What’s in my Furla bag?

What's in my Furla bag? 1

Heb je dat ook, dat je vooral niet teveel mee wil nemen als je maar even kort de deur uit gaat? Al tijden had ik het ‘probleem’ dat ik in de ochtend zo’n handtas bij me had en dat hij steeds van mijn schouders afschoof als ik beide kids aan de hand had. Niet handig! Daarom wilde ik echt een klein tasje hebben waar maar een paar dingetjes in konden. Maar wat zit er dan in dat ieniemini tasje van me? Ik laat het je zien!

What's in my Furla bag? 5

Mijn grote liefde momenteel! Dit is de Furla Metropolis crossbody bag. In dit artikel kun je hem uitgebreid zien.

What's in my Furla bag? 4

Als eerste mag een portemonnee natuurlijk niet ontbreken. Vaak ga ik in de ochtend nog even wat kleine boodschapjes halen of tanken en dan wil je niet zonder geld komen te staan. What's in my Furla bag? 2

Daarnaast kan ik niet zonder goede verzorging gedurende de dag, want mijn huid is echt enorm droog. Helemaal nu het winter is! Een blikje vaseline gebruik ik overal voor; mijn gesprongen mondhoeken, kloofjes op mijn vingers of gewoon mijn lippen. Ook moet er altijd een fijne lippenbalsem mee mijn tas in. Dit kleine tubetje is van L’Occitane en hij maakt je lippen heerlijk zacht!

Ook neem ik standaard een lipstick mee voor onderweg. Het is maar net welke kleur ik die ochtend op heb gedaan, maar die mik ik ook in mijn tas. Dat ik mijn lipstick kan bijwerken, is voor mij echt een must.

En misschien zie je nog een klein blikje op de foto? Het is een leeg Jip en Janneke blikje waar ik mijn pijnstillers en medicijnen in bewaar. Mocht ik onverwacht overvallen worden door (endometriose)pijn, dan heb ik altijd iets bij me. Ik neem het altijd mee, waar ik ook heen ga.
What's in my Furla bag? 3

Last, but not least: mijn telefoon! Dit is mijn nieuwe Samsung Galaxy S6, die toch een tikkeltje groter is dan mijn vorige Iphone 4S. Gelukkig past deze grote rakker er toch in en kan ik met een gerust hart van huis!

Dit zijn mijn musthaves voor onderweg en zonder deze items kan ik echt niet weg. Dit moet er gewoon in zitten, haha. Nu vraag je je misschien af waar ik de auto- en huissleutels laat: die stop ik in mijn jaszak, dus probleem opgelost!

Wat zijn echte musthaves die van jou mee moeten in je tas? 

handwritten-liefs-liset

20 Reacties

 1. 18 februari 2016 / 06:17

  Fijn om te zien wat je zoal meeneemt in je pretty bag 😉

  Xoxo

 2. 18 februari 2016 / 07:26

  Wat bescheiden en netjes!! Bij mij slingeren er overal bonnetjes, zandkorrels, uit elkaar gevallen pennen, Strepsils… noem het maar op. Het is een chaos. Mijn man wil ook nooit wat uit mijn tas pakken omdat hij ‘m vies vindt hahaha.

 3. 18 februari 2016 / 08:08

  Je Furla tas is en blijft een beauty, zo fijn om naar te kijken! De grootte is zo te zien ook echt ideaal, je kan de belangrijkste dingen er in doen, maar loopt niet de hele dag te slepen met van alles, ideaal!

 4. 18 februari 2016 / 09:35

  Wat is het toch een prachtige tas!! Zo te zien groot genoeg voor alles wat belangrijk is!

 5. Mariska
  18 februari 2016 / 13:17

  Wat een mooi tasje! Er gaat meer in dan ik verwacht had.

 6. 18 februari 2016 / 16:54

  Leuk tasje, met fijne spullen erin. Ik heb die vaseline vandaag ook eindelijk gekocht!

 7. Rianne
  18 februari 2016 / 22:25

  Die lipstick wauw.
  Hoe heet de kleur?

  • 18 februari 2016 / 23:07

   Hij is mooi hè? Ik ben er ook dol op! Het is de kleur Pink Mauve :).

 8. katrijnglamourista
  18 februari 2016 / 22:47

  Wat een mooi tasje 😀

 9. Evelien - http://www.ohfashion.nl
  18 februari 2016 / 22:57

  Wat een leuk tasje!! En lekker veel lipproducten erin, lijkt mijn tas wel haha.

 10. 19 februari 2016 / 12:21

  Leuke spulletjes en zo herkenbaar haha! Ik had mij een tijd geleden voorgenomen een kleinere tas te kopen zodat ik er minder in doe, maar nee hoor. Alsnog propte ik het kleine tasje vol: telefoon, lippenstift/lippenbalsem, zakdoekjes, sleutels, medicijntasje, portemonnee en m’n zonnebril. Dat zijn toch wel de dingen die ik het liefst altijd bij mij heb.

 11. 19 februari 2016 / 14:29

  Zelfs in mijn kleinste tasje slaag ik er in om veel meer mee te nemen.
  xx

 12. Oihane
  24 februari 2016 / 01:32

  Waar kan je die vaseline kopen? 🙂

  • 24 februari 2016 / 11:10

   Bij de Kruidvat :). Hij is limited edition, dus ik zou er snel bij zijn!

 13. simone
  27 februari 2016 / 12:42

  Wat een mooi telefoonhoesje!
  Is dat het hoesje van Samsung?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.