Vlog #1 | Beauty Speed date + Mega unboxing goodiebag

Wat heb ik het toch gemist! Het maken van video’s is zo ontzettend leuk, dus ik besloot weer eens de videocamera er bij te pakken. In deze vlog neem ik je mee naar de Beauty Speed date en laat ik je zien wat er in mijn goodiebag zat!

Abonneren

Als je de video niet kunt zien, klik dan hier. Wil je als eerste mijn video’s bekijken, dan kun je je abonneren op mijn YouTubekanaal. Ze verschijnen een dag eerder op mijn kanaal en de dag daarna op mijn blog.

Veel plezier met kijken!

Van welk merk/product zou jij heel graag een review terug willen zien? 

Liefs Liset

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen.

12 Reacties

  1. 2 oktober 2017 / 23:39

    Wat doe je dat goed – vooral ook het presenteren van de producten 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.