wij kunnen pas over twee weekjes ontspannen van de zomer genieten. Velen zullen dan misschien weg zijn, maar Beautydagboek gaat gewoon de hele zomer door! Iedere dag kun je hier een nieuw en vers artikel vinden. Ik ga je vertellen wat je allemaal kunt verwachten!

Beautydagboek gaat de hele zomer door

De afgelopen tijd ben ik niet zo actief geweest op mijn blog. Er kwamen wel artikelen, maar lang niet iedere dag en ook niet consequent. Dat had voornamelijk te maken met mijn gezondheid en de drukte rondom het gezinsleven.

Nu het beter met me gaat, heb ik direct doelen gesteld voor mezelf. Beautydagboek is mijn passie, mijn werk en mijn grote liefde. Daar wil ik hard aan werken om iedere dag leuke content te creëren voor mijn bezoekers. Daarnaast vind ik het gewoon geweldig om zoveel mooie foto’s te kunnen schieten en teksten te schrijven.

Wat je de komende (zomer)maanden kunt verwachten op Beautydagboek? Daar heb ik goed naar gekeken. Ik heb gemerkt dat jullie mooie make-upreviews, outfits, sieraden, persoonlijke artikelen, fashiontips en interieur erg leuk vinden. Vooral outfits zijn heel populair en daar wil ik je iedere week mee verrassen.

Je kunt dus veel diversiteit verwachten zodat het niet eentonig wordt. Afwisseling is leuk met een paar vaste onderwerpen die terugkomen. Daarnaast komen er ook vakantie-artikelen voorbij die jou helpen om je vakantie/reis zo goed mogelijk voor te bereiden.

Vind je het leuk dat er nu iedere dag een artikel verschijnt op Beautydagboek? Zijn er artikelen waar jouw voorkeur naar uitgaat of een onderwerp waar je graag over wilt lezen op mijn blog?

Liefs Liset

 

15 Reacties

 1. 12 juli 2018 / 18:55

  Wat leuk dat je gewoon lekker doorgaat! Ben erg benieuwd naar je nieuwe blogs.

 2. 13 juli 2018 / 08:59

  Soms is het goed om even te kijken naar hoe het gaat en doelen voor jezelf te stellen. Ik ben benieuwd wat voor artikelen je allemaal gaat posten 🙂

 3. 13 juli 2018 / 09:55

  Leuk! Ik kijk uit naar je artikelen 🙂 Ik ben zelf juist een stapje terug gegaan en plaats de zomerperiode 3 artikelen per week ipv 4.
  priscilla heeft geplaatst: Herôme Colour RevivalMy Profile

 4. 13 juli 2018 / 10:35

  Leuk! Zelf vind ik het altijd leuk om outfits te zien. Ben daar zelf een beetje eentonig in en kan wel inspiratie gebruiken haha

 5. Verena
  15 juli 2018 / 13:38

  Leuk dat je gewoon doorgaat! Ik ga wel even wat minderen in de zomer, maar knap dat jij gewoon doorgaat

 6. Jeanelle
  17 juli 2018 / 08:11

  Leuk! Ben benieuwd naar je artikelen en foto’s!

 7. 17 juli 2018 / 20:23

  Wat goed dat je gewoon doorgaat. Ik merk dat ik nu met twee kids thuis in de vakantie en een vakantie in Europa voor de boeg echt helemaal nergens aan toe kom. Ook merk ik dat de bezoekers echt teruglopen dus vind ik het ook een beetje zonde om mooie artikelen te plaatsen. Ik houd het bij 2 of 3 per week max.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.