Valentijnsdag tip | Osprey Tropos 32 rugzak voor je man!

Wist jij dat het morgen al Valentijnsdag is? Nu is dit niet iets wat ik ieder jaar vier, maar een cadeau voor je geliefde is natuurlijk altijd leuk om te geven! Nu weet ik dat mijn vriend veel naar zijn werk moet meeslepen zoals een laptop (+ lader), notitiemappen en natuurlijk zijn eten voor die dag. Tel daar nog een pakje kauwgom, je portemonnee, telefoon en oordopjes bij op en je hebt zo je tas gevuld. Mijn oog viel op de superhandige Osprey Tropos 32 rugzak en ik laat je zien wat er allemaal in kan!

Men’s everyday Osprey Tropos 32 rugzak

Dat dit een kwalitatieve rugzak is, dat zie ik meteen. De stof is sterk en waterafstotend en houdt echt al je spullen veilig en droog. Het mooie aan deze rugzak is dat er zoveel in kan. Zeker met het oog op studenten die veel met zich mee moeten zeulen is deze ideaal. Maar vergeet niet dat het ook de perfecte rugzak is als je voor je werk veel onderweg bent en daardoor je laptop, boeken, notities, lunch en dergelijke allemaal mee moet nemen. Het is dan wèl zo prettig dat alles goed beschermd is!

De rugzak is zeer ruim en is 56cm hoog, 33 cm breed en 31cm diep. Een groot voordeel is dat hij een ‘kickstand’ positie heeft. Dat betekent dat er in de binnenkant van de rugzak een handige, uitklapbare klem zit zodat je rugzak ten alle tijden rechtop blijft staan. Ook hier merk je weer dat er aan de kleinste details is gedacht om je kostbare spullen, zoals een laptop, te beschermen! Je hoeft dus niet bang te zijn dat hij omvalt en daarmee je laptop beschadigd.

Kijk je naar de achterkant dan zie je een hoop kliksluitingen en touwtjes voorbij komen. Maar deze hebben allemaal hun eigen functie!

Laat ik beginnen met het verstevigde rugpand. Zo zit er een stuk mesh tussen het rugpand en je eigen rug in. Hij is daardoor luchtdoorlatend en zo zit de harde laptop die je in het vak daarachter kunt stoppen niet in je rug te porren. Heel fijn!

De verscheidene kliksluitingen zijn ervoor om de rugzak zo stabiel en stevig mogelijk aan je lichaam te bevestigen. Hij voelt daardoor minder zwaar aan en je weet dat hij niet heen en weer gaat schuiven.

Vakjes genoeg!

Dan komen we aan bij de vakjes. Ik vind dat hier ook heel goed aan is gedacht. Voor je werk of studie neem je graag wat extra dingetjes mee en dat kan met deze Osprey Tropos 32 rugzak ook prima. Kleine accessoires zoals sleutels, een kleine speaker of oordopjes vinden hun plek in de kleine vakjes voorin.

Bovenop de rugzak vind je een klein, handig vakje voor je telefoon of portemonnee. Je hoeft dus niet te graaien in een groot vak waarin je alles kwijt raakt.

Het voorste, grote vak is eigenlijk het hoofdvak. Hierin kun je zoveel kwijt! Boeken, notities, mappen, een fles water, je lunch…het past er allemaal in!

Achter het hoofdvak bevindt zich nog een groot vak, maar deze is bedoeld voor je laptop. Het vak is padded waardoor hij goed beschermd is tegen stoten. Ik vind dit echt ideaal.

Kleur Nori Green en prijzen

Natuurlijk mag een handzaam vakje aan de buitenkant niet ontbreken bij deze Osprey Tropos 32 rugzak. Hier kun bijvoorbeeld snel even je flesje drinken in stoppen.

Ik koos deze rugzak in de kleur Nori Green. Een vriendelijke kleur, maar niet te hard. Ik weet wel zeker dat mijn vriend hier heel blij mee gaat zijn!

De Osprey Tropos 32 rugzak kost €150,- en is via de Osprey webshop verkrijgbaar. Je hebt daar nog veel meer leuke modellen (ook voor vrouwen!) en kleuren die geschikt zijn voor werk, je studie of om te reizen. Ik weet nu al dat ik er zelf ook graag eentje wil hebben, want deze zijn haast onmisbaar als je onderweg bent!

Wat vind jij van deze rugzak? Moet jij of je vriend ook veel mee nemen voor werk of studie? 

Liefs Liset

Dit product is beschikbaar gesteld door een merk of bedrijf.

10 Reacties

 1. 13 februari 2019 / 10:35

  Ik ken dit merk rugtassen wel en vind deze ook erg mooi en handig. Een goede stevige tas is zo belangrijk voor studie of werk, dus zeker een aanrader deze tas. Hier neemt de man alleen zijn laptop mee naar zijn werk.
  Lodi heeft geplaatst: Cadeaus voor de man #tipsMy Profile

 2. 13 februari 2019 / 16:01

  Ik vind hem stoer, en hij lijkt me bovendien superhandig. Lekekr veel vakjes. Een echt fijne tas.

 3. 14 februari 2019 / 11:02

  Ik vind het gaaf! Zou wel wat zijn voor hem om mee te nemen naar het werk, in plaats van een plastic tas… haha

 4. 14 februari 2019 / 13:35

  Mooie tas, maar wat een geld! Vind de kleur wel heel erg mooi!

 5. 14 februari 2019 / 16:04

  Mooi design. Vooral het materiaal en de kleur. Manlief zou nu met een nieuwe opleiding best een tas kunnen gebruiken. Heeft nu alleen een laptoptas, ga eens online kijken!

 6. 14 februari 2019 / 16:04

  Mooi design. Vooral het materiaal en de kleur. Manlief zou nu met een nieuwe opleiding best een tas kunnen gebruiken. Heeft nu alleen een laptoptas, ga eens online kijken!

 7. 15 februari 2019 / 10:13

  Hij is echt kei mooi! Die kleur is een van mijn favorieten, en mijn vriend zou er zo blij mee zijn 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.